Dr Aleksandar Milićević

Lekar opšte medicine, specijalizant patologije

Telefon za zakazivanje
060/0687-461

Telefon za zakazivanje

Dr Aleksandar Milićević, Lekar opšte medicine, specijalizant patologije

Telefon za zakazivanje

Raspored rada doktora

Najraniji datum : 16.07.2024.
Prikaži kalendar >

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora


Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 57

 1. Bol i hladnoća u nozi
  Pitanje broj: #152950

  Postovani, 

  Molim Vas za savet. Moja baka (88) je imala bol u levom kuku od pre dva dana. Danas joj se taj bol smirio, međutim, počela je od juče da oseća da joj je od butine, a posebno od kolena do tabana hladna leva noga i da ne može da se osloni na nju. Molim Vas da me posavetujete kom lekaru specijalisti da se obrati. 

  Unapred zahvalna

  Odgovoreno: 22. 07. 2017.
  • Dr Aleksandar Milićević

   Poštovana,

   Na žalost bez pregleda i anamneze ne može se doneti zaključak o prirodi problema. Tegobe mogu biti vaskularnog, neurološkog porekla, bol u kuku takođe može biti vezan za problem sa zglobom. Predložio bih da se za početak javite vaskularnom hirurgu i neurologu.

   Pozdrav

 1. Nuspojave leka Orvagil
  Pitanje broj: #152945

  Pozdrav, 

  Dobio sam Orvagil 400 tablete, 6 dana 3 puta dnevno, imam osećaj kao da mi drhte ruke i noge, a imam i vrtoglavicu tj. kao da sam popio Bensedin, tako se osećam. Da li je moguće da je to od tog leka i da li bi trebalo da prekinem terapiju? Inače, 4. dan pijem.

  Odgovoreno: 21. 07. 2017.
  • Dr Aleksandar Milićević

   Poštovani,

   Predlažem da se javite lekaru koji je prepisao terapiju i da sa njim dogovorite dalje korake. Takođe se možete javiti neurologu zbog smetnji koje osećate.

   Pozdrav

 1. Bol kod dojke
  Pitanje broj: #152818

  Poštovani, 

  Javlja mi se bol u ljevoj dojci i ispod pazuha, te se širi prema ruci. Bolovi traju po nekoliko dana i nisu povezani sa menstrualnim ciklusom, te bol sama od sebe prolazi, te se javlja opet sa istim simptomima. Također, dojka mi je osjetljiva na dodir, a prilikom dodira u jednom djelu osjećam nešto kao strano tjelo, ali nije u obliku kvrzice. 

  Lijep pozdrav

  Odgovoreno: 19. 07. 2017.
  • Dr Aleksandar Milićević

   Poštovana,

   Predložio bih pregled ginekologa i ultrazvuk dojki. Sa preporučenim specijalistom ćete videti da li su neophodne dodatne analize.

   Pozdrav

 1. Sećer kod gojaznih osoba
  Pitanje broj: #152583

  Poštovani,

  Moje je pitanje, barem ja mislim iz oblasti interne medicine. Jutarnji sećer mi je od 6, 2 do 6, 5, lekar opšte prakse me je poslao na test opterećenja glikozom. Nakon testa mi je sećer pao na 4, 8 i tako sam ostao bez odgovora lekara tj. rečeno mi je da je to zbog gojaznosti i da je sve u redu. Preporučena mi je dijeta i šetnja. Imam glukomer, merim sam sećer i već 3 meseca su iste vrednosti, pa me interesuje sta dalje da radim?

  Pozdrav,

  Odgovoreno: 07. 07. 2017.
  • Dr Aleksandar Milićević

   Poštovani,

   Preporučio bih konsultaciju endokrinologa i nutricioniste. Promena navika u ishrani kao i fizička aktivnost Vam mogu pomoći oko gubitka kilograma i poboljšanja vrednosti šećera, što ćete usaglasiti uz nadzor navedenih specijalista.

   Pozdrav

 1. Bol u grlu kod pusača
  Pitanje broj: #152734

  Poštovanje,

  Imam 18 godina, već skoro godinu dana imam problema sa grlom, naime, u toku gutanja osetim slab bol. Pušač sam 2 godine i ovo me polako plaši. Pa bih molio za savet.

  Hvala unapred 
  P.s. Kao mali sam imao alergijsku astmu.

  Odgovoreno: 07. 07. 2017.
  • Dr Aleksandar Milićević

   Poštovani,

   Preporučio bih pregled orl specijaliste. Uzrok može biti alergijske prirode ali bez dodatnih analiza i pregleda ne može se doneti zaključak. Pušenje u pojedinim slučajevima može služiti kao okidač za pojavu tegoba.

   Pozdrav

Prikazano 1-5 od ukupno 57 pitanja
Zakažite pregled kod Dr Aleksandar Milićević