Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (83402)

 1. Postovani profesore. Imam unutrasnje hemoroide 2. stepena. Uradio sam retoskopiju kod dr. Brzackii. Stolica je normalna, redovna i bez krvi. Imao sam unutrasnje bolove, osecaj da imam u anusu nesto i pecenje. Koristio sam razne kreme 2 meseca. Sada nemam te probleme kao na pocetku ali imam pecenje spolja na anusu i pojavljuje mi se braon zuta sluz , bez obzira na vrhunsku higijenu. Pecenje i bol postaju sve jaci. Sta da radim

  Odgovoreno: 04. 04. 2021.
 1. Poštovani, 

  Imam 27 godina, i od pre jedno 7 nedelja počeo sam da osećam blagi bol u levom ramenu, levoj nadlaktici i levom grudnom mišiću. Posetio sam reumatologa, dobio Naproksen, Deep releief. To sam pio i mazao nekih 10 dana i bolovi su prestali. Posle 7 dana bol se vratila (nekad rame, nekad grudni mišić), nekad samo par sati dnevno, nekad svaki drugi dan. Bol nije jaka, onako više dosadna i tupa. U međuvremenu sam vadio krv, komplet krvna slika i još nešto za reumatidna oboljenja i sve je u granicama normale. Ne bavim se sportom, fizički sam neaktivan, to je činjenica, međutim nemam ideju kod kog lekara da idem i na koje analize?

  Odgovoreno: 19. 10. 2017.
 1. Trnci u glavi
  Pitanje broj: #153757

  Pozdrav,

  Već 2 mjeseca imam trnce u glavi i lijevoj strani lica. U glavi ponekad, ali u licu praktično stalno. Zbog čega se to dešava? Anksiozna sam i imam napade panike, kao i preskakanje i lupanje srca. Imam troje male djece pa možda malo i stres i užurbanost igra ulogu. Bebu dojim, pa sam non stop u nekom neprirodnom položaju, pogotovo po noći jer se on budi non stop i doji. Ne spavam. Vrat me boli pa sam čitala da može i od toga. Koje je Vaše mišljenje?

  Odgovoreno: 19. 10. 2017.
 1. Degenerativne promene na kičmi
  Pitanje broj: #153843

  Poštovani, 

  Imam velikih zdravstvenih problema unazad dve godine i nakon toliko vremena ustanovljeno je da je u pitanju kičma, tek kada više nisam mogla da hodam. Primila sam Diprofos i olakšanje sam osetila samo 15 dana, ali sada je kao ranije. Najviše me bole karlica, kolena, koče mi se prsti i listovi, prolazi neka struja neprestano kroz telo. Imam nepodnošljive bolove u celom telu. Totalno sam nemoćna. Uradila sam mr cele kičme, pa bih Vas molila da mi objasnite nalaz i šta bi trebalo dalje. Neću pisati za ono što piše da je u redu. Mr c i th kičme: vidi se ispravljena cervikalna lordoza sa blagom reverzijom krivine. Ispravljena je i torakalna kifoza. Vidi se incipijentna degeneracija iv. Diskusa na svim nivoima. Mr l/s kičme: naglašena je lumbalna lordoza. Na nivou iv. Prostora l5 vidi se bubrenje diska. Nema znakova foraminostenoze. Ne uočavaju se znaci centralne stenoze sponalnog kanala. Hvala Vam unapred.

  Odgovoreno: 19. 10. 2017.
 1. Diskus henrija
  Pitanje broj: #152006

  Poštovani, 

  Na magnetnoj rezonanci dijagnostikovana mi je diskus hernia
  Šta mi predlažete, jer sam u velikom problemu, imam povremene bolove i ne mogu se saginjati?
  Pozdrav

  Odgovoreno: 09. 05. 2017.

Prikazano 1-5 od ukupno 32 pitanja