Dr sci. med. Katarina Runtić

Specijalista dermatologije

Telefon za zakazivanje
+381 63 687 460

Telefon za zakazivanje

Dr Katarina Runtić je specijalista dermatologije u Novom Sadu. Bavi se estetskom medicinom.

Telefon za zakazivanje

+381 63 687 460

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
+381 63 687 460

Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Specijalistički pregled dermatologa
3,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 10

 1. Nedavno sam radio MR vratnog dela kičme I dijagnoza je diskus hernija C5 I C6, u poslednje vreme imam nepodnošljive potiljčane glavobolje koje se šire prema lopaticama I uhu pa imam osećaj stalno da mi je pritisak u glavi I ušima. Zakazao sam fizikalnu terapiju u kombinaciji sa akumpukturom, molim Vas za vaše mišljenje da li takva metoda daje rezultate I da li diskus hernija moze da izaziva ovakve simptome. 

  Odgovoreno: 14. 08. 2019.
  • Dr sci. med. Katarina Runtić

   Da, diskus hernija može da izazove navedene simptome. Da, navedena metoda može da pomogne.

 1. Vodene ospice i puder
  Pitanje broj: #162949

  Imam 27 godina i dobila sam vodene ospice. Danas mi je 12. dan ospice su se već prilično očistile sa lica i ostali su sitni tragovi. Pošto bih trebala sutra da se vratim na posao koliko je sigurno da na lice nanesem tečni puder ili BB kremu? 

  Odgovoreno: 14. 08. 2019.
  • Dr sci. med. Katarina Runtić

   Za kožu lica a pogotovo leti, preporučuju se puderi u prahu.

 1. Hematom kolena nakon udarca
  Pitanje broj: #163086

  Pre 10 dana sam udario unutrašnjim delom kolena u šraf traktorske prikolice i, pored toga što je nastupio stravičan bol sve je počelo da otiče i plavi. Lepo su se ocrtavali popucali kapilari otok je postepeno rastao. Momentalno sam otišao doktoru koji mi je prepisao injekcije (Gentamicin V dana) i vakcinu protiv tetanusa sa revakcinacijom (iako rana nije otvorena), kao i Panklav 2x1. Modrica se nakon nekoliko dana povukla, ali otok je i dalje tu. Mogu reći, kao da mi je "iscureo" mišić. Pri pritisku i masaži osećam blagu kvržicu unutra, malo iznad tetive. Bolova nema, ali je zato otok (ili hematom?) i dalje tu. Možete li mi barem okvirno reći na koju dijagnozu moja situacija može da upućuje? .

  Odgovoreno: 14. 08. 2019.
  • Dr sci. med. Katarina Runtić

   Poštovani neophodno je da načiniti UZ kolena i mišića nadkolenice ili MR da bi mogli da postavimo dijagnozu.

 1. Bolovi u zglobovima ruke
  Pitanje broj: #163142

  Radim na 988 inf već skoro 27 godina - dok kucam podatke po tastaturi zglobovi ruku su mi u vazduhu jer nemamo postolje samo, monitor i tastaturu. Bolovi su počeli pre 2 god polako mazao sam kremama, hladio, povremeno malo popusti pa opet. Polsednjih 6 meseci su jaki bolobiv pre 2 godine sam dobio blokadu i do nedavno je bilo sve u redu. Pre 4 meseca sam dobio još jednu i bilo mi je super 2 nedelje i onda su počeli bolovi. Trenutno hladim samo desni lakat 3 puta dnevno mazem sa Deep relief gel i pijem Aflamil i kaze dr ako to ne pomogne ne vredi ići na ikakve terapije u bolnici, već nabaviti i doneti da mi da inekciju Cartinorm kom 3 ili Ostenil tendon 1-2 ili ako dobro pise Hyalulmix.

  Odgovoreno: 14. 08. 2019.
  • Dr sci. med. Katarina Runtić

   Za početak vam je potrebana adekvatna dijagnostika, neophodno je načiniti RTG snimak šaka, pregledati i cervikalnu kičmu, načiniti RTG snimak cervikalne kičme i tek onda a nakon postavljene dijagnoze, krenuti sa intenzivnim fizikalnim tretmanom, 

 1. Dobila sam rezultate MR L S kicme, zaključak glasi Disk degenerativne i spondilotične promene na Ls kicmi, najizraženije na L5.iS1 nivou gde se vidi anularno bubrenje IV diska i umerena stenoza neuralnih foramena nesto viže levo uz posledični osteodisoradikularni kontakt sa odstupajućim L5 radiksom.

  Odgovoreno: 08. 08. 2019.
  • Dr sci. med. Katarina Runtić

   Šta je Vaše pitanje? Ovaj nalaz zahteva pregled fizijatra kao i intenzivan fizikalni tretman.

Prikazano 1-5 od ukupno 10 pitanja
Zakažite pregled kod Dr sci. med. Katarina Runtić