Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

Specijalista otorinolaringologije

Telefon za zakazivanje
063/687-463

Telefon za zakazivanje

Prim. mr sci. med Dušanka Milošević, Specijalista otorinolaringologije

Telefon za zakazivanje

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
063/687-463

Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Pregled lekara specijaliste otorinolaringologije
6,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 5821

 1. Postovanje, Pre 3,4 dana sam cistila desno uvo stapicem za usi, i malo sam kao zagluvnula, medjutim sutradan sam probala da resim problem uz pomoc spreja Cerumen, koji se naprska 2 puta uz pomoc pumpice, minut se masira uvo i ispere vodom ili fizioloskim, i tada sam i zagluvnula maltene skroz. Pogorsalo se stanje. Dva dana vec ispiram usi hidrogenom, drzim po 5 min, al i dalje nista. Sta raditi, tj sta to moze biti? Hvala unapred, Pozdrav.

  Odgovoreno: 18. 06. 2021.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   Javite se otorinolaringologu da vam pregledaju uvo i o9dredet terapiju u skjladu sa problemom.

 1. Poštovani, nakon što me je dete udarilo loptom po levoj strani lica,zapušilo mi se levo uvo.(nisam imala nikav iscedak) Išla sam kod ušnog lekara pregledali su uvo.Kazu da nema nista. Dali su mi operil kapi da stavljam u levu nozdrvu i da nakrebem glavu na levu stranu, i fluemucil šumeće tablete .Meni je i dalje uvo zapušeno,prošlo je skoro 2 sedmice! Ne znam šta da radim.

  Odgovoreno: 17. 06. 2021.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   Javite se vasem lekaru na kontrolu

 1. Poštovani, Pre mesec dana mi je odstranjena cela štitna žlezda. Imam problem sa glasom koji je promukao , za 2 tona sigurno niži od mog. Osećam kao da mi je ceo vrat uvećan mada je rez srastao odlično. Kome da se obratim? Hvala

  Odgovoreno: 17. 06. 2021.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   Otorinolaringologu da vam pogleda hlasne zice

 1. Imam dječaka starog 6 godina. Od prije tjedan dana u glasu sam mu čula blagu promuklost i blago smanjen apetit. U nedjelju (prije 3 dana) primjetila sam mu mjeruhiće po jeziku i malo natečeno grlo. Doktorica je rekla da je vjerojatno alergija na kupljene jagode. Propisala je alerdin i mazanje jezika s rojazol gelom. Temperature nema i negira bilokakve bolove cijelo vrijeme. Jučer (utorak) počinje se žaliti na bolove ispod uha - pokazuje na jako povečane limfne čvorove s oba kraja obraza. Limfni čvorovi su promjera cca 5 cm lijevo i 3 cm desno i osjetljivi na dodir. Doktorica šalje na vađenje krvi, no svi nalazi su uredni, čak i CRP. Prepisan mu je Summamed radi prevencije i zbog povečanih limfnih čvorova. Danas ujutro stanje je isto: promukli glas, jezik se malo smirio (mjehurići i jezik više nije tako jako cvren i mjehurići nisu više toliko izbočeni), temperature nema, ali grlo mu je i dalje natečeno i limfni čvorovi su iste veličine malo osjetljivi na dodir. Molim Vas pomoć i savjet, što učiniti?

  Odgovoreno: 17. 06. 2021.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   koristite dobijenu terapiju i po završetku terapije javite se na kontrolu

 1. Poštovani Moje je dete(12 god)pre skoro 10 mes.izgubilo čulo mirisa.Nije uzrok virus.radili smo skener glave nalaz je dobar,alergo test-nema alergiju na osnovne alergene,urađena je endoskopija nosa gde je utvrđena otečenost sluznice i mali polipi,koristila je lekove i sprejeve svi su bili za alergiju.Doktor kaze da je nalaz sada uredan ali se čulo ne vraća(oko 5 meseci sinomarin,momentazon,rupafin,xyzal,nasonex) Molim vas za savet sta dalje sada je trenutno samo na spreju sinomarin Hvala unapred!!!

  Odgovoreno: 17. 06. 2021.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   bez pregleda je teško odgovoriti na vaše pitanje precizno

Prikazano 1-5 od ukupno 5821 pitanja
Zakažite pregled kod Prim. mr sci. med Dušanka Milošević