Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (81085)

 1. Da li ima neki medicinski način kako se čiste sinusi u ambulanti? Molim za opis ako ima. Šta Vi preporucujete osobama koji hronično pate od sinusa? Povremeno se zapuše i bole, Ali sekret neće napolje. Pregledi obavljeni, samo me zanima savet. Hvala veliko

  Odgovoreno: 13. 08. 2020.
 1. Poštovani, U sekretu iz nosa je izolovana Klebsiela manji broj i Hemophilus u velikom broju. Sekret se sliva niz grlo i obojen je. Uradjen je antibiogram Cekriakson, cefuroksim, ciprofloksacin,.....Da li da koristim antibiotike po antibiogramu ili ne? Buni me to što se dva puta za godinu dana javljala enterobacter u tom istom sekretu (poslendnji put u maju) a sada su druge bakterije.Da li da ponovim nalaz? S poštovanjem, G

  Odgovoreno: 12. 08. 2020.
 1. Poštovani,već mjesec dana imam problem sa crvenom aftom koja se nalazi ispod desnog krajnika,a pored krajnika je tanak pojas neke bijele do blijedo zute naslage.Osjecam bol u grlu,umor,iscrpljenost,glavobolju a skoro svakog dana mi se bar jednom u toku dana javi i temperatura ali niza,nikad nije visa od 37,4.Prije desetak dana sam bila kod doktora i radila osnovne nalaze koji su potpuno u redu,isto tako i Crp.Zbog toga sam dobila samo da ispiram grlo Ozosept rastvorom i da uzimam Tantum verde pastile.Dan,dva sam i osjecala neko poboljsanje od toga ali na kraju terapije ne primjecujem neki boljitak.Pa sam htjela da Vam zamolim za savjet.

  Odgovoreno: 12. 08. 2020.
 1. Puls u uhu imam u lezecem polozaju,a ovako zujanje,da li bih mogao da uradim dopler vrata i od cega moze nastati taj puls ,nemam upale uha inace.

  Odgovoreno: 12. 08. 2020.
 1. Dobar dan...Nekoliko dana su mi zacepljeni sinusi koristim kapi i bude mi bolje...Al od juce mi se zacepilo lijevo uvo slabo cujem na njega...Imam i zujanje u njemu...A i lijeva nozdrva mi vise bude zacepljena...Pa me interesuje do cega moze biti?

  Odgovoreno: 12. 08. 2020.

Prikazano 1-5 od ukupno 4890 pitanja