Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (91564)

 1. Već tačno godinu dana ima pištanje (recimo kao neki dial up zvuk) u jednom uhu koje povremeno dolazi i odlazi. Primetila sam da se pištanje javlja češće ako sam bila u prostoriji u kojoj je duže vremena bilo uključen klima uređaj (mislim da ovde zvuk klime ne pravi problem obzirom da je slab). Kada je to počelo išla sam kod ORL dva puta, ali orl mi je samo pogledao uho i rekao da mi je Eustahijeva tuba natečena. Inače imam jako osetljive uši i veoma često imam upale. Da li je moguće da su moje Eustahijebe tube osetljive i da oteknu tako lako? Pištanje ne primećujem 24h, ali uglavnom noću kada ima manje zuvkova. ORL me nikada nije uputio na neke dalje analize, a brinem da li se možda radi o nekom ozbiljnijem problemu. Nemam drugih simptoma osim ovog.

  Odgovoreno: 25. 06. 2024.
 1. Zdravo imam pitanje dobila sam udarac u nos i išla mi je krv a osecam kao da mi se poremetila vilica sa desne strane da li je moguće to hvala...

  Odgovoreno: 25. 06. 2024.
 1. Dobar dan , imao sam jaku upalu desnog uha , lečeno je fušerski dobijao sam neke kapi inekcije , curenje je prestalo ali su ostale posledice ne znam šta su doktori utvrdili , uvek su mi govorili ti si super i možeš da radiš , ja sam na gradjevini i radim taj posao , znači već oko 15 godina imam vrtoglavice i glavobolje zadnji napad imao sam na gradilištu i bio sam na skeli jedva su me spustili i zvali hitnu pomoć koja je došla i odvezli me u urgentni centar gde sam zbrinut i zadržan jedan dan , posle toga , otišao sam na opštu praksu , doktor Brkić me uputio na ORL tu na Kanarevom brdu kada sam došao tamo dok. Reni Rajan me pregledala onako fušerski izvršili pregled uha desnog i njihov odgovor je , kažu mi dobar si samo su potrebna dodatna ispitivanja , inače nameravam da angažuje advokata i da tužim ORL Kanarevo brdo, idemo dalje, upit sam dobio za ORL Dedinje kod doktorke Galine , njoj svaka čast lepo me primila i pregledala sve u vezi vrtoglavica , na to nemam primedbe , dobio sa lek za vrtoglavice i promazepan za smirenje imam sve dokumente od urgentnog, do dok. Galine . Ja vas pitam da li je vrtoglavica i nesvestica posledica ludila pa mora da me smiruju ili je potrebna operacija , i da li bi ona pomogla da ne budem lud Molim vas doktore ne znam šta je u pitanju ako možete da mi kažete da li je potrebna operacija i kako da idem na posao drogiran ne mogu da se koncentrišem taj lek za vrtoglavice nije jak ali nešto nije u redu Trebao bih da odem kod bivšeg direktora Dragoslava Bojovića , da mi pomogne ukoliko bi bilo potrebna operacija , da imam para odmah bi platio operaciju Ali nemam jedva su me pregledali i sad idem kao pijan ili drogiran , jedina mi je nada da kontaktirate doktore da bolje leče ljude ili da mi pomognete da kontaktiramo direktora Dragoslava Bojovića Da mi pomogne oko operacije . Ako budete hteli da vidite nalaze poslaću , AII NEMAM PARA za pregled .

  Odgovoreno: 25. 06. 2024.
 1. Od marta meseca, svako malo imam gnojnu anginu. Posle antibiotika bude bolje, ali za 2 nedelje opet isto. Radila sam bris grla i nosa 2x, nista nije nađeno sem normalne mikroflore (poslednji put rađeno pre 3 nedelje). Nekad bude praćeno povišenom temperaturom, nekad ne. Krvna slika rađena 2x i sve je u redu, crp takođe miran. Sad je opet u toku, imam gnojne čepiće, krajnici su katastrofa, boli kad gutam, temperatura ide do 38. Imam i produktivan kašalj skoro sve vreme, ali na slušanje doktori kažu da je sve u redu. Molim za savet, šta bih mogla još da uradim od analiza, ili neki preparat koji bi mogao da pomogne bar malo.

  Odgovoreno: 25. 06. 2024.
 1. Postovanje, juce mi je uspostavljena dijagnoza upale srednjeg uha. Dobila sam Panklav, Brufen i kapi za usi. Koristim i juce i danas, ali bol ne prolazi ni malo, cak mi je u trenucima i jaci. Savet za nesto sto bi pomoglo? Za koliko inace upala prolazi?

  Odgovoreno: 25. 06. 2024.

Prikazano 1-5 od ukupno 91052 pitanja