Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (87461)

 1. Poštovani doktore,

  Šaljem vam sliku da pogledate kako rana od izvadjene osmice (donji dio) izgleda nakon 5 dana od vadjenja. Nemam nikakve bolove niti smetnje. Rana je sve manja, samo ne znam da li može tako brzo da zarassta. Kao da zarastanje dolazi "odozgo" i prekriva ranu, a ne "odozdo",

  Da li je to normalno?

  S poštovanjem,

  Zlatko Stokanović

  Odgovoreno: 08. 12. 2022.
 1. Moja unuka od sedam godina se prepala zubarke i rasplakala kad je vidjela da joj ide u zube sa kako veli nožem i iglom,a zubarka joj je rekla da zato neće dobiti značku i nagradu.Dijete kod kuće plače već dva sata zbog te nagrade,ne želi nikad više zubaru i to joj je najgori dan u životu.Da li je ponašanje zubara u redu?

  Odgovoreno: 08. 12. 2022.
 1. Poštovani, devojčica 20 meseci krenula je u vrtić pre mesec dana i jako je vezana za medu, u vrtiću ga ne ispušta dok kod kuće nije tako, ostavi ga, zaboravi..U vrtiću su vaspitačice počele da joj uzimaju medu povremeno ali ona jako plače, histeriše...noću se budi plače i doziva medu..Koji je najbolji način da se odvikne od mede, da joj uzimaju i puste je da se isplače ili da se sačeka da ga sama ostavi kada bude spremna? Molim za savet

  Odgovoreno: 08. 12. 2022.
 1. Poštovana, Dečak 3 godine, operisao je krajnike pre 3 nedelje, 3.krajnik izvadjen, druga dva smanjena. Nedelju dana nakon operacije dečak je prestao da hrce, izgubio se nazalni govor, nije vise bilo onog dosadnog šlajma u ždrelu, jednom rečju konačno je normalno disao. Ovih dana kreće sekrecija iz nosa, pomalo se ponovo čuje šlajm. Nema mnogo sekreta nos je uglavnom suv, ponekad procuri. Podseća na stanje pre operacije- deluje kao da je zapusen visoko gore, nos prohodan, govori nazalno. Pre operacije u brisu nosa imao je streptokoku pneumoniju, koristio je kapi i popio antibiotik. Znam da je moguće da je virusno, ili je možda ponovo bakterija u nosu. Zanima me da li je moguće da je takvo stanje normalno nakon operacije, pošto sam čula da nos može da slini mesecima kasnije?

  Odgovoreno: 08. 12. 2022.
 1. Postovanje, Godinama se mucim sa krastama na dupnoj kosti. Mazao sam Triderm mast, izleci se na neko vreme, i ponovo se vrati. Molim Vas ako moze pomoc?

  Odgovoreno: 07. 12. 2022.

Prikazano 1-5 od ukupno 87032 pitanja