Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (85079)

 1. Postovanje Molim vas misljenje da li da se javim lekaru obzirom da nemam tegobe

  Odgovoreno: 18. 01. 2022.
 1. Poštovanje,da li radite vikendom?pitanje za dr Vuceljic..

  Odgovoreno: 16. 01. 2022.
 1. Dobro jutro Dr Stoic Moja majka, 84 god, ima maligni tumor na vrhu glave. Preporuka plasticnog hirurga je da to mora da ga ukloni maksiofacialni hirurg u ustanovi gde moze da ostane nekoliko dana pod nazorom lekara. Potrebno je ukloniti tumor i uzeti kozu sa drugog dela tell da bi se to pokrilo.Ona ima poviseni krvni pritisak, staracki dijabetis I Parkinsonovu bolest u uznapredovanom stanju. Ona zivi u Uzicu. Da li bi ste vi to mogli da uradite, kada I koliko bi kostalo? Unapred hvala na odgovoru

  Odgovoreno: 11. 01. 2022.
 1. Dobar dan, Nisam sigurna da je dermatolog prava adresa za moje pitanje, pa Vas molim za pomoć. Promena koju imam nalazi se na noktu već duže vremena. Ne sećam se da sam udarila prst (mada nije isključeno), ali me brine da se toliko vremena promena ne povlači. Nije bolno. Šaljem i fotografiju, pa bih molila za uput da li potrebno raditi dalje preglede i nalaze.

  Odgovoreno: 09. 01. 2022.
 1. Poštovanje, imam pitanje vezano za madež sa slike koji se nalazi na donjem lijevom dijelu leđa. Primijetila sam ga tek prije nekoliko dana, i otkada postoji zaista ne znam, možda čak i od djetinjstva ali kako su to leđa nisam nikada obraćala puno pažnju. Teško ga je i uslikati jer iz daljine ponekad mi izgleda u obliku srca, ponekad kao dva madeža tik jedan do drugog. Brine me to što je asimetričan i što vidim dvije nijanse smeđe boje. Ravan je, ne svrbi niti boli niti sam primijetila da se mijenjao u ovih nekoliko dana koliko ga pratim. U njegovoj blizini imam još madeža koje sam također tek primijetila. Svijetlijeg sam tena, smeđa kosa i zelene oči ali se nikada nisam pretjerano izlagala suncu jer nisam ljubitelj mora i sunčanja. Na moru sam posljednji put bila prije možda nekih 8 godina i koristila sam kremu, na bazene također nikada ne idem. Imam 27 godina. Što se genetike tiče, otac mi ima veliki broj madeža. Da li može biti opasno, imam li razloga za brigu? Zahvaljujem na odgovoru.

  Odgovoreno: 05. 01. 2022.

Prikazano 1-5 od ukupno 4775 pitanja