Da zakažete pregled pozovite 063/687-460

Zakažete pregled 063/687-460

Najnoviji odgovori (79035)

 1. Postovanje;Lecena sam prosle god.na odeljenju ORL,zbog zujanja u levom uvetu.Lecena infuzionom terapijom i medikamentima.Uradjena audiometrija prag sluha desno oko 20dB,levo oko 35dB.Otpustena sa odeljena sa terapijom Trental 400 i Vestibo 16mg.Nije doslo do pobosanja.Da bi pre dva meseca levo uvo pocelo da me boli i osecaj zapusenosti lecena Panklavom,Dexamethason,Odlazim na ORL th;cerumen ex,mene jos jace boli uvo,Hiperemija deo b.opne,5 dana idem u ambulantu ORL stavljaju mi Solcoseryl 4.15 meni nije bolje,aspiracijom ostranjen cep prepisana terapija Zinnat 500mg 2+1,Sol Acidi Borici 3% po 3 kapi u uvo.ISpila sam terapiju meni nije bolje,imam bolove,osecaj zapusenosi i utrnutosti uveta.Sta da raim i sta je u pitanju unapred hvala.

  Odgovoreno: 13. 11. 2019.
 1. Postovani, vec duze vreme jedino tokom noci na strani kojoj spavam zapusi mi se desno uho. Nemam prehladu. Sta to moze biti?

  Odgovoreno: 13. 11. 2019.
 1. Poštovana,

  Već 10-ak dana imam problema sa promuklošću, slabim bolovima u predjelu grla, žarenjem u grlu i ponekad ustima/jeziku, te problem kao da je "grlo poderano" ili da se to isto odnosi na glasne žice. Nema temperature, nema nikakve prehlade, ORL doktor je rekao da je sve OK sa ušima i nosom, ali da je vidljiva upala u grlu i da su malo krajnici upaljeni (barem je to vidio na osnovu vizuelnog pregleda), Meni kao da djeluje da je nešto drugo posrijedi, pošto ovakve smetnje nikada do sada nisam imao na ovakav način. To pečenje i slabi bolovi se protežu duž cijelog grla, sve do Adamove jabučice. Ponekad se čini kao da imam i neku knedlu u grlu.

  Postoji li razlog za zabrinutost ili je u pitanju samo neko upalno stanje grla i ždrijela? Doktor mi je za sada propisao pastile i Ca. Već sam uzimao pastile prije par dana, ali mi nisu mnogo pomogle.

  Odgovoreno: 13. 11. 2019.
 1. Postovani, djevojcici od 20 mjeseci su ugradjene cjevcice u oba uha prije dvije sedmice, zbog cestih upala uha i curenja sekreta iz lijevog uha. Jutros je poceo izlaziti smedjkasti sekret iz desnog. Inace ima treci krajnik, pa ne znamo da li je normalno da sada sekret izlazi kroz cjevcice? Hvala!

  Odgovoreno: 13. 11. 2019.
 1. Zujanje u lijevom uhu .Pregledana od strane otorinolaringologa,kardiologa.endokrinooologa,neurologa i sve je u redu, ali nije meni zujanje ne prestaje bio visok ili nizak ili normalan pritisak

  Odgovoreno: 09. 11. 2019.

Prikazano 1-5 od ukupno 4506 pitanja