Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

Specijalista otorinolaringologije

Telefon za zakazivanje
063/687-463

Telefon za zakazivanje

Prim. mr sci. med Dušanka Milošević, Specijalista otorinolaringologije

Telefon za zakazivanje

Raspored rada doktora

Najraniji datum : 30.01.2023.
Prikaži kalendar >

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora


Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Pregled lekara specijaliste otorinolaringologije
7,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 6771

 1. Poštovani, pojavile su mi se bijele tačkice po cijelim krajnicima. Pomislila sam da je možda gnojna angina, ali ja nemam bolove u grlu ni povišenu temperaturu, niti sam ih imala u skorije vriejme. Možete li mi reći šta bi moglo biti u pitanju i da li je neophodno javljanje ljekaru? Unaprijed hvala

  Odgovoreno: 28. 01. 2023.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   Bez pregleda je tesko odgovoriti na vase pitanje.

 1. Postovani 28.11. Sam operisala devijciju nosne pregrade posto sam imala totalno zacepljenje nosa i velike otoke u predjelu nosa i ociju. DR je nakon operacije rekao da sunosne skoljke zadebljale u velikoj mjeri i da je skinuo dio. Poslije mjesec dana nos se opet zapusio i sad je otok gori nego sto je bio. Sta je razlog neuspjele operacije? Dr predlaze reoperaciju ali me strah da se ne desi opet isto kao i poslije prve operacije. Unaprijed hvala naodgovoru.

  Odgovoreno: 27. 01. 2023.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   Bez pregleda je tesko zakljuciti u cemu je problem

    

 1. Poštovanje!Već 10-ak dana imam izraženu glavobolju u predjelu čela,kostiju na obrvama(na pritisak jak bol),lica i gornje vilice.Porodični ljekar je pri pregledu posumnjao na upalu sinusa pa mi je dao da pijem sumamed.Pio sam i nalgesin,brufen,kafetin ali ne pomaze.Poslednja tri dana bol se smanjila ali i dalje imam povremeno u trajanju od recimo sat vremena pa prodje,mogu se uvrediti pritiskom iznad ociju.Krvna slika uredna,osim crp-a koji je bio 17.Nos mi je povremeno zacepljen ali bez sekreta,povremeno koristim snup sprej.Da li je oto zaista sinusitis ili ipak nesto drugo?

  Odgovoreno: 27. 01. 2023.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   Bez pregleda nije moguce odgovoriti na vase pitanje.

 1. Poštovanje,

  Hteo bih da pitam da li kod vas može da se operiše devijacija nosa? Imam problem sa disanjem . takodje me zanima da li radite i opeaciju kpmplet nosa?

  Odgovoreno: 27. 01. 2023.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   Posaljite slike nosa od napred i iz profila na 0641618852

 1. Dobar dan dakle imao sam upalu grla i pojavile su se 2-3 lifne žlezde upala je prošla i to je tako ostalo,da se pre nekih 1-2 meseca nisam ispipao i nasao još po jednu sa obe strane znaci one su sada oko 5-6 pritom radeo sam pre mesec dana KKS ona je bila odlična otišao sam na ORL pregled zbog bola krajnika i rekli su mi da su u jako lošem stanju i jako veliki i predložili uklanjanje ja sam u strahu zaboravio da pitam da li su te lifne žlezde zbog toga sad će skoro 2 godine od kako su se pojavile,pritom mi je jedan krajnik veći od drugog ali kod ORL pregleda izbacili su opciju raka krajnika

  Odgovoreno: 27. 01. 2023.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   Takve krajnike treba odstraniti.

Prikazano 1-5 od ukupno 6771 pitanja
Zakažite pregled kod Prim. mr sci. med Dušanka Milošević