Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (80878)

 1. Poštovanje Doktore, htio bih da vam postavim jedno pitanje, potrudicu se da bude što jasnije a sažeto.. Imam 27 godina i imam problem sa potencijom tj ne mogu da održim erekciju, malo sam čitao o tome i to je neki strucni naziv impotencija ali kako ulazim u da se izrazim duža istraživanja svašta pročitam a lično moje mišljenje je da je na psiho bazi, cak sam i na druge načine testirao to..ali nikako da se oslobodim pritiska nekog i iz situacije u situaciju sve izgleda sa još većom i dodatnom strepnjom..? Bio bi vam zahvalan za bilo kakav savjet..pozdrav!

  Odgovoreno: 01. 07. 2020.
  • savetujem vam da napravite pregled kod urologa, i ukoliko nema nekih patoloskih stanja, ili drugih oboljenja, napravite termin kod mene za 27 ili 28.07 da vam pokazem i da Vas obucim kako da vezbate misice koji su involvirani u vasoj problematici.

   pozdrav Nenad Gvozdic

 1. Postovani, Vec 2 meseca me muci problem, kao da imam neka stezanja u penisu i u predelu izmedju anusa i penisa, nije bolno, nego je samo neprijatno, takodje mislim da mi i utice na erekciju jer jako tesko postizem erekciju,i ako postignem tesko je zadrzavam. Imam 21 godinu,nemam nikakve bolesti srca itd, ne pusim , sportno sam aktivan.

  Odgovoreno: 30. 06. 2020.
  • imam utisak da opisujete stanje povisenog misicnog tonusa (moze se reci skoro spazam) misica dna karlice. pokusajte da prstom pritisnete u bolni predeo i da voljno zategnete te misice kao da hocete da prekinete mokrenje. ukoliko se bol poveca i tu je lociran trebalo bi da aktivno opustate te misice. postoje tri vrste vezbanja tih misica. za snagu i izdrzljivot, za tenziju, i za koordinaciju. ne mogu da vam pisanjem objasnim, vec treba da zakazete termin ili kod urologa ili kod mene. ja cu ordinirati 27 i 28.07,

   pozdrav Nenad Gvozdic 

 1. Učestalo mokrenje kod muškarca
  Pitanje broj: #170769

  Postovani, pre dva meseca primetio sam da sam počeo učestalo da mokrim i da pri tome nisam mogao dobro da izmokrim kao i da pri mokrenju nikako nisam mogao da istresem višak mokraće koji bi redovno završavao u vešu. Nakon toga posetio sam lekara i dao bris i uradio ultrazvučni pregled uroloških organa gde mi je utvrđeno da je sve u redu.

  Takodje sam uradio i mokraću gde je nalaz bio uredan, ali i dalje imam problem sa učestalim mokrenjem i nemogućnoćžu izmokravanja. Zamolio bih vas da mi odgovorite da li je neophodno da uradim i digitorektalni pregled, s obzirom da možda preko ultrazvuka abdomena može doći do izostavljanja nečega ( ne znam, čisto nagađam) i šta vi mislite da bi bilo poželjno? Hvala vam unapred na odgovoru, najbolji ste

  Odgovoreno: 24. 06. 2020.
  • Postovani, ne znam da li ste mene prozvali i napisali da sam najbolji, ali u svakom slučaju se javljam sa ponudom i predlogom da rešite svoj problem koji ste opisali.

   Učestalo mokrenje je rastegljiv pojam. Predlažem da napravite mikcioni protokol jer su sve ostale pretrage B.O. (bez osobenosti).

   Mikcioni protokol se vodi tako što se tri uzastopna dana tabelarno upisuje vreme, količina  (u mililitrima m.l.) i šta ste pili u sledecoj koloni se upisuje vreme i količina koliko ste izurinirali u ml. Prvoga dana upišite kako je činjenično stanje. Od drugog dana pokušajte da prvi nagon za mokrenjem potisnete, kao i sledeći nagon i tek pri trećem nagonu da odete u wc da mokrite i da upišete kolicinu. Trećega dana mokrite u stavu suprotno kako ste naviknuti. ako obično sedite trecega dana stojte i obrnuto, to tako i zapišite. Naredni korak bi bio da zakažete termin za pelvitrain i da se vidimo krajem jula, ukoliko smatrate da sam ja taj na koga ste misli da Vam može pomoći.

   Pozdrav,

   Nenad Gvozdić

 1. Poštovani,

  Da li postoje vežbe koje mogu da pomognu kod erektilne disfunkcije? Ako postoje, kako da dodjem do objašnjenja za njihovu primenu?

  Odgovoreno: 31. 05. 2020.
  • Postovani,

   Erektilna disfunkcija moze da ima vrlo sirok spektar uzroka, Prvenstveno morate napraviti sveobuhvatni pregled, najbolje, kod urologa. Ukoliko nema nekih promena koje bi trebalo da budu tretirane od strane srodnih specijalista za tu problematiku, javite se i zakazite termin kod mene. Za sada ima slobodnih termina 15. i 16.06 i sporadicno jos po neki termin u toj 25.nedelji. Na vrlo jednostavan i efikasan nacin mogu da Vam objasnim i pokazem kako vezbama misica dna karlice mozete da evidentno potstaknete funkciju erekcije.  Postoji i jedan aparat za trening koji ce citavu proceduru  treninga da vam ucini jasnijom, laksom i zabavnijom, kao da trenirate bilo koji drugi misic.

   s postovanjem

   nenad gvozdic

 1. Postovani, imam pitanje, da li su bol u donjem delu ledja, donjem delu stomaka, kasnjenje menstruacije i temperatura 37,4 uzrok za pesak u bubrezima?

  Odgovoreno: 31. 05. 2020.
  • javite se doktoru, cim je telesna temperapura povisena, preko 37°C moguce je da je u telu neki upalni proces. dodatni simptomi koje imate, moze svaki za sebe da bude razlog odlaska kod lekara, tako da kada imate skup takvih simptoma nemojte da cekate da se situacija pogorsa

Prikazano 1-5 od ukupno 11154 pitanja