Dr Bojan Pejaković

Specijalista maksiofacijalne hirurgije

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Telefon za zakazivanje

Telefon za zakazivanje

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Pregled maksilofacijalnog hirurga
3,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 1737

 1. Molim vas cenu vinira? Krece se po zubu ili vilici? Hvala

  Odgovoreno: 05. 12. 2019.
  • Dr Bojan Pejaković


   Indikacije za Vinire su vrlo uske, i pacijenti cesto nemaju potpuno informaciju. Pogledajte sajt www.medikdent.com i eventualno zakazite pregled, gde cemo sve razjasniti.

 1. Pojavila se fistula iznad obadvije jedinice. Rtg snimak u prilogu

  Odgovoreno: 30. 11. 2019.
  • Dr Bojan Pejaković

   Pojavila se jer endo-rad nije dobro uradjen. Potrebno je ponoviti rad i napraviti korektno punjenje kanala. Moguce da ce trebati i dodatna operaciha, ali za sad sacekati.

 1. Izgled nepca
  Pitanje broj: #165042

  Danas sam primjetila da mi nepce izgleda ovako. Mislim da to nikad prije nisam ni gledala. Molim Vas da mi kažete da li je to normalno te da li imam razloga za brigu. Imam 20 godina. U privitku šaljem slike, slikane su sa blicem. 

  Odgovoreno: 28. 11. 2019.
  • Dr Bojan Pejaković

   Deluje da je ve u redu, no vi pratite jednom mesečno da li ima nekih promena. Ukoliko narednih meseci nema izmene, budite bez brige...

 1. Poštovani, Već duže vreme mi se periodično javljaju promene na površini jezika. Ove promene su različitog oblika i veličine, menjaju lokalizaciju, jasno su ograničene. I izgledaju kao da je ceo površinski sloj jezika zbrisan, odnosno sve papile. Najčešće nisu posebno osetljive, ali ponekad, kao što je i sada slučaj, osećam bol pri pomeranju jezika sa te strane, osetljiv je na pastu za zube, iole začinjenu hranu... U prilogi Vam šaljem par fotografija u obliku word dokumenta. Molim Vas za mišljenje i savet. Srdačan pozdrav!

  Odgovoreno: 25. 11. 2019.
  • Dr Bojan Pejaković

   U fazama tih promena na jeziku, javite se specijalisti za bolesti usta. Uzroci mogu biti mnogobrojni

 1. Postovani, izvadio sam donju levu sedmicu pre 2 nedelje, takodje sam i stavio sivu plombu na gornju levu sesticu koja nije cela vec sa prednje strane izgleda normalno a sa druge strane nema nista samo ta plomba. Rana od zuba koji sam izvadio je sve lepo zarasla, ali ovaj deo sestice je poceo da se klima dve nedelje posle stavljanja te plombe, a pre nego sto sam je stavio bilo je sve normalno. A i video sam da su mi se desni naduli malo sa te strane gde je ta sestica i malo me bole dok perem zube mada nije to bol nego kao da me golica kad perem zube, sad nzm da li mi se zbog tih desnih klima taj zub, inace imam 20 god, hvala unapred na odgovoru.

  Odgovoreno: 25. 11. 2019.
  • Dr Bojan Pejaković

   Svakako treba da se javite nadleznom lekaru da utvrdi o cemu je tacno rec...

Prikazano 1-5 od ukupno 1737 pitanja
Zakažite pregled kod Dr Bojan Pejaković