Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (83440)

 1. Postovanje, Pre 3,4 dana sam cistila desno uvo stapicem za usi, i malo sam kao zagluvnula, medjutim sutradan sam probala da resim problem uz pomoc spreja Cerumen, koji se naprska 2 puta uz pomoc pumpice, minut se masira uvo i ispere vodom ili fizioloskim, i tada sam i zagluvnula maltene skroz. Pogorsalo se stanje. Dva dana vec ispiram usi hidrogenom, drzim po 5 min, al i dalje nista. Sta raditi, tj sta to moze biti? Hvala unapred, Pozdrav.

  Odgovoreno: 18. 06. 2021.
 1. Poštovani, nakon što me je dete udarilo loptom po levoj strani lica,zapušilo mi se levo uvo.(nisam imala nikav iscedak) Išla sam kod ušnog lekara pregledali su uvo.Kazu da nema nista. Dali su mi operil kapi da stavljam u levu nozdrvu i da nakrebem glavu na levu stranu, i fluemucil šumeće tablete .Meni je i dalje uvo zapušeno,prošlo je skoro 2 sedmice! Ne znam šta da radim.

  Odgovoreno: 17. 06. 2021.
 1. Poštovani, Pre mesec dana mi je odstranjena cela štitna žlezda. Imam problem sa glasom koji je promukao , za 2 tona sigurno niži od mog. Osećam kao da mi je ceo vrat uvećan mada je rez srastao odlično. Kome da se obratim? Hvala

  Odgovoreno: 17. 06. 2021.
 1. Imam dječaka starog 6 godina. Od prije tjedan dana u glasu sam mu čula blagu promuklost i blago smanjen apetit. U nedjelju (prije 3 dana) primjetila sam mu mjeruhiće po jeziku i malo natečeno grlo. Doktorica je rekla da je vjerojatno alergija na kupljene jagode. Propisala je alerdin i mazanje jezika s rojazol gelom. Temperature nema i negira bilokakve bolove cijelo vrijeme. Jučer (utorak) počinje se žaliti na bolove ispod uha - pokazuje na jako povečane limfne čvorove s oba kraja obraza. Limfni čvorovi su promjera cca 5 cm lijevo i 3 cm desno i osjetljivi na dodir. Doktorica šalje na vađenje krvi, no svi nalazi su uredni, čak i CRP. Prepisan mu je Summamed radi prevencije i zbog povečanih limfnih čvorova. Danas ujutro stanje je isto: promukli glas, jezik se malo smirio (mjehurići i jezik više nije tako jako cvren i mjehurići nisu više toliko izbočeni), temperature nema, ali grlo mu je i dalje natečeno i limfni čvorovi su iste veličine malo osjetljivi na dodir. Molim Vas pomoć i savjet, što učiniti?

  Odgovoreno: 17. 06. 2021.

Prikazano 1-5 od ukupno 5320 pitanja