Intervjui

IBD podcast EP 023: prof. dr Dino Tarabar, gastroenterolog i onkolog

Ponovo razgovaramo sa prof. dr Dinom Tarabarom o razlikama između iritabilnog kolona i IBD-a, planiranju potomstva, zapaljenskim bolesima creva kod žena i muškaraca, kao i kod osoba starijih od 65...

Pročitajte >>>

Ass. dr Nikola Panić: Rak debelog creva

Kolorektalni karcinom predstavlja agresivnu malignu bolest koja nastaje na sluznici debelog creva i rektuma. Sa ass. dr Nikolom Panićem govorili smo upravo o ovoj bolesti.

Pročitajte >>>

IBD podcast EP 022: Svetlana Rakićević, medicinska sestra

U dvadesetdrugoj epizodi IBD podkasta razgovaramo sa Svetlanom Rakićević, medicinskom sestrom KBC Dragiša Mišović o ulozi medicinske sestre u praćenju i nezi IBD pacijenata.

Pročitajte >>>

IBD podcast EP 021: dr Igor Krdžić, kolorektalni hirurg

U dvadesetprvoj epizodi IBD podkasta razgovaramo sa dr Igorom Krdžićem, opštim hirurgom, o hirurškom lečenju IBD pacijenata.

Pročitajte >>>

IBD podcast EP 020: prof. dr Dino Tarabar, gastroenterolog i onkolog

U dvadesetoj epizodi IBD podcasta razgovaramo sa prof. dr Dinom Tarabarom, gastroenterologom, a na temu biološke terapije IBD pacijenata.

Pročitajte >>>

IBD podcast EP 019: prof. dr Njegica Jojić, gastroenterolog

U devetnaestoj epizodi IBD podcasta razgovaramo sa prof. dr Njegicom Jojić, gastroenterologom, a na temu terapije IBD pacijenata.

Pročitajte >>>

IBD podcast EP 018: Đorđe Pejić, nutricionista i dijetetičar

U osamnaestoj epizodi IBD podkasta razgovaramo sa Đorđem Pejićem, nutricionistom i dijetetičarem, a na temu ishrane IBD pacijenata.

Pročitajte >>>

Dr Dario Jocić odgovara na pitanja pacijenata

U okviru svog podkasta o proširenim venama doktor Dario Jocić, specijalista opšte hirurgije, odgovorio je na često postavljana pitanja pacijenata sa Stetoskopa.

Pročitajte >>>

IBD podcast EP 017: Dr Lela Trikoš, psihijatar

U sedamnaestoj epizodi IBD podkasta razgovaramo sa dr Lelom Trikoš, specijalistom psihijatrije i načelnicom odeljenja za psihijatriju u KBC Zvezdara, a na temu psiholoških promena do kojih dolazi kod IBD...

Pročitajte >>>

IBD podcast EP 016: Dr Goran Aranđelović, urolog

U šesnaestoj epizodi IBD podkasta razgovaramo sa dr Goranom Aranđelovićem, urologom koji radi u Italiji, a na temu erektilne disfunkcije.

Pročitajte >>>

IBD podcast EP 015: Dr Tatiana Jocić, gastroenterolog

Sa dr Jocić smo u 15. epizodi IBD podcast-a govorili o nastanku, simptomatologiji i blagovremenom lečenju anemije, kao i o adekvatnoj ishrani koja prati medikamentoznu terapiju kod IBD pacijenata.

Pročitajte >>>

IBD podcast EP 014: Ass. dr Vladislava Đurašinović, hematolog

Sa dr Đurašinović smo u 14. epizodi IBD podcast-a govorili o lečenju pacijenata sa Kronovom bolešću i ulceroznim kolitisom kod kojih je došlo do hematoloških promena, adekvatnoj terapiji kada dođe...

Pročitajte >>>

Dr Marko Buta: Rak dojke, intervju sa onkohirurgom

Dr Marko Buta, čuveni onkohirurg sa Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, govorio je za Stetoskop.info o raku dojke.

Pročitajte >>>

Kamen u bubregu, intervju sa urologom: Dr Vladimir Radojević

Verovatnoća da čovek sam izbaci kamen je oko 80 odsto za kamenje manje od 4 mm. Koje su nam opcije za lečenje?

Pročitajte >>>

IBD podcast EP 013: dr Mirjana Stojšić, pedijatar gastroenterolog

Sa dr Mirjanom Stojšić smo u trinaestoj epizodi IBD podcast-a govorili o procesu i toku lečenja deteta koje boluje od IBD-ja, terapijskim procedurama tokom procesa lečenja, kao i o dobroj...

Pročitajte >>>