Intervjui

EP018: Dr Tijana Antin Pavlović, dečiji psihijatar

U osamnaestoj epizodi Stetoskop TV emisije na Televiziji Zdravlje, dr Tijana Antin Pavlović, specijalista dečje i adolescentne psihijatrije odgovarala je na pitanja u vezi sa strahom od odvajanja, autizmu i...

Pročitajte >>>

Vežbanje kod kuće

Miodrag Pešić, fitnes trener i savetnik u za ishranu, govori kako da vežbate u kućnim uslovima za vreme izolacije od korona virusa. Pročitajte korisne savete.

Pročitajte >>>

EP017: Dr Milena Šćepanović, proktolog

U sedamnaestoj epizodi TV Stetoskop emisije na TV Zdravlje imali smo čast da se razgovaramo sa dr Milenom Šćepanović, proktologom iz Beograda na temu hemorida, analnih fistula i fisura.

Pročitajte >>>

EP016: Dr Slobodan Gajić, kardiolog

U šesnaestoj epizodi Stetoskop TV emisije na Televiziji Zdravlje, dr Slobodan Gajić, kardiolog, odgovarao je na pitanja pacijenata koja se tiču infarkta miokarda, bolova iza grudne kosti, poremećaja srčanog ritma,...

Pročitajte >>>

EP015: dr Srđan Babić, vaskularni hirurg

U petnaestoj epizodi Stetoskop TV emisije na Televiziji Zdravlje, ass. dr med Srđan Babić, vaskularni hirurg, odgovarao je na pitanja pacijenata koja se tiču kardiovaskularnih oboljenja.

Pročitajte >>>

EP014: Dr Tatjana Radosavljević, pulmolog

U četrnaestoj epizodi Stetoskop TV emisije na Televiziji Zdravlje, prim. dr sci. med. Tatjana Radosavljević, pneumoftiziolog, odgovarala je na pitanja pacijenata koja se tiču pulmologije i alergologije.

Pročitajte >>>

EP013: dr Vladimir Vukov, onkolog

U trinaestoj epizodi Stetoskop TV emisije na Televiziji Zdravlje, dr Vladimir Vukov, specijalista onkologije, odgovarao je na pitanja iz onkologije.

Pročitajte >>>

EP012: Dr Tijana Antin Pavlović, dečiji psihijatar

U dvanaestoj epizodi Stetoskop TV emisije na Televiziji Zdravlje, dr Tijana Antin Pavlović, specijalista dečje i adolescentne psihijatrije odgovarala je na pitanja u vezi sa fobijama, tikovima i laganjem kod...

Pročitajte >>>

EP0011: Dr Dragana Petrović-Popović, plastični hirurg

Dr Dragana Petrović Popović, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije (na užoj specijalizaciji iz onkologije) govorila je o estetskim i funkcionalnim zahvatima, invazivne i neinvazivne prirode u 11. epizodi.

Pročitajte >>>

EP010: dr Vladimir Stojiljković, plastični hirurg

U desetoj epizodi Stetoskop TV emisije na Televiziji Zdravlje, dr Vladimir Stojiljković, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurije, odgovarao je na pitanja pacijenata vezano za korecije ušiju, podmlađivanje lica i smanjenju...

Pročitajte >>>