Dr sci. med. Goran Aranđelović

Specijalista urologije

Telefon za zakazivanje
+381 63 687 460

Telefon za zakazivanje

Dr Goran Arandjelović je specijalista urologije. U svojoj raznovrsnoj karijeri ima preko 5000 manjih i većih uroloških hirurških zahvata.

Telefon za zakazivanje

+381 63 687 460

Raspored rada doktora

Najraniji datum : 10.08.2019.
Prikaži kalendar >

Oblasti medicine

Specijalizacija

Grad

Jezici

Raspored rada doktora


Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 14

 1. Imam 55 godina , prvi put u životu sam izgubio erekciju tokom seksa pre 2 godine, i od tada godinu ipo nisam imao nijednu ženu (doživeo sam tragičan gubitak u porodici) Sada imam jutarnje erekcije, ali kada sam sa ženom postižem erekciju koja nije zadovoljavajuća, a brzo se i gubi. potpuno sam zdrav (svi rezultati zrologije, srca, krvna slika). Nisam probao nikada nikakve tablete za popboljšanje erekcije. Da li ima veze sa nedostatkom testosterona (to nisam radio kao analizu)?

  Odgovoreno: 07. 07. 2019.
 1. Pozdrav, imam 21 godinu, visok 190, težak 85 kg. Već više od godinu dana patim od erektilne disfunkcije. Počelo je u vremenskim intervalima, erekcija je slabila pa bi se vraćala u normalu(iz nekoliko puta). Primjetio sam slabiju želju za spolnim odnosom, a posljedni put kada sam pokusao da imam odnose nisam mogao (penis bude u erekciji oko 1 min i počne naglo da pada). Želim takođe da dodam da od malena imam krivinu na penisu u lijevu stranu(ne znam da li sam naslijedio ili je nastala u djetinstvu) tako da penis nije moguće presaviti na desnu stranu pri erekciji.

  Odgovoreno: 19. 06. 2019.
  • Dr sci. med. Goran Aranđelović

   Postovani,

    

   iskrivljenost penisa ili induratio penis plastica (IPP), moze dovesti do erektilne disfunkcije. Potrebno se obratiti urologu radi pazljivog dijagnostickog i terapeutskog pristupa.

 1. Zanima me, u čemu je problem sa erekcijom. Teško je postižem, a kada je imam brzo doživim orgazam. Imam 33 godine.

  Odgovoreno: 19. 06. 2019.
  • Dr sci. med. Goran Aranđelović

   Potrebno je savetovati urologa u cilju dobijanja detaljnije anamneze i utvrđivanja vaskularnog statusa penisa ultrazvučnim kolor doplerom.

 1. Bolujem od Multiplex skleroze. Imam probleme sa erekciom. Dali smem da upotrebljavam " vakum pumpu". Unapred hvala

  Odgovoreno: 18. 06. 2019.
  • Dr sci. med. Goran Aranđelović

   Postovani,

    

   apsolutno mozete koristiti vakum pumpu.

 1. Imam normalnu erekciju samo kada spavam odnosno nekoliko minuta posle buđenja, nevezano za doba dana. Obavio sam sve moguće preglede i sve je u redu. Imate neki savet?

  Odgovoreno: 18. 06. 2019.
  • Dr sci. med. Goran Aranđelović

   Jutarnje erekcije su uglavom dobar znak u definisanju erektilne funkcije. Ne znam koje ste preglede obavili, ali ako imate problem sa erektilnom funkcijom u generalnom, mislim da je potreban savet urologa

Prikazano 1-5 od ukupno 14 pitanja
Zakažite pregled kod Dr sci. med. Goran Aranđelović