Pitajte doktora

Najnoviji odgovori (77717)

 1. Postovani, imam 23 godine i student sam na univerzitetu u novom sadu. Htela bih da operisem klempave usi u klinickom centru vojvodine pa me zanima koja je cena i kako zakazati pregled? Kome se obratiti? Da li mi treba uput? Da li mozete da mi preporucite lekara? Hvala unapred na odgovoru!

  Odgovoreno: 07. 03. 2019.
 1. Poštovani molim Vas da mi kažete da li pre operacije uvećanja grudi moram prestati sa korišćenjem Floravitex kapi, Femisan A kapsula sa zlatnom makom i probiotikom? Srdačan pozdrav

  Odgovoreno: 05. 02. 2019.
  • Poštovana,

   Obzirom da se radi o pomoćnim lekovitim sredstvima, a ne o lekovima, nije neophodno da prekinete njihovo uzimanje. Svakako je potrebno da se o svemu dogovorite sa Vašim hirurgom i da njemu predočite koju terapiju koristite.

   Srdačan pozdrav,

   Dr Dragana Petrović-Popović

 1. Spušten i rastegnut trbuh
  Pitanje broj: #154643

  Imam 50 godina i od porođaja, pre 25 godina, imam spušten i rastegnut trbuh i puno strija (neke i preko pupka). Šta god probala od vežbi, ultrazvuka, Lpg (pneumo masaže) nije pomoglo. Definitivno mi je potrebna lipo-abdominoplastika


  Veće poverenje imam u Klinički centar u Beogradu, nego u privatne klinike. Iskreno, ne znam koja je dobra, a koja "izvikana", takođe i cena igra ulogu u mom odlučivanju. 
  Kome na Kliničkom centru da se obratim i koliko bi koštalo?

  Odgovoreno: 02. 02. 2019.
 1. Opekotina parom
  Pitanje broj: #78081

  Poštovani, potreban mi je savet u vezi opekotine koju sam zadobila na ruci (tačnije zahvaćena su tri prsta), izgorevši se na paru, obzirom da se na jednom prstu pojavila bula-reč je o iia stepenu opekotine. Bolovi su jedino podnošljivi dok je ozledjena površina pod hladnom oblogom (gaza nakvašena hladnom vodom), a od lekova sam uzela ibuprofen. Kako da tretiram ozledjenu površinu i da li moram otići lekaru? Unapred vam zahvaljujem na savetu.

  Odgovoreno: 28. 01. 2019.
 1. Korekcija povećanih usana
  Pitanje broj: #144128

  Pre pet godina sam radila povećanje usana bipolimerom. Usne su urađene dobro, sem što na levoj strani ima više silikona. Tu imam ožiljak i greškom je ubrizgavanjem više silikona ispalo kao da su mi usne krive. Vremenom se razlika smanjila, ali i dalje postoji i vidljiva je na slikama.
  Da li je mogucće da nešto uradim povodom toga, obzirom da ne znam koji je silikon u pitanju? Da li Vi imate predposatavku koji silikon je u pitanju? 
  Da li je bolje da dodam ili izvadim silikon?

  Odgovoreno: 27. 01. 2019.

Prikazano 1-5 od ukupno 1899 pitanja