Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (84157)

 1. Poštovani profesore,

  Imam sina koji je sa nepune dve godine pao i pošto mu nekoliko dana otok nije splašnjavao, odveli smo ga na ORL, gde mu je urađena operacija pri čemu mu je hrskavica odstranjena (ni danas ne znam da li je to moralo, pošto je lekar to uradio na svoju ruku, ništa nam pre nije rekao). Nosna kost mu je izraženo iskrivljena. Sada već ima 18 godina i voleo bi operacijom da sanira sve to na nosu. Bila bih Vam zahvalna da mi odgovorite da li je hrskavicu nosa moguće nadoknaditi nečim da nos ima normalan oblik (sada je spljošten, bokserski)? Za nosnu kost znam da se može ispraviti, ali me zanima da li je takva operacija opasna, mislim koji rizik nosi sa sobom? I da li se sve ovo rešava jednom operacijom ili je portebno više? Da napomenem da ima malo smetnje i prilikom disanja. I za kraj, možemo li na prvi pregled bez medicinske dokumentacije, jer osim otpusne liste i nemamo ništa drugo, doktori su samo pričali da se do 18.godine ne može ništa. Hvala puno unapred, već sam se uverila koliko su svi doktori divni i brzi sa odgovorom!

  Odgovoreno: 25. 09. 2021.
 1. Dobar dan, da li se još uvek radi besplatna operacija nosa ako imam zdravstenih problema? Imam 21 godina i živim u Bečeju

  Odgovoreno: 19. 09. 2021.
 1. Operacija nosa me zsnima ,imam problem sa disanjem i nonstop mi je zapusen i kriv

  Odgovoreno: 19. 09. 2021.
 1. Poštovana, imam 19 godina i problem prvenstveno sa estetikom nosa a rekla bih da imam i devijaciju jer već par godina ne mogu normalno da dišem, nos je konstantno zapušen i jedna nozdrva vidno manja od druge.. Što se estetike tiče imam grbu i vrh nosa ide ka dole što mi stvara svakodnevnu nesigurnost.Zanima me da li je moguća operacija koja se ne plaća uz Vaše mišljenje naravno i da li mi je potreban uput da bih došla kod Vas? Srdačan pozdrav i hvala unapred!

  Odgovoreno: 18. 09. 2021.

Prikazano 1-5 od ukupno 2094 pitanja