Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (80886)

  1. Da li smem nesto da koristim za potenciju? Terapiju koju koristim je triplixam 10 10 2.5 Hipertenzija. Problem ne postizanje erekcije odnosno cvrstina inace imam 49god Hvalaaa

    Odgovoreno: 01. 04. 2020.
    • Poštovani, 

      Pre nego što počnete sa upotrebom bilo kakvih preparata za potentnost, preporučujem da prvo odradite analize polnih hormona kod nadležnog endokrinologa. U celu priču se može uključiti i urolog. 

      Molim vas da sve pregledete zakažete nakon vanrednog stanja i završetka epidemije jer vaše tegobe nisu urgentne, a do tada hvala što ostajete kod kuće. 

      Pozdrav

      dr M. Nikolić

  1. Poštovani, imam 24 godine i moj problem je sesualne prirodennaime prije 3 godine sam imao prvi spolni odnos u kojem nisam mogao postići erakciju.erakcija je bila prisutna samo kod predigre ali ne i kod samog čina. od tada mi se život okrenuo naglavčke. izgubio sam dosta samopouzdanja ne stupam u spolne odnose zbog straha od neuspeha. samozadovoljavam se gotovo svaki dan nekad zovnem hot pozive.u zadnje vrime sam primjetio da kod samozadovoljavanja nemogu imat 100%erakciju. moje pitanja je dali je problem psihološke ili organske prirode te što mi je činiti te imali samozadovoljavanje nefativni utjecaj na samozadovoljavanje.

    Odgovoreno: 12. 01. 2020.
  1. Imam pitanje u vezi mog decka. Ima problem sa erekcijom. Kada pocnemo odnos, postigne erekciju i erekcija postepeno spada tokom odnosa koji ne moze da traje duze od 5-10 minuta zbog toga. Nocne erekcije sam primetila da ima. Radio je UZ testisa posto na levom testisu ima cistu i doktor je rekao da je tu sve uredu. Radio je i hormone, testosteron mu je na gornjoj granici takodje i ostali su u granicama normale. Na polnom organu ima izrazene vene, dosta su vijugave i preplicu se, takodje ima jednu veliku debljine olovke. Da li to moze da predstavlja problem?Sta se jos predlaze da uradi? Probao je da uzme i kamagru, ali mu ona produzava erekciju i ojaca samo neprimetno malo. Treba da radi Dopler krvnih sudova penisa. Takodje aktivan je pusac, nije imao nikakve povrede niti operacije polnog organa ili kicme, Posao koji radi zahteva dugo stajanje. Ima 36 godina i nije gojazan niti ima dijabetes. Hvala.

    Odgovoreno: 12. 01. 2020.
    • Postovana,

       

                dali ste dosta dobre informacije o trenutnom stanju i obavljenim pretragama. Treba sigurno odraditi dopler penisa da bi se napravila diferencijalna dijagnoza. Mozemo se i videti u VS klinici na Vracaru za dalji tretman,

      Pozdrav.

       

  1. Iza mene je nekoliko veoma stresnih dana i sada se pojavio još jedan problem. Reč je o tome da koliko god pokušavao, ne mogu da doživim erekciju. Jako sam zabrinut jer imam 22 godine i do sada nikada nisam imao problem sa tim. Da li ovaj problem mogu da povežem sa stresom koju sam doživeo i koji je i dalje prisutan? Šta mogu da uradim? I za koliko procenjujete da će se sve vratiti na staro?

    Odgovoreno: 03. 01. 2020.
    • Postovani,

              stresna stanja mogu i tek kako uticati na polnu moc, sto sa stanovista libida, sto sa stanovista erektilne funkcije. Imajuci u vidu vase godine, siguran sam da ce se, kada stresna situacija prodje i kada se budete opustili, sve vratiti na staro.

      Pozdrav

  1. predložili ste mi terapijuudarnim talasima niskog intenziteta zbog erektivne disfunkcije posle mog pitanja na tetoskopu. Koliko treje terapija i kolika je cena....... hvala unapred!

    Odgovoreno: 03. 01. 2020.

Prikazano 1-5 od ukupno 24 pitanja