Dr sci. med. Goran Aranđelović

Specijalista urologije

Telefon za zakazivanje
+381 63 687 460

Telefon za zakazivanje

Dr Goran Arandjelović je specijalista urologije. U svojoj raznovrsnoj karijeri ima preko 5000 manjih i većih uroloških hirurških zahvata.

Telefon za zakazivanje

+381 63 687 460

Oblasti medicine

Specijalizacija

Grad

Jezici

O doktoru

Dr Goran Aranđelović je specijalista urologije, koji živi i radi u Italiji. U svojoj raznovrsnoj karijeri, dr. Aranđelović ima preko 5000 manjih i većih uroloških hirurških zahvata.

2010. godine postaje Fellow of European Board of Urology i iste godine, s uspehom polaže specijalistički ispit u Nemačkoj i postaje specijalista urologije.

Na Klinici u Munsteru (Nemačka), radi kao specijalista i produbljuje hirurške sposobnosti u lečenju onkoloških uroloških oboljenja.

Na Urološkoj klinici u Veroni (Isola della Scala), učestvuje u laparoskopskim operacijama tumora prostate.

2012. godine dr. Arandjelović postaje član ekipe na Urološkoj klinici u Veneciji pod vođstvom dr. Milani-a. 

Između 2016. i 2017, odlazi na usavršavanje na Urološku kliniku Univerziteta u Gracu, gde po prvi put na ovoj Klinici uvodi i obavlja operacije stenoze uretre graftom bukalne mukoze.

Doktorirao je marta 2019. godine na medicinskom fakultetu Univerziteta u Nisu temom "Efekti tronedeljnog tretmana erektilne disfunkcije ekstrakorporalnim udarnim talasima niskog inteziteta".

Učestvovao je na mnogim medjunarodim kongresima i objavljivao radove u prestižnim časopisima.

Obrazovanje:

United World College of Adriatic

International Baccalaureate.

Univerzitet u Padovi, Italija od 2004

Osnovne studije medicine.

Urološka klinika, Muenster, Nemačka od 2010

Specijalista urologije.

Medicinski fakultet Univerziteta u Nišu do 2019

Doktorirao temom "Efekti tronedeljnog tretmana erektilne disfunkcije ekstrakorporalnim udarnim talasima niskog inteziteta".

Radno iskustvo:

Urološka klinika, Muenster, Nemačka od 2011 do 2011

Specijalista na Klinici.

Klinika Isola della Scala, Verona, Italija od 2011

Kao specijalista učestvuje u laparoskopskim operacijama tumora prostate.

Univerzitska klinika za urologiju, Padova, Italija od 2005

Specijalizant.

Urološka klinika u Veneciji, Italija od 2012

Zaposlen.

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
+381 63 687 460

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 6

 1. Imam 62 godina i operisao sam četiri bajpasa i dva puta mokraćni kanal. Pijem lekove za srce. Udovac sam već 4 godine. Muči me erektilna disfunkcija ili inpotencija.
  Pokušavao sam da imam seksualne odnose ali ne ide i pored velikog truda i razumevanja druge strane. Šta raditi?

  Odgovoreno: 10. 05. 2019.
  • Dr sci. med. Goran Aranđelović

   Nova terapija udarnim talasima niskog inteziteta pokazala se kao ekstremno uspešna u lečenju erektilne disfunkcije kod svih vrsta pacijenata pa i onih sa sa kardiovaskularnim oboljenjima ili dijabetesom. Zakažite pregled i terapiju ovde.

 1. Imam problema sa erekcijom. Dešava se da "neće da se podigne", a kad se podigne, brzo se spusti. Dešava mi se i da nemam potpunu erekciju, nego nekako polovičnu, i onda čim dostigne potpunu erekciju, odmah ejakuliram. Takodje mi se dešavalo da se spusti tokom odnosa.

  Odgovoreno: 10. 05. 2019.
  • Dr sci. med. Goran Aranđelović

   Javite mi se radi pregleda i eventualne terapije udarnim talasima niskog inteziteta koja pomaže u 95 % slučajeva i ima trajne efekte.

 1. Išao sam na sve moguće preglede i analize u vezi sa slabom erekcijom. Ništa mi nisu mogli naći, prostata mi je odlična, ali erekcija očajna, ne pomažu čak ni razni lekovi (cialis, kamagra, vijagra..). Da li je moguće da je erekcija loša zbog kičme, ili povredjene trtične kosti? Inače imam 30 godina.

  Odgovoreno: 10. 05. 2019.
  • Dr sci. med. Goran Aranđelović

   Trebalo bi uraditi kolor dopler penisa i ako je erektila disfunkcija vaskularnog tipa, terapija udarnim talasima niskog inteziteta bi bila od velike pomoći. Zakažite pregled i terpaiju ovde.

 1. Već duže vrijeme ne mogu da postignem jaku erekciju. Dogadjalo se ljeti neka spontana oko 4 sata ujutru. Dogodila mi se dva puta prevremena ejakulacija, ostao sam bez djevojke, pa sam pod nervozom i bez samopouzdanja. Koristio sam par puta šumeću kamagru i nije dala rezultat. Ima li pomoći?

  Odgovoreno: 10. 05. 2019.
 1. Prilikom polnog odnosa ne osjećam nikakav seksualni užitak, i imam problem sa ejakulacijom, a vremenom dođe i do opadanja erekcije. Da li je ovo stanje izlječivo i što mi Vi predlažete da uradim kao najbolje rješenje ovoga problema?

   

  Odgovoreno: 10. 05. 2019.

Prikazano 1-5 od ukupno 6 pitanja
Zakažite pregled kod Dr sci. med. Goran Aranđelović