Dr Bojan Pejaković

Specijalista maksiofacijalne hirurgije

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Telefon za zakazivanje

Telefon za zakazivanje

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Pregled maksilofacijalnog hirurga
3,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 1852

 1. Poštovani,

  Ispala mi je plomba na jednom zubu, a unutar zuba sam primetila karijes. Pošto sad nije preporučljivo da se ide kod zubara, šta bih mogla da učinim? Kako da sprečim propadanje zuba?

  Hvala.

  Odgovoreno: 09. 07. 2020.
  • Dr Bojan Pejaković

   Nikako sem da odete kod stomatologa. 

 1. Poštovani, već para dana mi je temperatura oko ili iznad 37, glava mi odzvanja a donji impaktni umnjaci toliko bole da osecam kao da gori oko njih. Operacija na drzavnoj klinici mi je otkazana zbog novog talasa korona. Sta da pijem od lekova? Brufen ili nimulid? Koliko smem na dan?

  Hitno je molim vas! Pozdrav.

  Odgovoreno: 09. 07. 2020.
  • Dr Bojan Pejaković

   Mozete od lekova protiv bolova sta god vam prija

 1. Dobar dan! Majka mi je bila alergična na Otol H kapi koje imaju tetrakain u sastavu. Nikad nije primala lokalnu anesteziju tj lidokain. Koristila je Angal pastile koje imaju lidokain u sastavu. Sad me zanima da li postoji neka povezanost između alergije na tetrakain i alergije na lidokain? Da li je to ista grupa anestetika i da li bi ona smjela primiti lidokain u anesteziji za zub? Hvala Vam.

  Odgovoreno: 07. 07. 2020.
  • Dr Bojan Pejaković

   Ako je dokazana alergija na Tetrakain, onda je potreban oprez i najbolje zameniti anestetik nekim bezbednijim.

 1. Postovanje, Majka mi je pre otprilike mesec dana primetila kuglicu sa strane jezika velicine 1.5 cm u precniku. Ne boli je i ne raste. Tri puta je bila kod maksilofacijalnog hirurga na kontroli i on je rekao da je u pitanju benigna promena, ali nije radila nikakve testove za tumor ili bilo sta. Moje pitanje je da li ima razloga za brigu, i da li je potrebno da hitno radi testove, ili moze da ceka neko vreme bez rizika, obzirom da u mom gradu ima samo jedan maksilofacijalni hirurg? Takodje, da li je moguce da je lekar bez testova zakljucio da li je promena benigna, na osnovu pipanja i pracenja rasta u toku tih mesec dana?

  Odgovoreno: 07. 07. 2020.
  • Dr Bojan Pejaković

   Zaista ne mogu da se izjasnim bez pregleda. Popricajte sa nadleznim hirurgom o tome.

 1. Poštovani, smem li uzimati tablete protiv mučnine (dimigal) na dan kada treba da primim lokalnu anesteziju zbog stomatološkog lečenja? Hvala.

  Odgovoreno: 06. 07. 2020.
  • Dr Bojan Pejaković

   Smete

Prikazano 1-5 od ukupno 1852 pitanja
Zakažite pregled kod Dr Bojan Pejaković