Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (90583)

 1. Poštovani, devojčica 20 meseci krenula je u vrtić pre mesec dana i jako je vezana za medu, u vrtiću ga ne ispušta dok kod kuće nije tako, ostavi ga, zaboravi..U vrtiću su vaspitačice počele da joj uzimaju medu povremeno ali ona jako plače, histeriše...noću se budi plače i doziva medu..Koji je najbolji način da se odvikne od mede, da joj uzimaju i puste je da se isplače ili da se sačeka da ga sama ostavi kada bude spremna? Molim za savet

  Odgovoreno: 08. 12. 2022.
 1. Da li radite u nekoj klinici u Nišu?

  Odgovoreno: 22. 10. 2021.
 1. Moje postovanje,od pre dva dana imam problem sa decakom ima 7 godina. I pre par dana je jednom samo dosao i rekao mi ove recenice mama ja sam tebe lagao za to i to,i place pa posle par sekundi dodje i kaze mama ja sam uradio to i to pa place. Mama ja ne zelim da umrem pa place. Mama ja nekada psujem u sebi pomislim na psovku,ja mu za sve to kazem u redu je ne brini sve je to normalno. Neces umreti,odakle ti to. Ne brini i smirim ga. Ali vec dva dana on u sebi tj.u mislima izgovara razne psovke i to se desava na svaku sekundu i dolazi da mi kaze mama opet sam rekao u sebi evo opet,pa ode pa dodje i kaze evo opet. Sav se zacrveni u licu kao da ima tremu,drhti jako se uznemiren. Mi ga smirujemo i kazemo da pomisli na neke lepse reci,ali on ne zna kako. I sve to kroz plac,ja mu govorim da izbaci to iz glave a on mi ponavlja ne znam sta mi je kako to da izbacim. I onda opet kaze evo opet sam rekao u sebi,samo mi dodje. Inace je prvi razred i ucitelj ga veoma hvali kako je odlicno savladao i cak mnogo bolje od ostale dece slova racunanje i donosi samo odlicne ocene. Kako da mu pomognem jer se plasim da nesto gore ne bude? Da odbija da jede,stalno kaze nisam gladan ne kogu sad i stalno je zamisljen. I kada gleda tv.kao da gleda kroz njega i stalno ponavlja u sebi te psovke. Molim vas za brz odgovor hvala najlepse.

  Odgovoreno: 04. 02. 2021.
  • Postovana, vrlo je moguce da dete na taj nacin skrece paznju na sebe, i to moze biti znak da je potrebno malo vise da mu se posvetite. Ne dozvolite detetu da se dosadjuje, organizujte zajednicke aktivnosti, odvedite dete na neko mesto, ponudite mu razlicite teme o kojima cete zajedno razgovarati i sl. Ukoliko se stanje ne popravi ili pogorsa, potrazite pomoc decjeg psihijatra. 

 1. Postovani, Imam jedan problem.Imam 19 godina i pre par dana sam imala prvo seksualno iskustvo i zbog krvarenja tada odlucila sam da pitam majku da l je to normalno, ona je lose reagovala na to, napala me je da nisam normalna i rekla mi je:" sta ces ako si zatrudnela i ako treba da se udas, mozes of fakulteta da se oprostis..." (Da odnos jeste bio bez zastite ali na pola prekinut zbog bola, nije bilo ejakulacije i slicno, takk da barem mislim da ne treba da se plasim za tako nesto). U losim odnosima sam sa majkom od tad, a i imam jos par problema pored tog i nervozna sam samim tim mi je i muka...Nr znam sta da radim, kako da popravim odnos sa njom,sta mi je sve ispricala stvarno pocinjem da brinem da sam trudna( a 90% sam sigurna da nisam), kako da joj dokazem da nisam, da moze da mi veruje.

  Odgovoreno: 27. 01. 2021.
 1. Postovanje imam cerkicu 3 godine I pre dve nedelje desava se da se u snu otvori oci I smeje se kao da je budna, tek posle nekih dva minuta dodje sebi I ponovo se uspava. Dali je ovo za brigu? Hvala

  Odgovoreno: 06. 12. 2020.

Prikazano 1-5 od ukupno 529 pitanja