TV Stetoskop

U 41. epizodi emisije TV Stetoskop, pričali smo sa Irenom Werner, psihologom, o paranoji, nesanici i psihozi, kao i o telesnim simptomima anksioznosti i depresije.

EP041: Irena Werner, psiholog

U 41. epizodi emisije TV Stetoskop na TV Zdravlje, razgovarali smo sa Irenom Werner, psihologom, o paranoidnosti, nesanici i psihozi, a saznali smo nešto i o telesnim simptomima anksioznosti i...

Pročitajte >>>
U 40. epizodi TV Stetoskop emisije, sa ginekologom dr Milanom Milenkovićem pričali smo o vantelesnoj oplodnji, miomima i potomstvu nakon vađenja dela materice.

EP040: Dr Milan Milenković, ginekolog

U 40. epizodi TV Stetoskop emisije na TV Zdravlje od dr Milana Milenkovića, ginekologa, saznali smo nešto o vantelesnoj oplodnji, miomima tokom i nakon trudnoće i o planiranju potomstva nakon...

Pročitajte >>>
U 39. emisiji TV Stetoskop na TV Zdravlje, sa dr Aleksandrom Mladenović, ginekologom, pričali smo o hlamidiji, bolovima u jajnicima, i prvom ginekološkom pregledu.

EP039: Dr Aleksandra Mladenović, ginekolog

U 39. emisiji TV Stetoskop na TV Zdravlje, dr Aleksandra Mladenović, ginekolog, odgovarala je na pitanja pacijentkinja o lečenju hlamidije, mogućim uzrocima bolova u jajnicima, i o tome kad je...

Pročitajte >>>
U 38. epizodi TV Stetoskop emisije na TV Zdravlje pričali smo sa ginekologom Dr Milanom Milenkovićem o odstranjivanju materice, hlamidiji i transplataciji materice. 

EP038: Dr Milan Milenković, ginekolog

U 38. epizodi TV Stetoskop emisije na Televiziji Zdravlje, saznali smo nešto o posledicama odstranjivanja materice, o povezanosti hlamidije i neplodnosti, a Dr Milan Milenković, specijalista ginekologije, uveo nas je...

Pročitajte >>>
U 37. epizodi TV Stetoskop emisije na TV Zdravlje, saznajte šta je to senzorna integracija, a šta šrot metoda i zašto skolioza može da se pojavi i nakon puberteta.

EP037: Ljiljana Katunac, fizioterapeut

U 37. epizodi TV Stetoskop emisije na TV Zdravlje, saznajte šta je to senzorna integracija, a šta šrot metoda i zašto skolioza može da se pojavi i nakon puberteta. O...

Pročitajte >>>
U 36. epizodi emisije TV Stetoskop na TV Zdravlje, razgovarali smo sa psihologom Irenom Werner o simptoma i lečenju anksioznosti, kao i o naslednosti shizofrenije. 

EP036: Irena Werner, psiholog

U 36. epizodi emisije TV Stetoskop na televiziji Zdravlje, sa Irenom Werner, psihologom razgovarali smo na teme simptoma anksioznosti i njenog lečenja, kao i o naslednosti shizofrenije. 

Pročitajte >>>
U 35. epizodi Stetoskop TV emisije na TV Zdravlje, pričali smo sa dr Željkom Ranilovićem, doktorom medicine o tumačenju krvne slike, umoru, glavoboljama i pušenju. 

EP035: Dr Željko Ranilović, doktor medicine

U 35. epizodi Stetoskop TV emisije na Televiziji Zdravlje, razgovarali smo sa dr Željkom Ranilovićem, doktorom medicine o tumačenju rezultata krvne slike, hroničnom umoru, glavoboljama i pušenju. 

Pročitajte >>>
U 34. epizodi Stetoskop TV emisije na TV Zdravlje, pričali smo sa fizioterapeutom Ljiljanom Katunac o deformitetima kičme, terapiji skolioze i uzrocima glavobolja.

EP034: Ljiljana Katunac, fizioterapeut

U 34. epizodi Stetoskop TV emisije na Televiziji Zdravlje, razgovarali smo sa fizioterapeutkinjom Ljiljanom Katunac o deformitetima kičme, načinima korigovanja skolioze i uzrocima glavobolje i bolova u nogama.

Pročitajte >>>
U 33. epizodi Stetoskop TV emisije na TV Zdravlje, dr Goran Aranđelović, urolog, odgovarao je na pitanja u vezi sa impotencijom i terapijom erektilne disfunkcije.

EP033: Dr Goran Aranđelović, urolog

U 33. epizodi Stetoskop TV emisije na Televiziji Zdravlje, dr Goran Aranđelović, urolog, odgovarao je na pitanja pacijenata u vezi sa impotencijom i terapijom erektilne disfunkcije.

Pročitajte >>>
U 32. epizodi Stetoskop TV emisije na Televiziji Zdravlje, razgovarali smo sa dr Željkom Ranilovićem, doktorom medicine o hroničnom umoru, oticanju nogu i terapiji za nedostatak vitamina D.

EP032: Dr Željko Ranilović, doktor medicine

U 32. epizodi Stetoskop TV emisije na Televiziji Zdravlje, razgovarali smo sa dr Željkom Ranilovićem, doktorom medicine o hroničnom umoru, oticanju nogu i terapiji za nedostatak vitamina D.

Pročitajte >>>