Dr Bojan Pejaković

Specijalista maksiofacijalne hirurgije

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Telefon za zakazivanje

Dr Bojan Pejaković, Specijalista maksiofacijalne hirurgije

Telefon za zakazivanje

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Pregled maksilofacijalnog hirurga
3,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 2027

 1. Postovani, prije 7-8 dana primjetio sam promjenu na gornjoj desnoj dvojci. Da li vam ovo izgleda kao kvar ? Nadam se da se vidi, na slici koju sam dodao.

  Odgovoreno: 10. 04. 2021.
  • Dr Bojan Pejaković

   Treba posetiti stomatologa i utvrditi o cemu je rec

 1. Postovani doktori,

  Prilikom sistematskog pregled i MSCT glave, uoceno je da su "oba maksilarna sinusa ispunjena guscim sadrzajem, pri cemu se na krovu levog maksilarnog sinusa uocava manja mukokela dijametra oko 8,5 mm, a na bazi desnog maksilarnog sinusa veca mukokela dijametra oko 19 mm." Ne osecam nikakvu bol ili pritisak, samo mi je pri lezanju/spavanju desna nozdrva cesto zacepljena (ranije mi je receno da je to zbog suzenja/deformacije nosnog kanala). Sta preporucujete da uradim povodom ovih mukokela? Zahvaljujem.

  Odgovoreno: 08. 04. 2021.
  • Dr Bojan Pejaković

   Ukoliko imate tegoba, uklonite ih. Ukoliko nemate, ne obazirite se.

 1. postovanje,pitanje je sledece pre desetak god sam operisana u predelu korena jezika bilo je zapaljenje u pitanju,tada mi je secen nepcani luk tj.razdvajan od jezika...godinau ipo dana posle toga ja na taj oziljak nisam mogla da se naviknem sputavao me je u govuoru,imala sam osecaj da tu nesto stoji sto me zateze,sada 10 god posle toga sve ispocetka taj predeo nepcanog luka mi takoreci gori takav je a osecaj,ispod koze tog dela kada predjem prstom su neke kvrzice tvrdi kao zrnca koja grebu,najgore sto mi se nalaze i iza luka nepcanog kako da objasnim znaci ne napred kako je polukruzni taj deo vec iza i to me dovodi do ludila grebe smeta pri govoru,stalno dodirujem jezikom,radila sam magnetnu mekih tkiva vrata sve ok osim oziljnih delova od operacije jezika,juce mi je dat kortikosteroid u taj deo i danas ne osecam ta zrnca tako jak ali ipak osecaj i to ce biti kratkog daha par dana,posle cu primiti diprofos i to je to,a sta onda jer gde god odem niko nista ne vidi a mene remeti u normalnom zivotu i na sve to me i uho boli sa te strane....Imali ko nekakvu ideju...

  Odgovoreno: 08. 04. 2021.
  • Dr Bojan Pejaković

   Bez pregleda se ne mogu izjasniti

 1. Postovani, imam kvar na 6 da li mozete vidjeti pomocu slike zuba da li je moguce ga popraviti (spasiti) posto se bojim da se mora vaditi.

  Odgovoreno: 08. 04. 2021.
  • Dr Bojan Pejaković

   Verovatno se moze popraviti

 1. Pozdrav, Imam 14 godina i pokvarena mi je sestica prije 15 dana bolio me je al sad ne boli.Idem 12.04 da ga popravim ali se bojim da se nije previse pokvario za popravak pa da ga moram vadit.Mozete li mi reci koliko treba vremena da se zub bas pokvari da se mora vadit.

  Odgovoreno: 06. 04. 2021.
  • Dr Bojan Pejaković

   Bez pregleda se ne moze nista reci

Prikazano 1-5 od ukupno 2027 pitanja
Zakažite pregled kod Dr Bojan Pejaković