Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (79937)

 1. Nakon operacije krajnika pocetkom marta, inace imam 38god, pojavile su mi se sa leve i desne strane jezika, na samom korenu jezika tacnije, kao neke bubuljice. Cudan mi je osecaj pri gutanju, nije bolno vec osetim neprijatnost. Usled cega se to javilo i da li mi gel Daktanol moze pomoci?

  Odgovoreno: 02. 04. 2020.
 1. Postovana! Negde od septembra imam problem sa grlom. "Upali" mi se na par dana i prodje i svaki 2 mesec tako. S tim da ne osecam bol, ni prilikom gutanja, niti mi smeta nikotinski dim, ni gazirano.. Jedino osecam da mi je malo suvo pri kraju i viidi se blago crvenilo, i jezik mi zna biti beo, ujutru pogotovo. (Nemam temperaturu). Do sad nikad nisam imala problema s tim. Unapred Hvala!

  Odgovoreno: 02. 04. 2020.
 1. Dobro vece, vec dugo me muci nesto pa sam mislila da mogu pitati Vas. U toku dana se osjecam normalno, sve je okej ali uvece kad legnem odjednom krenem da osjecam pritisak u usima i jak bol u glavi i to traje vec nekih mjesec dana i od toga ne mogu ni da spavam ni nista. Da li znate nesto o tome i da li treba da brinem?

  Odgovoreno: 01. 04. 2020.
 1. Poštovani, već dve nedelje imam problema sa uhom. Najpre se pojavio svrab, pa onda začepljenost. Popio sam dve kutije cefaleksin 500mg,dve kapsule na 12.h. To je malo pomoglo, ali po prestanku terapije opet je isto. Iz uha je konstantno curila žuta tečnost, nisu pomogle ni Otol H kapi. Jučer i danas sam uzeo po jednu tabletu Pancef 400mg,ali ih nemam više. Problem je i ovde odlazak ko lekara zbog nemanja zdravstveno osiguranja i ne poznavanja jezika. Da problem bude veći ovde u apotekama ne postoji šansa da se dobije neki antibiotik, cefiksim ili sl. Moje pitanje je, ako uspem nekako u apotekama da mi prodaju lek, koji bi po Vama bio nadelotvorniji da rešim ovaj moj problem. Unapred hvala nadajući se brzom odgovoru!

  Odgovoreno: 01. 04. 2020.
 1. Pozdrav, Imam 26 godina. Unazad 15-ak dana osećam neko tiho brujanje u levom uvu, kao da čujem neko auto u daljini. Bruji 2-3 sekunde i stane, pa opet počne. Ujutro je intenzivnije i traje nešto duže. Inače, u levom uhu imam blagi šum već god dana koji se uspešno maskira i na koji sam navikla. Međutim, ovo brujanje se ne da maskirati muzikom jer ga i čujem i osećam u uvu. Kad začepim uvo čepićem brujanje ne čujem, a šum normalno čujem! Brujanje je iritirajuće i jako me dekoncentriše! Pre god dana sam uradila kompletnu dijagnostiku po preporuci ORL lekara i svi nalazi su bili uredu. Imate li neki savet kako ovo maskirati i da li da se obratim audiologu za savet? Hvala

  Odgovoreno: 31. 03. 2020.

Prikazano 1-5 od ukupno 4666 pitanja