Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (87778)

 1. Dobar dan, Možete li mi reći šta bi moglo biti ovo bjeličasto na desnoj strani grla iza resice? Inače imam osjećaj kad gutam da na toj strani nešto zapinje, a ponekad i pecka... šaljem sliku u prilogu, a svakako sam u planu otići i kod orl.

  Pozdrav

  Odgovoreno: 31. 01. 2023.
 1. Postovanje, radi se o mom sinu,koji od prosle godine povremeno kaslje . Posle allergisch pretraga ,i svih plucnih pretrega upucen je kod pro gdle je dobijo antibiotik i kapi za nos sa kortisonom. Kasalj je nestao i sad se opet vratio a Doktor koji vodi ovo sve kaze da ne bi smio vise propisati antibioti. Alergijski test nosa je isto uredan. Ja ne znam sta da vise uradim. To je suvi kasalj bez ikakvog Sekretariat. Najljepse Vas molim za savjet,ne znam sto dalje uraditi. Hvala unaprijed !

  Odgovoreno: 30. 01. 2023.
 1. Poštovani, pojavile su mi se bijele tačkice po cijelim krajnicima. Pomislila sam da je možda gnojna angina, ali ja nemam bolove u grlu ni povišenu temperaturu, niti sam ih imala u skorije vriejme. Možete li mi reći šta bi moglo biti u pitanju i da li je neophodno javljanje ljekaru? Unaprijed hvala

  Odgovoreno: 28. 01. 2023.
 1. Postovani 28.11. Sam operisala devijciju nosne pregrade posto sam imala totalno zacepljenje nosa i velike otoke u predjelu nosa i ociju. DR je nakon operacije rekao da sunosne skoljke zadebljale u velikoj mjeri i da je skinuo dio. Poslije mjesec dana nos se opet zapusio i sad je otok gori nego sto je bio. Sta je razlog neuspjele operacije? Dr predlaze reoperaciju ali me strah da se ne desi opet isto kao i poslije prve operacije. Unaprijed hvala naodgovoru.

  Odgovoreno: 27. 01. 2023.
 1. Poštovanje!Već 10-ak dana imam izraženu glavobolju u predjelu čela,kostiju na obrvama(na pritisak jak bol),lica i gornje vilice.Porodični ljekar je pri pregledu posumnjao na upalu sinusa pa mi je dao da pijem sumamed.Pio sam i nalgesin,brufen,kafetin ali ne pomaze.Poslednja tri dana bol se smanjila ali i dalje imam povremeno u trajanju od recimo sat vremena pa prodje,mogu se uvrediti pritiskom iznad ociju.Krvna slika uredna,osim crp-a koji je bio 17.Nos mi je povremeno zacepljen ali bez sekreta,povremeno koristim snup sprej.Da li je oto zaista sinusitis ili ipak nesto drugo?

  Odgovoreno: 27. 01. 2023.

Prikazano 1-5 od ukupno 6240 pitanja