Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (89467)

 1. Pad 02.septemra..nakod 15 dana otkriveno UZ i RG snimanjem povrsinska fractura talusa, delimicna ruptura ligamenta i izlivanje sinovije. Od pocetka nosen samo elasticni zavoj i delimicno oslanjanje 50% prilikom stajanja, Sada nosim Otobock ortozu, kazu jos 4 nedelje bez ikakvog oslanjanja. Kakva je vrsta povrede, i kada mogu krenuti sa fizikalnom terapijom obzirom da nemam gips?

  Odgovoreno: 02. 10. 2023.
  • Poštovana,

   za pravu dijagnozu potrebno je uraditi MRI skočnog zgloba.

   Pregled možete zakazati na telefon: 066 6500194, Poliklinika Vaša ortopedija, Novi Sad.

    

   S poštovanjem, dr Vaso Kecojević, ortopedski hirurg.

 1. Dobar dan.Ja sam Ćila Kucora sam iz Hitne Službe Kanjiže.Imam jednu pitanju.Mene na zalost indikovano je totalne protezelevog zgloba kolena.M17-Degenerativno oboljenje zgloba kolena.Da li Vi radite operacije kolena;Ja sam Medicinska Sestra..i sad vec od februara jako teško hodam..Unapred hvala na odgovor..Bila sam kod Dr.Ninčića .

  Odgovoreno: 02. 10. 2023.
  • Poštovana,

   radim operacije ugradnje proteze kolena.

   Pregled možete zakazati na telefon 066 6500194, Poliklinika Vaša ortopedija, Novi Sad.

   Na pregled ponesite RTG snimke kolena.

    

   S poštovanjem,

   dr Vaso Kecojević, ortopedski hirurg

 1. Poštovani,

  Javljam Vam se sa problemom koji traje već par godina, odnosi se na akcesonrnu navikularnu kost tip II koju imam na oba stopala, pored toga imam ravne tabane. Taj deo kod kosti me gotovo svakodnevno boli nakon bilo kakve šetnje. Nosim uloške i radim vežbice koje sam dobila od fizioterapeuta, ali to ništa ne pomaže. Išla sam i na fiziklane terapije, međutim to ništa nije pomoglo. Da li imate neki savet kako bih mogla dalje da tretiram ovaj problem? Zanima me da li postoji opcija operacije?

  Srdačan pozdrav

  Odgovoreno: 02. 10. 2023.
  • Poštovana,

   problem koji iamte se može rešiti operacijom.

   Potrebno je naravno da imam uvid u RTG snimke stopala i da vas pregledam.

   Možete zakazati na broj 066 6500194, Poliklinika Vaša ortopedija, Novi Sad.

    

   S poštovanjem,

    

   dr Vaso Kecojević, ortopedski hirurg

 1. Poštovani, imam edem u koštanoj srži na talusu..bolovi su trajali godinu dana, nekad intenzivnije, nekada manje..sada nosim longetu 6 nedelja i doktor mi je rekao da će to samo napustiti nogu..zanima me vaše mišljenje, hvala unapred! Srdačan pozdrav

  Odgovoreno: 02. 10. 2023.
  • Poštovana,

   bilo bi dobro da uradite RTG i MRI pregled skočnog zgloba, i potom zakažete pregled na broj 066 65 00 194, Poliklinika Vaša ortopedija, Novi Sad.

   Obično je edem posledica povećanog opterećenja koje se javlja nakon uganuća skočnog zgloba i oštećenja ligamenata, ili je posledica oštećenja hrskavice. Da bi otkrili o čemu je reč, potreban je pregled i dodatni snimci,

    

   S poštovanjem,

    

   dr Vaso Kecojević, ortopedski hirurg

 1. Dobar dan, molim za pomoć pošto živim u Francuskoj bez papira i uopšte ne znam da li su mi ovde dobro namestili šaku. 10/09/23 - Udarivši u ivicu zida polomila sam "4-ti metakarpien". Istog dana su mi u jednoj bolnici snimili i zavezali sa zavojima "tvrdjim" i nosila sam taj kao neki polu gips 3 nedelje. Pošto nemam papire rekli su mi da uradim kontrolu za 3 nedelje u nekoj drugoj bolnici. 29/09/23 druga bolnica, uradili su mi ponovo snimak i rekli da kupim steznik u apoteci i da ga da nosim naredne 3 nedelje. Ali kad pogledamo taj drugi snimak izgleda kao da se kost još više polomila i pomerila. Taj doktor je rekao da je to normalno, ali ja se jako plasim i vase misljenje bi mi itekako znacilo.

  Unapred zahvalna, Jovana

  Odgovoreno: 02. 10. 2023.

Prikazano 1-5 od ukupno 1109 pitanja