Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

Specijalista otorinolaringologije

Telefon za zakazivanje
063/687-463

Telefon za zakazivanje

Prim. mr sci. med. dr Dušanka Milošević je specijalista otorinolaringologije.

Telefon za zakazivanje

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
063/687-463

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 5373

 1. Da li ima neki medicinski način kako se čiste sinusi u ambulanti? Molim za opis ako ima. Šta Vi preporucujete osobama koji hronično pate od sinusa? Povremeno se zapuše i bole, Ali sekret neće napolje. Pregledi obavljeni, samo me zanima savet. Hvala veliko

  Odgovoreno: 13. 08. 2020.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   "Ciscenje sinusa" je internet interpretacija kao resenje problema sa sinusima. Na zalost, bez pregleda nije moguce davati precizne savete.

 1. Poštovani, U sekretu iz nosa je izolovana Klebsiela manji broj i Hemophilus u velikom broju. Sekret se sliva niz grlo i obojen je. Uradjen je antibiogram Cekriakson, cefuroksim, ciprofloksacin,.....Da li da koristim antibiotike po antibiogramu ili ne? Buni me to što se dva puta za godinu dana javljala enterobacter u tom istom sekretu (poslendnji put u maju) a sada su druge bakterije.Da li da ponovim nalaz? S poštovanjem, G

  Odgovoreno: 12. 08. 2020.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   Ponovite bris.

 1. Poštovani,već mjesec dana imam problem sa crvenom aftom koja se nalazi ispod desnog krajnika,a pored krajnika je tanak pojas neke bijele do blijedo zute naslage.Osjecam bol u grlu,umor,iscrpljenost,glavobolju a skoro svakog dana mi se bar jednom u toku dana javi i temperatura ali niza,nikad nije visa od 37,4.Prije desetak dana sam bila kod doktora i radila osnovne nalaze koji su potpuno u redu,isto tako i Crp.Zbog toga sam dobila samo da ispiram grlo Ozosept rastvorom i da uzimam Tantum verde pastile.Dan,dva sam i osjecala neko poboljsanje od toga ali na kraju terapije ne primjecujem neki boljitak.Pa sam htjela da Vam zamolim za savjet.

  Odgovoreno: 12. 08. 2020.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   Javite se vasem lekaru na kontrolu.

 1. Poštovani, htela bih informativno da pitam vezano za operaciju nosa , Imam velik nos i grbu, kada bih radila operaciju smanjila bih veličinu i uklonila grbu . Napunila sam 15 godina i nisam sigurna da li je to dovoljno za operaciju. Što se tiče problema sa disanjem nisam proveravala da li ih imam , a sama ne mogu da procenim . Da li je kod Vas operacija besplatna , a ako ne da li mi možete nešto okvirno reći .

  Odgovoreno: 12. 08. 2020.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   Operacija nosa se radi sa punih 18 godina.

 1. Puls u uhu imam u lezecem polozaju,a ovako zujanje,da li bih mogao da uradim dopler vrata i od cega moze nastati taj puls ,nemam upale uha inace.

  Odgovoreno: 12. 08. 2020.
  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević

   Prvo biste trebali da uradite ORL pregled a dalja ispitivanja u zavisnosti od nalaza lekara.

Prikazano 1-5 od ukupno 5373 pitanja
Zakažite pregled kod Prim. mr sci. med Dušanka Milošević