Dr Bojan Pejaković

Specijalista maksiofacijalne hirurgije

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Telefon za zakazivanje

Telefon za zakazivanje

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Pregled maksilofacijalnog hirurga
3,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 1933

 1. Postovani, Posto cu u jednom perioda sigurno morati da radim implante zato sto imam dosta izvadjenih zivaca, hteo sam da Vas pitam nesto. Da li ce moci moj izgled zuba na implantima da izgleda isto kao sada. Tj da li ce kada se uzme otisak ili kako to vec ide da se naprave zubi kakvi su mi sad, istog oblika i velicine posto bas imam specifican izgled zuba koji mi se svidja?

  Odgovoreno: 28. 11. 2020.
  • Dr Bojan Pejaković

   Bez pregleda ne mogu nista reci. Trebalo bi ali nema garancije, jer zavisi od obima intervencihe, broja implanata, zagrizaja itd. Mnogo faktora utice.

 1. Postovani, Mom detetu, koje za dva meseca puni pet godina, se klati jedinica na donjoj vilici i malo je promenila boju pri korenu. Mislim da je mozda rano za ispadanje mlecnih zuba, pa bih zamolila za vase misljenje i savet. Unapred hvala, Maja

  Odgovoreno: 27. 11. 2020.
  • Dr Bojan Pejaković

   Mozda je rano ali ne znaci da je nemoguce. Javite se nadleznom decijem stomatologu na pregled u cilju utvrdjivanja uzroka.

 1. Dobar dan. Malo tik izmad uveta kod vilicnog zgloba mogu da napipam kao neku kost ili grudvu. Imam to i sa leve strane kada otvorim usta ali kad zatvorim nemam. Dok sa desne strane osetim i kad zatvorim a kad otvorim bude jos vece. Boli me samo na dodir jer sam to pipkala. Ovako mi ne predstavlja neki problem. Sta bi to moglo biti? Hvala na odgovoru

  Odgovoreno: 27. 11. 2020.
  • Dr Bojan Pejaković

   Bez pregleda je tesko reci.

 1. Postovanje, U koliko imate vremena, zanima me posto mi je tek 20 godina, a vec imam od prilike 5 zuba kojima je izvadjen zivac, koliko traju zubi bez zivca i koliko su oni opasni za organizam. Opasni u smislu posto sam citao da ko ima puno zuba bez zivaca moze da mu opada kosa, da dobije rak itd.

  Odgovoreno: 25. 11. 2020.
  • Dr Bojan Pejaković

   Potrebne su povremene rtg kontrole tih zuba. Ukoliko nema neki proces na pomenutim zubima, opadanje kose i sl.nije uzrokovano zubima (zubi nisu fokusno zariste).

 1. Dozivela sam udarce pesnicom u predelu nosa od strane decka...Zbog bahatosti i nepostupanja policije lekari me nisu primili...Kad pipam nos osecam neravninu (kvrgu)...Da li je pukla kost?

  Odgovoreno: 23. 11. 2020.
  • Dr Bojan Pejaković

   Vrlo moguce. Potrebno je napraviti RTG snimak.

Prikazano 1-5 od ukupno 1933 pitanja
Zakažite pregled kod Dr Bojan Pejaković