Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (80562)

 1. Poštovani, U poslednjih godinu i po dana sam primetio da nisam isti i da mi se dešavaju čudni zdravstveni problemi, i to niz problema, počevši od napada panike i povišenog pritiska 140-80, tremor ruku i misica. Zbog toga sam uradio neke preglede kako bih video o čemu se radi. Laboratorijske analize krvi i mokraće, holter pritiska, razgovor sa psihijatrom. Pritisak i analize su bile u redu, sto se tice psihijatra, nakon razgovora sam dobio terapiju koju sam pio mesec dana, u pitanju je bila anksioznost. I to bi bilo to nakon svega ovoga je bilo sve u redu do pre 3 meseca. Opet su poceli da se javljaju i postepeno sve vise i vise problemi. Problem sa spavanjem, tremor ruku i misica, ubrzani rad srca (kad legnem da spavam), brzi zamor dok hodam ili idem stepenicama, opet neka vrsta anksioznosti. Hteo bih da se pregledam,i iskren da budem i ne znam koji pregled bih morao da zakažem.

  Odgovoreno: 18. 05. 2020.
 1. Zdravo,dijagnosticiran mi je Gerb,nemam helico bacteriju i nalazi svi uredni Ekg,holter sve ok.Radio sam gastroskopiju rekli su mi da samo imam pojacanu kiselinu ostalo je u redu.Ali ja i dalje ima imam osjecaj probadanja na lijevu stranu oko srca i navece kad legnem cesto mi lupa srce kao i pri naglim pokretima,posle obroka i pri ustajanju imam osjecaj da mi lupi srce to mi se desi jednom dnevno otprilike i mi unosi nemir da dodam da sam malo anksiozan.I imam cest nagon za podrigivanjem nekad i gadjenje.Moze li gerb da prouzrokuje ove simptome,ima li veze ovo sa srcem?

  Odgovoreno: 18. 05. 2020.
 1. Postovani,

  Zbog napada panike i anksioznosti usred ovog vanrednog stanja,osetila sam ubrzano lupanje srca i preskakanje.To uglavnom krene ujutru i posle obroka,a uvece se otkucaji smire.Uglavnom je to oko 124 otkucaja,meni je prosecno 77 na holteru.Radila sam Ekg,ultrazvuk srca i holter sam nosila i kazu mi da je sve ok. Imam nizi krvi pritisak,visoka sam 158sm i teska 55kg i imam 32 god . Bavim se i zumbom i sad od kad mi se ovo desilo strah me da se pokrenem da igram,sve se plasim tih otkucaja.Inace pijem propanolom 1/4 ujutru i uvece rivotril 1/4 isto.Da li je po Va ta terapija dobra i da li smem da se izlazem fizickom naporu.Cim krenem da nesto radim odmah gusenje i tahikardija.Hvala.

  Odgovoreno: 18. 05. 2020.
 1. Pozdrav. Imam aritmije duze vremena. I lupanje srca. Zadnji holter racdjen jucer, 240 pojedinacnih ves i 60 pojedinacnih sves, ptosjecno 86 u minuti. Dobila tableta barios 1.25 ujutro. Pijem ih dva jutra, preskoka nema. Samo me zanima jeli ta terapija odgovarajuca, i prvi put pijem bb pa me dtrah jel mogu nesto nastetit srcu. Uzv je uredan. Anksiozna jesam. Pijem helex po potrebi. Niskotlakas sam. A vidim da ove tabl i tlak snizavaju, iako jos nisam primjetila poteškoće tog tipa. Hvala vam.

  Odgovoreno: 18. 05. 2020.
 1. Postovani, vec par meseci imam preskakanje srca pred spavanje iskljucivo, kao i bol u predelu srca koji traje jedan sekund samo i tako vise puta u toku dana. Pred spavanje se javi i osecaj nedostatka vazduha i kondicija je dosta slaba. Imam 23 godine, nepusac, uradjen holter, ultrazvuk srca, krvna slika i rendgen pluca sve to pre 4 meseca uz kompletno uredne nalaze. Da li su kratkotrajni bolovi u predelu srca koji se jave najcesce sa promenom polozaja tela i pokretom ruku opasni i da li treba ponavljati analize?

  Odgovoreno: 18. 05. 2020.

Prikazano 1-5 od ukupno 2793 pitanja