Šta je Stetoskop.info Booking

Privatne ordinacije i lekari koji su privatno angažovani koriste Stetoskop.info Booking kako bi svakog dana, 24/7, bili dostupni svojim pacijentima za zakazivanje pregleda, kao i da bi privukli nove pacijente

Kako pacijenti zakazuju?

Pacijentima zakazivanje pregleda često predstavlja veliki izazov, te ne iznenađuje rezultat skorašnjeg istraživanja, koje govori da pacijentu treba u proseku 19 dana kako bi došao kod svog doktora u privatnoj praksi.

Sa druge strane, privatne ordinacije suočavaju se sa 'praznim hodom', tj. terminima koji im u toku radnog vremena nisu popunjeni. U proseku 30% termina lekara angažovanog u privatnoj praksi nisu popunjeni, dok kod lekara početnika ovaj broj skače na 80%.

Stetoskop.info daje pristup svim slobodnim terminima pojedinačnog lekara u realnom vremenu, 7 dana nedeljno, 24 časova dnevno. Upravljamo prikazom svih slobodnih termina, olakšavamo pacijentu da Vas pronađe i zakaže, a takođe, radimo na poboljšanju same usluge prema pacijentu, te će otkazivanja ili promene termina između Vas i pacijenta rado preuzeti Stetoskop.info Booking tim.

Koliko novih pacijenata gubite svakog dana?

Koliko god da ste dostupni, uvek će jedan deo pacijenata teško doći do Vas. Time što na Stetoskopu objavljujete svoje slobodne termina omogućićete pacijentima da mogu da zakažu kod Vas noću, bez pozivanja telefonom, gotovo iz nekoliko klika. Sa druge strane, smanjićete pozive pacijenata koji zapravo i ne žele da zakažu ili nisu pacijenti za Vas. Smanjićete svoje i vreme svog osoblja provedeno na telefonu, što će Vama i Vašem timu dati više slobode da se bavite pružanjem najbolje medicinske usluge.