Farmaceut Maja Cvetković

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Telefon za zakazivanje

Farmaceut Maja Cvetković,

Telefon za zakazivanje

Specijalizacija

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 66

 1. Kupila sam omegu 3 kapsule,medjutim one su ogromne,a ja imam problem sa gutanjem tableta.Da li mogu zubima da iatisnem ulje iz tablete i da popijem sa vodom?

  Odgovoreno: 05. 02. 2020.
  • Farmaceut Maja Cvetković

   Poštovana, sadržaj kapsule možete da istisnete i da popijete. Na tržistu postoji i Omega-3 u tečnom stanju,pa bi Vam moja preporuka bila da pokušate sa takvom vrstom preparata s obzirom na probelem koji percipirate.  Pozdrav!!

 1. Postovanje,koristim Glukofage XR1000 za secer i Onglyza 5mg.Da li uz to mogu da pijem eritromicin za upalu grla?Hvala

  Odgovoreno: 04. 02. 2020.
  • Farmaceut Maja Cvetković

   Poštovana, ukoliko je upala grla uzrkovana bakterijskom infekcijom i ukoliko je opravdana upotreba antibiotika, možete kombinovati Eritromicin sa lekovima koje koristite za dijabetes. Pozdrav!

 1. Mogu li koristiti apuretim slim,za mrsavljenje gojazna sam?

  Odgovoreno: 04. 02. 2020.
  • Farmaceut Maja Cvetković

   Poštovana, Apuretin slim je suplement na biljnoj bazi koji osim biljaka koje imaju ulogu u eliminaciji viška tečnosti, mogu da se koriste kao sinergistička terapija programu redukcije telesne težine. Ukoliko ste zdrava osoba i ne uzimate nikakvu terapiju možete koristiti kapsule Apuretin slim, dve kapsule dnevno.  Ukoliko koristite nešto od terapije, savetovala bih da posaljete spisak terapije, kako bih Vam dala odgovor. Naravno,  uz upotrebu Apuretina savetuje se redukcija ishrane i obavezna fizička aktivnost. Pozdrav!

 1. Poštovani, pijem eliceu 10 mg dnevno 10 meseci zbog napada panike, za dva meseca će mi dr postepeno ukidati lek jer se osećam mnogo bolje. Treba da idem na operaciju umnjaka, pa me zanima da li smem da kombinujem eliceu i lek protiv bolova, jer sam pročitala da treba da izbegavam ibuprofen? Odnosno, koji lek protiv bolova smem da koristim? Hvala unapred.

  Odgovoreno: 04. 02. 2020.
  • Farmaceut Maja Cvetković

   Poštovana, možete uzeti lek protiv bolova bez obzira na lek koji pijete. Preporuka bi bila analgetik na bazi paracetamola, koji biste dozirali 1-4 puta dnevno u zavisnosti od potrebe. Pozdrav!

 1. Da li postoje lekovi Ospamox, Klacid i Orvagil u obliku sirupa?

  Odgovoreno: 03. 02. 2020.
  • Farmaceut Maja Cvetković

   Poštovana, Ospamox i Klacid postoje u obliku sirupa, Orvagil ne. Pozdrav!

Prikazano 1-5 od ukupno 66 pitanja