Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (90712)

 1. Zdravo. Treba mi savet kako da postupim jer ne bih danesto uradim pogresno. Naime, muz i ja nismo bili intimni god ipo dana sto zbog trudnoce i period posle porodjaja. Ziveli smokao brat i sestra bukvalno. I kad bi se desilo da me poljubi bilo bi u celo il u glavu... Kada sam pokusala da vidim u cemu je problem govorio bi pa znas dete itd... To je proslo kako je proslo kad je konacno doslo vreme intimnosti dosta se promenilo... Odjednom mnoge stvari ne zeli, govori ne mogu to sa tobom razumi i sl. Osecam se malo nepozeljno i nije mi jasno u cemu je problem... Da dodam ds nemam visak kg itd.. Kako vi to tumacite i sta predlazete... Jer on kako smo sve dublje ulazili u ozb prvo vezu pa onda brak(, 2godsmo u brsku a ukupno 6 god zajedno) sve vise izbegava neke stvari u intimi govori ne mogu to sa tobom... Ne zelim da nesto shvatim pogresno a osecam se cudno, nepozeljno .

  Odgovoreno: 15. 02. 2020.
  • Poštovana, trebalo bi da otvoreno popricate sa partnerom, da utvrdite u čemu je tačno. problem. Mnogi muškarci u tom periodu doživljavaju partnera samo kao majku, ne mogu lako da integrišu da ste i majka i žena. Ne mora značiti da mu niste privlačni, ali je već vreme da se to prevazidje. 

 1. Pozdrav,

  U braku sam tačno 2 godine i 6 meseci ,prethodno u vezi 4 godine. Već godinu i 6 meseci nemamo seksulane odnose. Ja o tome stalno razmišljam i već mi postaje ogromno opterećenje. Naime pre šest meseci moj suprug je rekao tek tako da ne postoje emocije sa njegove strane kao što su bile.Brak nam je bio stvarno lep, osim tog momenta da nema odnosa , previše smo radili i jedno i drugo, tako da kada mi je to saopštio bila sam šokirana. Htela sam i da se razvedem, ali sam na kraju odustala.Rešila sam da spasim brak. Kupovala sam mu sitnice, izlazili smo često, kuvala omiljenu hranu i vremenom smo vratili brak na početak. Ljubimo se, mazimo ali i dalje nema odnosa. Sada postajem stvarno očajna. Nismo skoro pričali na tu temu,a njegovor odgovor od pre je da se nije uzbudio odavno. Nema ljubavnicu , u to sam ubedjena... Prosto mi je nejasno da muškarac nema nikakvu seksualnu zelju. Šta mogu da uradim?Pomozite...

  Odgovoreno: 15. 11. 2019.
  •        Poštovana, potrebno je prvo da porazgovarate sa partnerom otvoreno, ako to nema pozitivan  ishod onda predlažem bračnu psihoterapiju. Prvo se treba utvrditi da li partner želi da popravi odnos? Vi ne možete ništa bez partnera, šta god da uradite neće biti dovoljno ako ne postoji motivacija i želja sa obe strane. 

   Ako motivacija postoji, potrebno je otkriti uzrok tog problema i raditi na tome da se otkloni, naravno udruženo.

    

 1. Spermogram i peruanska maka
  Pitanje broj: #112283

  Radio sam spermogram i svi rezultati su bili u granicama normale. Pokretljivost 60% , ali mi je rečeno da mogu da budu i bolji, obzirom na volumen u rasponu od 2-6 ml, moj iznosio 3 ml i da je koncetracija spermatzoida iznosila 32 mil/ml.
  Zanima me inetresuje kako bi u tom segmentu moj spermogram mogao da se poboljša, imajući u vidu ishranu.
   
  Takođe me interesuje biljka u prahu koja se prodaje u apotekama i prodavnicama zdrave hrane - peruanska maka. Koliko je ona po tom pitanju efikasna i bezbedna, da li postoje neke nus pojave i koliko bi trebalo da se uzima?
   

  Odgovoreno: 17. 04. 2019.
  • Poštovani,

   Vi bi ste da povećate broj i pokretljivost spermatozoida. Moja preporuka je da svakako obratite pažnju na pravilnu ishranu, izbacite procesuiranu, industriski obradjenu hranu i sve ostale stetne agense, cigarete , alkohol, gazirana pića, dakle što više svežeg povrća i voća.

