Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (82234)

  1. Poštovanje, porodila sam se pre godinu i po dana, carskim rezom. Pojavilo mi se neko crvenilo na ožiljku, koje peče i svrbi u isto vreme. (Drugi carski rez je u pitanju) Ništa me nije nažuljalo od odeće. Donji veš mi je ubek ispod ožiljka, a sve ostalo je iznad. Šta bi moglo biti, jako je neprijatno i smeta? Hvala

    Odgovoreno: 15. 12. 2020.
  1. Zelela bih da vas pitam u vezi stidnih usnica na vagini kod mene su prevelike i samim tim imam problema,htela bih znati kako dolazi do povecanja ili do izrazaja stidnih usana vagine i kako se to resava? Hvala

    Odgovoreno: 23. 11. 2020.
    •  

       

       

      Poštovna,

       

      Vašim problemom se jako uspešno bave specijalisti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, a operacija se zove labioplastika, i vrlo je jednostavna operacija koja se izvodi ambulantno odnosno odmah nakon operacije idete kući. Na sajtu Stetoskop možete pročitati nekoliko mojih tekstova o ovoj operaciji.

       

      Stojim Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja,

       

      Srdačan pozdrav,

       

      Mr sci med dr Dragana Petrović-Popović

  1. Da li mi mozete reci sta je ovo I kako ih mogu ukloniti?

    Odgovoreno: 25. 06. 2020.
  1. Poštovani, želela bih da krenem sa korišćenjem kontraceptivnih tableta, zanima me kako da znam koje su najbolje za mene?

    Odgovoreno: 08. 06. 2020.
    • Poštovana, 

      pre početka uzimanja kontraceptivnih tableta potrebno je da se obratite svom ginekologu koji će po potrebi obaviti i neke analize i onda odrediti koje tablete su najadekvatnije za Vas, 

      Srdačan pozdrav, 

      Mr sci med dr Dragana Petrović-Popović

  1. Poštovani, uočila sam na malim stidnim usnama promene u vidu tamnije flekice koja je u ravni koze ali znatno tamnija ( tamnije braon ) u odnosu na ružičastu boju vulve. Za sada se samo uocava promena u boji ali ne i strukturi. Da li to moze da ukazuje na neke ozbiljne promene ( tipa melanom/ kancer vulve ) ?!

    Hvala unapred na odgovoru, Lep pozdrav.

    Odgovoreno: 26. 04. 2020.
    • Postovana, 

      Vasa fotografija nije dovoljno bista i ne mogu da Vam preciznije odgovorim. Po smirivanju situacije sa Corona virusom idite na pregled kod dermatologa ili plasticnog hirurga i uradite dermoskopski pregeled, nakon toga ce bti odluceno da li je potreno i sta je potrebno dalje.

      Srdacan pozdrav, 

      mr sci med dr Dragana Petrovic-Popovic

Prikazano 1-5 od ukupno 20684 pitanja