Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (90678)

 1. Uvazeni profesoru Jevtovicu,posle koliko vremena mogu raditi HIV 1,2 Ag At od dana rizicnog odnosa i molim Vas recite mi kolika je u procentima mogucnost zarazavanja u pogledu samo jednog sex odnosa ako muskarac hiv pozitivan ejakulira bez kondoma u anus partnera hiv negativnog. Molim za odgovor! S postovanjem!

  Odgovoreno: 25. 02. 2024.
 1. Postovani vec neko vreme mi se pojavlju neke tackice po telu koje uzasno svrbe. Sumnjam na stenice. Po butinama mi se pojavljuju tamni pecati kao od udarca. Sta bi moglo biti?

  Odgovoreno: 23. 02. 2024.
 1. Poštovani doktore, zapušen mi je nos, bol u predelu sinusa, umor, kašljem, nemam temperaturu. To traje prosle nedelje od utorka prosle koje sam prvo pokušao da sam lečim defrinolom forte do petka. Onda više nisam mogao i nije mi bilo bolje. U subotu sam otisao do lekara. Dat mi je antibiotik Sinacilin. Pijem ga 4 dana već i sutra cu zavrsiti terapiju. Samo ja se ne osećam nešto preterano bolje. Nije mi više crveno grlo i manje sam umoran. Nos mi je još zapušen i glava me pomalo boli u predelu sinusa. Ovo vam kazem zato sto znam da mi je Sinacilin dat često kad sam bio mali pre 20 i kusur godina i postao sam mozda otporan na njega Da li cu trebati da popijem i drugu kutiju ili ce simptomi sto i dalje imam da prodju sami od sebe? Hvala na odgovoru. Pozdrav!

  Odgovoreno: 23. 02. 2024.
 1. Postovanje. Pre nekih 30 dana zbog povisene temperature 38 do 39.5,problem sa urinom (braun boja),crvenilo koje mi je pokrilo celo telo(bez svraba),problem sa jetrom gde su mi kasnije beonjace pozutele kao i telo, doslo je cak do problema sa bubrezima,tom priliko sam imao bolove u clankovima da bi mi se pomerilo ka listovima obe noge (jaki bolovi).

  Ustanovljen mi je dijagnoza Leptospiroza. Nakon 12 dana provedenih u bolnici pusten sa iz bolnice sa temperaturom dok je krvna slika bila bolja kao i jetra. Nakon dva dana provedenih kuci sa temperaturom drugi dan zbog visoke temperature (41.5) sam ponovo vracen u bolnicu. Gde mi je ustanovljena infekcija jetre. Posto su moji rezultati poslati u Berlin da bi potvrdili da se radi o leptospirozi rezultati su bili negativni sto znaci da se iskljucuje leptospiroza. Tako da mi je konacna dijagnoza ustanovljena radi se o Morbus still. Posle izlaska iz bolnice data mi je terapija u vidu svakodnevnog davanja inekcije u periodu do meseci Anakinra lijek. Koja sluzi da bi se sprecila reuma koliko sam razumeo. Zanima me sada vase misljenje da li bi te inekcije mogle da mi naskode posto ja ne osecam nikakve bolove u zglobovima. Unapred se zahvaljujem

  Odgovoreno: 23. 02. 2024.
  • Stilova bolest je juvenilni reumatoidni artritis, leči se i antagonistom receptora za interleukin, koji spada u protivzapaljenske lekove.Svi lekovi imaju i neželjena dejstva, što je naznačeno uz zvaki lek u uputstvu za upotrebu

Prikazano 1-5 od ukupno 3978 pitanja