Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (82234)

 1. Desetak dana posle prelezanog covida, dobila sam iznenadnu jaku vrtoglavicu uz mucninu i povracanje pri pokretima glave i tela. Pregledao me je neurolog u urgentnom centru i uradjen mi je CT glave ciji je nalaz bio uregan. Receno Mi je da je upala nerva za ravnotezu. Sutradan sam otisla kod ORL gde mi je receno da je najverovatnije virusna upala nerva. Ny:spontani: +horizontalno rotatorni, brza komp desno Frencel: + u desno Head shaking: + u desno Tvv: desno za 2 st. Tyg: A obostrano ADG: nalaz uredan Dijagnoza: neuronitis n. vestibularis L. d

  Dobila sam da pijem betaserc mesec dana ujutru i uvece. Osecam se bolje posle 15 dana li i dalje imam vrtoglavice, radim vezbe. Moje pitanje je da li je lek betaserc pod obavezno da se pije.?Ja sam ga pila 11 dana i izbacila sam ga jer sam mnogo lekova pila zbog kovida. Receno mi je da on samo ublazava vrtoglavice i ne leci. Ne pijem ga vec 5-6 dana. Ne osecam da mi je gore. Da li sam pogresila i da li moze nesto lose da se dogodi ako sam ga izbacila? Takodje me interesuje koliko traje oporavak od ove dijagnoze i da li cu se potpuno oporaviti? Cini mi se da sve ide nekako sporo. Hvala unapred

  Odgovoreno: 25. 01. 2021.
 1. Poštovanje, Već duži period iman problem sa uhom,doslo je do povreda kad sam itenzivnije cistila uho,mislim da sam napravila male rane jer pri vrhu uha bi se znalo skorit kao krasta a s tim da uho ništa ne boli, ali stalno iz njega izlazi tekućina. Katkad se zna zaustaviti, ali nakon izvjesnog perioda opet počne teći. Tekucina ima miris po gnoju a Inače, zna se i ukrutiti i onda bude u obliku tvrdih žutih kristalima. Ponekad mi se dogodi da mi se skroz začepi to uho al uglavnom u vrijeme prehlade. Zanima me dal je opasno i da li da se posjeti doktor?

  Odgovoreno: 25. 01. 2021.
 1. Pozdrav. Nemam osjet mirisa vec mjesec dana. Prepoznajem neke mirise( kava, hren) Osjet okusa je normalan, prepoznajem sve, samo miris je nestao. Možete li preporučit nešto?

  Odgovoreno: 25. 01. 2021.
 1. Prije nekoliko mjeseci se desilo da sam svakid dan itezivno cistila usi i doslo je do povrede al mislim da sam napravila male ranice ,nakon toga je uglavnom tekla tekucina i nekad mala kolicina gnoja al nikakve bolove ne osjecam . Uz prehladu zacepi mi se uho. Dal mislite da je ozbiljno da se obavi pregled?

  Odgovoreno: 25. 01. 2021.
 1. dobar dan, posle silnih mucenja od vadjenja gornjih zuba kojih vise nemam , pre 4 meseca posle vadjenja dva preostala gornja zuba pocinje da mi nos radi kao smefor i nesto vrelo izbija. dobijam pansinusitis lecim otkrivaju u nosu stafiloku areus i kandidu. sve vreme mi se iz gornjeg maskilarnog sinusa sliva u obraz neka sekret i gnoj. na kraju dobijam j desnima gore i apsces koji se pomalo drenira i boli. niko nista nije video na rendgenu sinusa vec oralni hirurg koji je video ltekeo levi obraz i taj pasces on kaze posto je video 3 de moj snimak da je od sinusa koji je inficiran i koji se cedi u usta kroz gornji deo. .to boli i pijem dva antibiotika. nema pomaka imunitet mi je zbog toga u haosu. kako i ne bi kad non stop imate infekciju koja se cedi. spominjao je da cekam da se iscedi ili neka intervencija. da li vi znate kako se zove i radi ta intervencija posto je ovo levi maskilarni sinu tj sa leve steane je to. ne mogu vise da trpim ovu infekciju 4 meseca. jer mi remeti zivot i moje fizicko stanje.

  Odgovoreno: 25. 01. 2021.

Prikazano 1-5 od ukupno 5118 pitanja