Dr sci. med. Goran Aranđelović

Specijalista urologije

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Telefon za zakazivanje

Dr Goran Arandjelović je specijalista urologije. U svojoj raznovrsnoj karijeri ima preko 5000 manjih i većih uroloških hirurških zahvata.

Telefon za zakazivanje

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Specijalistički pregled urologa
7,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 23

 1. Poštovani, imam 24 godine i moj problem je sesualne prirodennaime prije 3 godine sam imao prvi spolni odnos u kojem nisam mogao postići erakciju.erakcija je bila prisutna samo kod predigre ali ne i kod samog čina. od tada mi se život okrenuo naglavčke. izgubio sam dosta samopouzdanja ne stupam u spolne odnose zbog straha od neuspeha. samozadovoljavam se gotovo svaki dan nekad zovnem hot pozive.u zadnje vrime sam primjetio da kod samozadovoljavanja nemogu imat 100%erakciju. moje pitanja je dali je problem psihološke ili organske prirode te što mi je činiti te imali samozadovoljavanje nefativni utjecaj na samozadovoljavanje.

  Odgovoreno: 12. 01. 2020.
  • Dr sci. med. Goran Aranđelović

   Postovani,

    

     morali bi se videti radi pregleda i podobnije anamneze da bi napravili pravi dijagnosticki presek i dali pravu terapiju.

   Pozdrav!

 1. Imam pitanje u vezi mog decka. Ima problem sa erekcijom. Kada pocnemo odnos, postigne erekciju i erekcija postepeno spada tokom odnosa koji ne moze da traje duze od 5-10 minuta zbog toga. Nocne erekcije sam primetila da ima. Radio je UZ testisa posto na levom testisu ima cistu i doktor je rekao da je tu sve uredu. Radio je i hormone, testosteron mu je na gornjoj granici takodje i ostali su u granicama normale. Na polnom organu ima izrazene vene, dosta su vijugave i preplicu se, takodje ima jednu veliku debljine olovke. Da li to moze da predstavlja problem?Sta se jos predlaze da uradi? Probao je da uzme i kamagru, ali mu ona produzava erekciju i ojaca samo neprimetno malo. Treba da radi Dopler krvnih sudova penisa. Takodje aktivan je pusac, nije imao nikakve povrede niti operacije polnog organa ili kicme, Posao koji radi zahteva dugo stajanje. Ima 36 godina i nije gojazan niti ima dijabetes. Hvala.

  Odgovoreno: 12. 01. 2020.
  • Dr sci. med. Goran Aranđelović

   Postovana,

    

             dali ste dosta dobre informacije o trenutnom stanju i obavljenim pretragama. Treba sigurno odraditi dopler penisa da bi se napravila diferencijalna dijagnoza. Mozemo se i videti u VS klinici na Vracaru za dalji tretman,

   Pozdrav.

    

 1. Iza mene je nekoliko veoma stresnih dana i sada se pojavio još jedan problem. Reč je o tome da koliko god pokušavao, ne mogu da doživim erekciju. Jako sam zabrinut jer imam 22 godine i do sada nikada nisam imao problem sa tim. Da li ovaj problem mogu da povežem sa stresom koju sam doživeo i koji je i dalje prisutan? Šta mogu da uradim? I za koliko procenjujete da će se sve vratiti na staro?

  Odgovoreno: 03. 01. 2020.
  • Dr sci. med. Goran Aranđelović

   Postovani,

           stresna stanja mogu i tek kako uticati na polnu moc, sto sa stanovista libida, sto sa stanovista erektilne funkcije. Imajuci u vidu vase godine, siguran sam da ce se, kada stresna situacija prodje i kada se budete opustili, sve vratiti na staro.

   Pozdrav

 1. predložili ste mi terapijuudarnim talasima niskog intenziteta zbog erektivne disfunkcije posle mog pitanja na tetoskopu. Koliko treje terapija i kolika je cena....... hvala unapred!

  Odgovoreno: 03. 01. 2020.
  • Dr sci. med. Goran Aranđelović

   Postovani,

    

          Terapija udarnim talasima niskog inteziteta sastoji se od sest sesija (jedna sesija svaki drugi ili treci dan). Cena je hiljadu i pet stotina evra za sest sesija.

   Pozdrav

 1. Imam erektilnu disfunkciju. Pomognite.

  Odgovoreno: 03. 01. 2020.
  • Dr sci. med. Goran Aranđelović

   Postovani,

    

        da bi ustanovili da li zaista imate erektilnu disfunkciju, kog tipa i stepena, treba napraviti dobru anamnezu, laboratorijske pretrage i eco doppler penisa. Tek onda mozemo pricati o terapijskom protokolu.

   Pozdrav

Prikazano 1-5 od ukupno 23 pitanja
Zakažite pregled kod Dr sci. med. Goran Aranđelović