Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (79127)

 1. Poštovani,zanima me da li je ovaj mladež pravilnog oblika i da li treba da se ukloni?Da li je bolno uklanjanje?

  Odgovoreno: 04. 12. 2019.
 1. Poštovani, Od pre dve nedelje počelo je da mi izlazi nešto po telu, crveno je i ponekad svrbi. Imam ih na ramenu, grudima, ruci i stomaku. Da li mislite da treba da se zabrinem i proverim kod dermatologa ili da nabavim nešto u apoteci ako je neki vid osipa ili alergije u pitanju?

  Odgovoreno: 03. 12. 2019.
  • Poštovana, mislim da ovakve promene ne treba prepustiti slučaju. Javite se obavezno specijalisti dermatologije. Pozdrav!

 1. Postovanje,imam crvenilo na licu i na nosu kao crveni oziljak koji mi je ostao od korekcije nosa.Da li mi mozete preporuciti neki dobar puder za momentalno prekrivanje crvenila na licu i nosu jer me ovo jako iritira,hvala unapred

  Odgovoreno: 03. 12. 2019.
  • Preporuka bi svakako bila Dermablend korektinvi puder iz brenda Vichy. Puder ima odličnu pokrivnu moć i postojan je 16h. Osim crvenila, pokriva i sve vrste nepravinosti, ožiljke, akne, a pritom pripada medicinskom brendu. Hipoalergen je i može da se koristi i kod osetljive kože. Pozdrav!

 1. Poštovana, vec sam vam pisala da od mastitisa imam 2 oziljka u blizini bradavice, kao i oziljke od par uraslih dlaka na nogama. Vi ste mi rekli da na trzistu postoji nekoliko preparata u vidu gela kao i nekoliko kompresivnih pločica koji se mogu kombinovati. Da li mi mozete reci na osnovu fotografija koje saljem u prilogu koji su to preparati. Hvala.

  Odgovoreno: 01. 12. 2019.
  • Poštovana, na tržištu možete naći širok dijapazon preparata koji se koriste za ožiljke. Preporuka bi bila da se odlučite za neki od navedenih,a to su: Dermatix- silikonski gel koji se proizvodi u obliku gela i pločica,  kelo cote-silikonski gel koji ima sastav sličan kao i dermatix i koji se izradjuje u obliku gela i spreja (koji je koristan za veće površine) i contractubex na bazi ekstrakta crnog luka, heparin natrijuma i alantoina koji se takodje može  naći u obliku gela i flastera. Preparati se osim sasava razlikuju po veličine pakovanja i po ceni. Pozdrav!

 1. Postovani, nakon svraba i iritacije na usni pojavilo mi se crvenilo pa me zanima o cemu se radi? Saljem Vam fotografiju

  Odgovoreno: 01. 12. 2019.
  • Poštovani, radi se o herpes simplex virusnoj infekciji. Započnite lečenje aciklovir kremom, koju ćete mazati pet puta dnevno, pet dana za redom. Pozdrav!

Prikazano 1-5 od ukupno 4304 pitanja