Dr Bojan Pejaković

Specijalista maksiofacijalne hirurgije

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Telefon za zakazivanje

Dr Bojan Pejaković, Specijalista maksiofacijalne hirurgije

Telefon za zakazivanje

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Pregled maksilofacijalnog hirurga
3,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 2167

 1. Poštovanje, Interesuje me, može li neki problem sa zubom da inicira zujanje u ušima (tinitus)? Naime, preko godinu ipo dana imam konastan šum, zujanje, koje je intenzivnije sa leve strane uha. Primetio sam da prilikom zagriza šum postaje kratkotrajno intenzivniji. Šestica levo (dole), mi je pre dve ipo godine rađena jer me je intenzivno bolela (pulsirajući bolovi pre svega u predelu slpoočnica, glave).,Tada je vađen živac, sterilizacija kanala (nekim uređajem sa sondom), punjeni kanali, zub je odmah zatvoren (bez dodatnog lečenja). Taj zub me ne boli, ali povremeno čudno reaguje, u jutarnjim satima ume da bude ostljiv na zagriz...nije potpuno miran, ali me ne boli. Može li on ili nešto drugo biti uzrok tinitusa? U međuvremenu sam išao kod neurologa, orl specijaliste...sve je u redu sa sluhom. Preko 4 meseca pijem terapiju za tinitus (tanakan, vestibo, milgama), ali još uvek nema poboljšanja. Unapred zahvalan Srđan

  Odgovoreno: 26. 11. 2021.
  • Dr Bojan Pejaković

   Tesko je reci bez pregleda ali moze biti. Potreban je detaljna pregled i verovatno rtg dojagnostika.

 1. Poštovani

  Dete 2 godine i 4 meseca izbijaju mu dole šestice. Molim za savet, šta raditi

  Odgovoreno: 25. 11. 2021.
  • Dr Bojan Pejaković

   Ostaviti da zubi rastu po "svom" nahodjenju, ukoliko nema nikakvih tegoba.

 1. Poštovani,

  Dobar dan. Pre 10 dana vadila sam gornji desni umnjak. Nakon zahvata sam imala umerene bolove prvih nekoliko dana, nista preterano i sve u granicama izdrzljivosti, bez potrebe za lekovima. Obzirom da je umnjak bio pozicioniran jako visoko, nisam bila u mogucnosti da vidim ranu . Malopre sam nekako uspela da vidim mesto ekstrakcije na kome sada postoji velika rupa i to je sve sto se vidi. Interesuje me da li je to normalan izgled rane nakon ovog vremenskog perioda od 10 dana (citala sam da nakon dve nedelje dolazi do mekotkivnog zarastanja i pokriva se rana novom sluzokozom, a kod mene postoji samo rupa), obzirom da nemam nikakve simptome u vidu bola, oticanja, mirisa iz rane? Takođe bih želela da pitam, posle kog vremenskog perioda je moguće ponovo jesti sa strane na kojoj je zub izvađen?

  Pozdrav.

  Odgovoreno: 25. 11. 2021.
  • Dr Bojan Pejaković

   Sto se tice same rane, treba izvesno vreme da tkivo zaraste. Sto se tice jela, mogli ste od prvog dana jesti svu hranu uz postovanje osetljivosti (subjektivno) koja postoji prvih nekoliko dana nakon vadjenja zuba.

 1. Pozdrav! Zanima me da li je uobičajeno i uopšte moguće da se na cirkonijumskim navlakama, sa unutrašnje strane zuba nakuplja kamenac? Zbog čega se to dešava? Higijena zuba se redovno održava, koristi se i waterpik, a kamenac je tu nakon šest meseci od protetskih intervencija. Postoji li mogućnost da nešto nije odrađeno kako treba?

  Odgovoreno: 23. 11. 2021.
  • Dr Bojan Pejaković

   Moguce je, treba pogledati i utvrditi uzrok.

 1. Poštovani, Interesuje me da li mi možete dati informaciju o tome kada najčešće radite operaciju rascjepa usne i nepca? Mi smo u fazi priprema jer je trudnoća u toku. Rečeno nam je da Vi radite sada kod nas u Crnoj Gori operacije. Nadam se Vašem odgovoru Srdačan pozdrav!

  Odgovoreno: 22. 11. 2021.
  • Dr Bojan Pejaković

   Ja ne radim u CG. Morate videti sa nekim drugim doktorom.

Prikazano 1-5 od ukupno 2167 pitanja
Zakažite pregled kod Dr Bojan Pejaković