   Umereno jedite crvenog mesa, jaja i mlečnih proizvoda uz dosta tečnosti, pre svega vode, a naravno limunada i sveže cedjeni sokovi su takođe poželjni.

   Predložila bih i što manje stresa, a to znači da ste više u prirodi i nekoj fizičkoj aktivnosti - makar šetnja.

   To su opste preporuke, ali uz to svakako preporučujem korišćenje Zlatne Make, i to u prahu, zato što je najekonomicnije i najjednostavnije – jedna kafena kašičica dnevno uz doručak, razmućena u malo tečnosti koju inače pijete uz doručak.

   Zlatna Maka iz Srca Prirode je oslobodjena skrobnih lanaca u samoj biljci i time ima jače deistvo od drugih maka na tržištu. Budite samo uredni i koristite je svakog dana, minimum 3 meseca, a može i duže sve dok se hormonski balans ne uspostavi i vaš spermogram, koji ćete ponovo uraditi, pokaže da su rezultati mnogo bolji nego pre upotrebe make.

   Zlatna Maka je čista biljka i u Peruu je stanovništvo koristi u ishrani, tako da nema kontraindikacija, potpuno je bezbedna za upotrebu.

   Individualno je jedino da li vam prija ukus make ili ne. Ako baš ne želite prah, mozete uzeti kapsule, ali da bi imali dovoljnu dnevnu dozu morate uzeti 3x3 kapsule dnevno. 

 1. Zabrana izlaska u vezi
  Pitanje broj: #157202

  Poštovani,

  Dečko koga ja jako volim, a voli i on mene, od mene zahteva da prestanem da izlazim u grad sa svojim prijateljima, tačnije uvodi zabranu toga. Zanima me da li ja treba njemu da ugodim na taj jedan zahtev koji mu smeta, ne znam uopšte kako da se postavim? 

  Odgovoreno: 23. 06. 2018.
  • Poštovana,

   Potrebno je naći balans u vezi, a ne odgovarati na zahteve ili uvoditi zabrane, kako bi se emotivna veza razvijala. Ne znam zašto Vašem partneru smetaju vaši izlasci, ali bi možda bilo najbolje da ga uključite u Vaše aktivnosti sa prijateljima.

   Pozdrav

 1. Problemi u braku
  Pitanje broj: #150800

  Poštovani, 

  Pokušat ću da ne daljim puno. U braku sam već 9 godina, imamo dvoje djece. Problemi su počeli prije neke dvije godine. Mogu iskreno reći da ja vise nemam ljubavi prema njemu, zašto? Kad popije agresivan je, tjera me na sex, vređa, koristi riječi kurvo, droljo... Kad je ljut opet vrijeđa, ne kontroliše se, jednom me je čak i udario. Pošto živim u kući sa njegovim roditeljima, njegova mama se previše mješa u naš život. Po njihovom, oni bi da ja njima budem sluškinja i ništa više. Čak je dozvolio svojoj mami da me vređa i govori ružne reči. Ohladila sam se od svega, od njega, od braka, jednostavno više nemam poštovanja prema njima. 
  Planiram razvod, treba mi Vaš savjet. Hvala.

  Odgovoreno: 07. 02. 2017.
  • Poštovana,

   Vi, kao i sve ostale žene, bez obzira na obrazovanje, veru ili posao kojim se bave, niste dužni da trpite uvrede na svoj račun od strane bilo koga, a najmanje od strane svog supruga sa kojim treba da delite razumevanje, spokojstvo i u njemu nalazite sigurnost. Pokušajte da razgovarate mirno sa suprugom, izložite mu svoj problem i recite kako se osećate. Trudite se da se taj razgovor desi kada je Vaš suprug trezan. Tako će bolje razumeti ozbiljnost cele situacije i uzeti u obzir stanje u kome se nalazite.
   Savetujem da se trudite da svoju decu poštedite prisustva i slušanja vaših svađa. 
   Kada je u pitanju bolest alkoholizma, ona je jako opasna i ovisnici u odvikavanju moraju biti uporni i imati podršku kako stručnu, tako od strane porodice.

   Pozdrav

Prikazano 1-5 od ukupno 254 pitanja