Dođite do nove generacije pacijenata aktivacijom Online kalendara

Budite dostupni i brinite o pacijentima koji su vas izabrali!

ispolirajte sliku o sebi na internetu i uživajte u novim pacijentima

Stetoskop.info Booking je platforma koja omogućava pacijentima da zakažu svoj termin kod lekara lako i brzo, bez potrebe da čekaju na telefonu i uporno zovu.

Zakazivanje je dostupno 24/7 i omogućiće Vam da upravljate svojim rasporedom bez kompjutera, pomoćnog osoblja ili komplikovanih kompjuterskih programa.


90% pacijenata pretražuje svoje lekare online - neka lako dođu do Vas!

Šta dobijate korišćenjem Stetoskop,info sistema za zakazivanje?

  • Budite dostupni pacijentima za zakazivanje pregleda i van svog radnog vremena

Pacijenti sve češće zakazuju preglede noću ili vikendom, u svoje jedino slobodno vreme. Jasno nam je da je to i Vaše slobodno vreme, ali ukoliko u svom kalendaru ostavite slobone termine za naredne dane, pacijenti će moći da ih zakažu dok vi uživate, a automatska poruka će Vas o tome samo obavestiti.

  • Smanjite no-show pacijente

Svestke statistike kažu da se 30% pacijenata nikada ne pojavi u zakazanom terminu. Iz iskustva naših partnera znamo da svakog dana jedan broj pacijenata ne dođe na pregled. Upravo zbog toga razvili smo sofisticirani način za praćenje pacijanata od trenutka zakazivanja do realizacije pregleda. Ovim smo uspeli da no-show smanjimo na mizarnu cifru, a za Vas je ovaj servis besplatan.

  • Dođite do novih pacijenata

70% pacijenata koji zakažu pregled putem Stetoskop.info Bookinga su novi pacijenti. Oni će popuniti Vaše prazne termine i time poboljšati Vaš posao.

  • Upravljajte terminima lako

Lakše od raznih online kalendara, ovaj je povezan sa vašom bazom pacijenata i nosi za sobom ozbiljan softver za zakazivanje i vođenje pacijenata koji dobijate potpuno besplatno. Možete ga koristiti preko telefona ili kompjutera, a potrebna Vam je samo internet konekcija.

  • Vi ste lekar, ne servis za zakazivanje

U dosadašnjem iskustvu zaključili smo da lekar u proseku potroši sat vremena dnevno razgovarajući sa pacijentima - a u vezi sa zakazivanjem termina. To je više od jednog dana mesečno, a mi smatramo da je to mnogo i da mnogo košta svaku ordinaciju. Srećom, danas je lako zakazati termin online putem Stetoskopa, a ukoliko neko baš želi da razgovara telefonom, tu je Stetoskop call centar koji je dostupan za sva pitanja. Time smo omogućili da se lekar bavi svojim poslom, kao i njegovo osoblje.

  • Vaše online prisustvo je važno... i biće sve važnije!

Svi su na internetu, a 90% pacijenata pretražuje svoje lekare online (ovo smo ponovo napisali jer je važno). Stetoskop će se uvek brinuti o tome da Vaš profil bude visoko u svim pretragama i da bude povezan sa svim autorskim radovima koje ste publikovali na Stetoskopu i pitanjima na koje ste odgovorili. Što više sadržaja budete objavljivali, biće Vam lakše da popunite svoje termine.