Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (84976)

  1. Pozdrav, nisam sigurna jesam li na pravom mjestu sa svojim pitanjem. Imam 15 godina, 61 kg na 168 cm visine. Pred nekoliko dana dojke su mi postale uzasno osjetljive (za 13 dana trebam dobit), inace nikad nemam taj simptom prije mjesecnice. Danas me samo jedna boli, i to samo u jednom djelu, oko bradavice. Lijevo sam napipala neku kuglicu (nije veca od centimetar, centimetar i pol). Krvna slika je u redu. Mama mi kaze da se ne brinem da je to vjerovatno zbog hormona i toga. Ja se ipak bojim da nije nesto ozbiljnije :( Inace niko u obitelji i daljnjoj rodbini nije bolovao od raka dojke. Sto Vi mislite imam li razloga za brigu? Da posjetim doktora ili da se narucim se na ultrazvuk? Unaprijed hvala na odgovoru!

    Odgovoreno: 19. 11. 2021.
    • Nemate razloga za brigu i strah. U vašim godinama je maligni tumor dojke izuzetno redak, praktično da ne postoji, posebno i zbog toga što u vašoj porodici niko nije lečen od raka dojke. Tegobe koje imate su uslovljene neravnotežom hormona zbog čega dojke reaguju bolom, koji je najizraženiji pred sam menzes. Kvržica koju ste napipali je verovatno grudvica mlečnih žlezdi(displazija) ili eventualno benigni čvor (fibroadenom?). Savetujem da uradite UZ dojki u mirnoj fazi, 7.-10. dana od menzesa. To je prergled koji je potpuno bezopasan i jednostavan. Takodje vam savetujem da bar jednom mesečno radite samopregled vaših dojki, u stojećem i ležećem položaju, 7.-10. dana od menzesa.

  1. Cena pregleda?

    Odgovoreno: 26. 10. 2021.
  1. Poštovani, interesuje me da li smem da se vakcinišem protiv Covid -a, ukoliko planiram i radim na trudnoći.

    Hvala unapred,

    Tamara Milošević

    Odgovoreno: 21. 10. 2021.
  1. Poštovani, imam veliki problem. Već dva meseca se lečim od duboke arterijske tromboue leve noge. Stanje je malo bolje ali sam na farinu, ponekad na fraksiparinu sve zavisi. Medjutim, potvdila sam trudnoću juče sa beta hcg, rezultat je 2445.20. Dr ginekolog mi ke rekla da nikako ne smem da nastavim sa trudnoćom upravo zbog Farina. Interesuje me da li je toliko rizično i za bebu a pogotovo za mene. Volela bih kada bih mogla da iznesem trudnoću, ali se plašim da je baš rizično i ne znam koje posledice mogu boti po mene i bebu. Unapred Vam hvala na odgovoru, nadam se što pre da mi odgovorite jer moram da odlučim ua par dana šta ću, opet zbog terapike farinom. Veliki pozdrav!

    Odgovoreno: 15. 09. 2021.
  1. Zdravo doktore zovem se senada lukac javljam se iz nemacke htela sam da vas pitam imam Problem stomak mi se naduva noge mi otijecu obe uvijek su pune vode umorna sam non stop iscrpljena dali mi mozete pomoc pa i do beograda bi dosla Unaprijed Hcala

    Odgovoreno: 16. 08. 2021.

Prikazano 1-5 od ukupno 20706 pitanja