Pitajte doktora

Najnoviji odgovori (76079)

 1. Poštovani/a, pre mesec dana sam primetio malu količinu krvi u ispljuvku, normalne boje, kao sveža krv, bez kašlja. Prao sam zube, ali nisu desni, proverio sam. Sledecih dana sam pokusavao da saznam odakle je krv dosla, provocirao kasalj, usmrkivao sekret iz nosa i potom pljuvao i ništa. Sve do danas, posle sna. Prao sam zube, a potom i jezik i primetio isto tako malu količinu krvi normalne boje.  Ceo dan opet pokušavam da saznam odakle krv dolazi, provociram kašalj-ništa, ušmrkavam sekret iz nosa i pljujem, opet ništa. Nemam kasalj, ne bole me ni pluca ni grlo, ni sinusi, nemam temperaturu, ali mi curi voda iz nosa u malim količinama. Dobrog sam opšteg zdravlja. Molio bih Vas da mi objasnite o čemu se radi, jer trnim od straha ceo dan, samo o tome razmišljam. Hvala vam unapred.

  Odgovoreno: 24. 12. 2018.
 1. Poštovanje, nemam upalu, ali imam zujanje koje je konstatno i hoću da poludim. Bio sam kod doktora i rekao mi je da uši ne moraju da se ispiraju, nego da mi se zaglavila slina u kanal. Ja sam ga pitao da li je to razlog zujanja i on je rekao 99% ćemo reći da, a 1% ne. Dao mi je da pijem tablete Pronison i Defrinol i kapi koje stavljam kroz nos Marissimo i da žvacem žvaku 24h. Ja uopše ne osjecam da mi je bolje, a u ponedeljak mi je kontrola. Ne mogu da trpim zujanje.

  Odgovoreno: 24. 12. 2018.
 1. Poštovanje, prije nekih 10-ak godina doktor iz Banjaluke je uspjesno izlijecio mog starijeg sina od čestih upala grla. U pitanju su bile kapsule koje su dozirane na neobičan način. Pio ih je 3 mjeseca, uz povremena prekidanja. Kapsule nisu bile u prodaji ovdje nego samo u Austriji, Njemackoj itd. Mlađi sin sada ima isti problem. Naš doktor nazalost, vise nije među živima. Nemamo nikakav nalaz i nikakav nacin da dođemo do imena tog lijeka. Nude nam Tonsilotren, ali s obzirom na cijenu i to da su pastile, a ne kapsule mislim da to nije to. Možete li mi pomoci, jer poslednja opcija je da idemo na operaciju?

  Odgovoreno: 21. 12. 2018.
 1. Zasto mi usta budu suva, pogotovu jezik, i pljuvacka se osusi na jeziku i bude da kazem bela? Imam problem vec neki duzi period. Ne gutam tesko, sasvim normalno, kada ne pricam usta su mi dovoljno vlazna kao i jezik. Pitao sam doktorku do cega je to, takodje sam imao i beo jezik, i predlozila mi je da izvadim stolicu na helikobakter, i bila je pozitivna, danas mi je bio poslednji dan terapije, nemam vise belog na jeziku ali suva usta su i dalje tu. Vadio sam bris za candidu dva puta i nemam je. Ne pusim, vrlo malo i retko pijem. Krajnike imam uvecane operisem ih u februraru pa ne znam da li moze nesto do krajnika da bude?

  Odgovoreno: 19. 12. 2018.
 1. Zasto mi usta budu suva, pogotovu jezik, i pljuvacka se osusi na jeziku i bude da kazem bela, i sve se ovo desava posle duzeg pricanja? Imam problem vec neki duzi period. Ne gutam tesko, sasvim normalno, kada ne pricam usta su mi dovoljno vlazna kao i jezik. Pitao sam doktorku do cega je to, takodje sam imao i beo jezik, i predlozila mi je da izvadim stolicu na helikobakter, i bila je pozitivna, danas mi je bio poslednji dan terapije, nemam vise belog na jeziku ali suva usta su i dalje tu. Vadio sam bris za candidu dva puta i nemam je. Ne pusim, vrlo malo i retko pijem. Krajnike imam uvecane operisem ih u februraru pa ne znam da li moze nesto do krajnika da bude?

  Odgovoreno: 19. 12. 2018.

Prikazano 1-5 od ukupno 4325 pitanja