Pitajte doktora

Najnoviji odgovori (78663)

 1. Postovani, imam problem vec duze vreme sa sekretom koji je tamno smece boje. Pogotovo ujutru kad se probudim ja to ispljunem i zbog cestih gnojnih angina u grlu koristim razne cajeve za ispiranje. Sad u zadnje vreme iz nosa mi iz cista mira krene da tece bista vodica, najcesce kad se sagnem. Bukvalno je voda, slankastog ukusa. Inace zadnjih godinu dana imala dva puta i bronhitis, i kad se izlecim taj sekret je konstantan i ova vodica koja predstavlja vec ozbiljnu nelagodnost. Glavobolje se jave tu i tamo, nemam alergija. Doktorica opste prakse na zadnjem pregledu mi je rekla da sekret nije iz pluca, da su ona cista i da je najverovatnije upala sinusa- posto sam tad isla zbog ociju koje su suzile i tog sekreta koji je uporan i obilan. Ja sam i kod pulmologa isla i radila rtg pluca, sve je u redu. Inace ne duvam nos, posto nemam u njemu nista. Da li to moze biti upala sinusa i postoji li nacin da zaustavim curenje ove vode iz nosa?

  Odgovoreno: 20. 07. 2019.
 1. Operisao sam devijaciju prije 40 dana. Nakon toga mi je još gore, 20 dana nakon operacija počeh koristiti Narivent sprej i mogu disati. Kad ga ne koristim ne mogu da disem, da li je ovo u sklopu oporavka ili nešto nije u redu? 

  Odgovoreno: 17. 07. 2019.
 1. Preskakanje u grlu tokom trudnoće
  Pitanje broj: #163056

  Imam problem već dva meseca. Kada gutam pljuvačku ili male količine tečnosti, preskače mi u grlu, odnosno osećam kao da se pomera hrskavica oko grkljana. Na dodir grkljana takodje osećam pomeranje hrskavice. Ovo se dešava kada je glava pognuta na dole. U uspravnom položaju ne. Bila sam na Orl pregledu, doktorka je napisala da je nalaz uredan - pregled grkljana ogledalom, usiju, nosa, sve je bilo odlično i zakljucila da sam pod stresom jer sam u petom mesecu trudnoće. Nemam bolove ni smetnje tokom jela samo neprijatan osećaj kao da nešto nije dobro podmazano. UZ mekih tkiva vrata radjen je u martu i bio je uredan.

  Odgovoreno: 17. 07. 2019.
 1. Upala krajnika koju treba operisati
  Pitanje broj: #163038

  Imam česte upale krajnika i duže vrijeme mi je lijevi kranik veći od desnog i svaki dan mi izlazi bijela tečnost iz njega. Imam 24 godine i pušač sam. Zanima me da li je to neka hronična upala, bakterijska ili postoji opasnost da je to karcinom?

  Odgovoreno: 14. 07. 2019.
 1. Promena u grlu
  Pitanje broj: #162985

  Šta može biti ovo sa slike u grlu? Od simptoma imam blag bol u grlu, više kao grebanje tokom gutanja, glavobolju više dana, kijanje (bistar sekret) i pospanost, malaksalost.

  Odgovoreno: 11. 07. 2019.

Prikazano 1-5 od ukupno 4431 pitanja