Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (81742)

  1. oziljno tkivo na penisu molim vas za pomoc imam oziljno tkivo na penisu ili fibrozno nzm sta je razlika ali znam da se pod kozom u erekciji oseca kao oklop koji mi onemogucava odnose ni masturbaciju jedino moguca je erekcija i to ne duga jer to tkivo skameni steze penis i corona oko glavica nabrekne to imam vec 6 meseci sta da radim jel se to operise ili moram da cekam jos par meseci da nestane samo???

    Odgovoreno: 22. 11. 2020.
    • Dobar dan, 

      To što opisujete je najverovatnije Pejronijeva bolest. Da li se penis krivi u stranu ili se sužava u tom delu tokom erekcije?

      Pošaljite mi fotografije u erekciji kako bi procenio tačno o čemu se radi.

       

      Svako dobro, 

      Dr Nikola Stanojević, urogenitalni hirurg

  1. Pojavio mi se otok pre nekoliko meseci na penisu. Ne izgleda kao izraslina, bubuljica i slicno vec je deluje na dodir mekano, pravi otok. Ne nalazi se na korenu penisa vec na\ispod koze jer se sa kozom pomera dole gore. Nije bolno i ne pravi problem sa erekcijom. Cak pri erekciju biva manje vidljiv. Da napomenem da mi se desavalo da nakom učestalih i grubljih masturbacija pojave male da ih nazovem ranice na istom mestu gde je sada otok ali bi to proslo samo od sebe nakon par dana bez seksa i masturbacije. Zabrinut sam da nije nesto ozbiljno jer sam procitao da je oticanje jedan od simptoma raka penisa. Da napomenem da sam sto bi se reklo zdrav prav bez bilo kakvih ranijih problema, imam 24 godine. Da li mislite da je mozda ucestala masturbacija problem ili nesto ozbiljnije? Hvala na odgovoru

    Odgovoreno: 21. 11. 2020.
    • Dobar dan.

      To što opisujete može biti posledica stalnog masturbiranja koje je dovelo do povrede nekog krvnog suda ili limfnog suda. Molim da mi pošaljete fotografiju  kako bi video o čemu se tačno radi. Najverovatnije rešenje je upotreba Lioton 1000 gela i kompresivni zavoj nekoliko dana.

      Pozdrav,

      Dr Nikola Stanojević, urolog

  1. Poštovoanje, hvala na Vašem vremenu. Treba mi pomoć. Moj verenik već godinu ipo dana uopšte nema sperme i kad se pojavi bude prozirna bistra tečnost nalik vodi. Skoro godinu dana radimo na tome da ostanem trudna, ali i dalje nisam u drugom stanju. On je dijabetičar na insulinu deset godina. Da li dijabetes utiče na plodnost i kvalitet sperme? I kako ja njega da nagovorim da ode na urološki pregled dok ne bude prekasno za našu decu?

    Odgovoreno: 21. 11. 2020.
    • Dobar dan,

      Molim Vas da mi dosadašnje nalaze pošaljete kako bi video tačno o čemu se radi.

      Da li je rađen transrektalni ultrazvuk? Da li je rađena uretroskopija?

      Pozdrav,

      Dr Nikola Stanojević, urolog/urogenitalni hirurg

  1. Postovanje,imam 37 godina i dijagnozu skleroza vrata besike,vec duze osecam bol u besici koji se povecava kada se fizicki zamorim. Urin mi zaostaje u besici oko 30-40ml izmereno prilikom ultrazvuka. Zanima me kakvo je dalje lecenje ove bolesti ,operativno ili nekim drugim metodama? Unapred zahvalan Dragan

    Odgovoreno: 21. 11. 2020.
    • Dobar dan.

      Molim Vas da mi pošaljete svoju dosadašnju medicinsku dokumentaciju kako bi video tačno šta je do sada rađeno i šta još treba da se uradi kako bi mogli da normalno mokrite. 

      Obično kod je kod skleroze vrata mokraćne bešike potrebno uraditi inciziju vrata bešike ali ne mogu biti siguran ako ne pogledam tačno o čemu se radi.

      Svako dobro,

      Dr Nikola Stanojević, urolog/urogenitalni rekonstruktivni hirurg

       

  1. Postovani doktore,uradjena mi je frenulotomija,medjutim nakon intervencije ostao je oziljak koji me takodje zateze i pravi smetnje,umesto da bude bolje ono isto,sta da cinim,da li da koristim neke kreme ili cu morati ponovo na intervenciju,inace rekli su mi da je intervencija lagana i oporavak potpun.Hvala

    Odgovoreno: 17. 11. 2020.
    • Dobar dan,

      Koristite Bepanthen krem na mestu gde Vas zateže.

      Ako Vam je potrebna dodatna konsultacija nađite me na MSB Bolnici preko portala stetoskop.info pa da nađemo neko rešenje.

      Svako dobro,

      Dr Nikola Stanojević, urolog/urogenitalni hirurg

Prikazano 1-5 od ukupno 11194 pitanja