Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (81084)

 1. Da li mi mozete reci sta je ovo I kako ih mogu ukloniti?

  Odgovoreno: 25. 06. 2020.
 1. Poštovani, želela bih da krenem sa korišćenjem kontraceptivnih tableta, zanima me kako da znam koje su najbolje za mene?

  Odgovoreno: 08. 06. 2020.
  • Poštovana, 

   pre početka uzimanja kontraceptivnih tableta potrebno je da se obratite svom ginekologu koji će po potrebi obaviti i neke analize i onda odrediti koje tablete su najadekvatnije za Vas, 

   Srdačan pozdrav, 

   Mr sci med dr Dragana Petrović-Popović

 1. Poštovani, uočila sam na malim stidnim usnama promene u vidu tamnije flekice koja je u ravni koze ali znatno tamnija ( tamnije braon ) u odnosu na ružičastu boju vulve. Za sada se samo uocava promena u boji ali ne i strukturi. Da li to moze da ukazuje na neke ozbiljne promene ( tipa melanom/ kancer vulve ) ?!

  Hvala unapred na odgovoru, Lep pozdrav.

  Odgovoreno: 26. 04. 2020.
  • Postovana, 

   Vasa fotografija nije dovoljno bista i ne mogu da Vam preciznije odgovorim. Po smirivanju situacije sa Corona virusom idite na pregled kod dermatologa ili plasticnog hirurga i uradite dermoskopski pregeled, nakon toga ce bti odluceno da li je potreno i sta je potrebno dalje.

   Srdacan pozdrav, 

   mr sci med dr Dragana Petrovic-Popovic

 1. Problem učestalog mokrenja
  Pitanje broj: #168501

  Imam problem sa učestalim mokrenjem. Nekako mi se potreba za mokrenje povećava u lezećem položaju, kao da me nesto pritiska. Mokrim i leglem i bukvalno bih mogla odmah ponovo da mokrim. Traje već par meseci, prisutan je i beličasti lepljivi sekret.

  Prvo sam mislila da je prehlada, ali nemoguće je da traje tako dugo. Ne znam da li neke veze ima to što imam zavaljenu matericu. 

  Odgovoreno: 16. 04. 2020.
  • Poštovana,

   Potrebno je uraditi urinikulturu i ako se dobije neki nalaz, popiti antibiotik prema antibiogramu.

   Takodje, savetujen ultrazvuk male karlice i abdomena radi isključivanja drugih uzroka koji provociraju učestalo mokrenje. 

   Dakle, uraditi urinokulturu, piti dosta tečnosti, 2L dnevno, a možete i neki Uvin čaj ili čaj od brusnice. 

   Pozdrav

   Dr Magdalena Nikolić

 1. Imam zeleni sekret ,slatkog mirisa.. To traje vec 4 meseca i nisam plasila sam se pregleda.. Sada je vec ovo stanje za Koronom i nemam kad da odem. Postoji li prirodno lecenje? Procitala sam da beli luk pomaze..

  Odgovoreno: 13. 04. 2020.
  • Poštovana,

   Ne postoji prirodno rešenje. Potrebno Vam je adekvatno lečenje kod ginekologa. Nemate razloga za strah, u pitanju je vaginalna infekcija. 

   Posetitw ginekologa što je pre moguće kako biste dobiki adekvatnu terapiju.

   I sledeći put, šta god da je u pitanju, nemojte toliko čekati jer se stvari samo mogu zakomplikovati. 

   S poštovanjem,

   Dr Magdalena Nikolić

Prikazano 1-5 od ukupno 20682 pitanja