O nama

Sa idejom da kreiramo mesto susreta doktora i svih onih kojima je njihova pomoć potrebna, 2007. godine nastao je stručni medicinski sajt Stetoskop.info. Ovo je priča o toj ideji.

Kako je sve počelo?

Te, sada već davne, 2005. godine okupila se grupa doktora-entuzijasta na Medicinskom fakultetu u Nišu i osnovala sajt Stetoskop.info, sa idejom da svoje znanje stave na raspolaganje kolegama, onima koje zanimaju informacije iz medicinske struke i koji traže odgovore na pitanja i stručno mišljenje lekara.

Očekivano, praksa odgovaranja na pitanja pacijenata brzo je zaživela i postala najposećenija rubrika nekog medicinskog sajta na srpskom jeziku.

Tako je nastala platforma kakvu poznajete i danas; Stetoskop.info je najpopularniji izvor informacija iz oblasti medicine na srpskom jeziku, koji se koristi širom sveta.

Dokle smo stigli?

Osim što je Stetoskop.info brzo postao i ostao najveći i najrelevantniji izvor informacija o zdravlju na srpskom web-u, posebno smo ponosni na sledeće činjenice:

  • Do sada smo sarađivali sa više od 800 lekara, koji su pisali tekstove i odgovarali na pitanja posetilaca
  • Objavili smo preko 220.000 stručnih medicinskih tekstova i radova
  • Pronašli smo odgovore za više od 180.000 pitanja naših korisnika
  • I tako ostvarili preko milion poseta na mesečnom nivou

Veliki deo Stetoskop.info tima je posvetio svoju karijeru svima koji traže odgovore na pitanja iz oblasti medicine. Nesebično smo sa vama delili sve informacije koje smo imali i potrudili se da podstaknemo stručnjake iz oblasti medicine da odgovaraju na pitanja i pišu tekstove o raznim oboljenjima i metodama lečenja.

Šta dalje?

Dve stvari su obeležile Stetoskop.info:

  • Pružanje kvalitetnih informacija o zdravlju
  • Očuvanje integriteta uređivačkog procesa

Ovo nas nije sprečilo da budemo, kada je tema zgodna, i zabavni i inovativni.

Poverenje koje korisnici ukazuju Stetoskopu, kao i konstantan rast gore pomenutih brojki, najbolji su dokaz da smo na pravom putu. Iz tog razloga, rešili smo da odemo korak dalje i da Stetoskop.info podignemo na viši nivo.

Sa idejom da učinimo proces zakazivanja pregleda u zdravstvu brzim, pristupačnim i lakim za korišćenje, razvili smo besplatan servis za zakazivanje pregleda i intervencija pod imenom: Stetoskop.info Booking.

Dovoljno je da popunite opšte informacije u polju za zakazivanje i Vaš pregled će biti zakazan.

I za kraj, važno nam je da znate da kontinuirano radimo na poboljšanju funkcionalnosti i sadržaja na Stetoskopu. Ukoliko imate sugestije kako da budemo bolji, ili ste uočili problem na sajtu, pišite nam na: office@stetoskop.info.

Hvala Vam na što ste učinili Stetoskop.info najčitanijim medicinskim sajtom u Srbiji!