Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (79457)

 1. Poštovani, Prošle nedelje mi se slomila donja sestica(unutrašnja strana zuba), koja u sebi ima crnu plombu. Odmah sam počela osećati ukus u ustima koji je dolazio od plombe pa sam je odlucila izvaditi jer se i onako klimala, slomljeni deo zuba je ostao i on se klati i smeta mi. Takođe i dalje osećam ukus u ustima, i mislim da mi je ostao deo plombe, a to me plaši jer znam da ona u sebi sadrzi živu. Moje pitanje je(obzirom da nisam u Srbiji trenutno) da li da sama otkinem slomljeni deo zuba i da li da probam da odstranim deo plombe koji je ostao u mesu? Zub me ne boli osim na dodir, a i primetila sam da sam malo otekla na toj strani lica. Pozdrav! I hvala unapred!

  Odgovoreno: 20. 01. 2020.
 1. Posle koliko vremena se moze utvrditi da li je apikotomija uspjela i nakon koliko se moze ponoviti. Hvala

  Odgovoreno: 20. 01. 2020.
 1. Da li se fistula posle apitokomije ako nesto nije uredu pojavi na istom mjestu gdje je bila pre operacije ili moze da se pojavi iznad drugog zuba koji je izvadjen? Pojavila se neka bijela izraslina iznad dvojke koju nemam a do nje je radjena apitokomija na jedinici. Oralni hirurg kaze da je to oziljno tkivo jer je ta dvojka operisana vec jednom. Da li je to moguce. Operacija bila pre mjesec dana a to se pojavilo nakon vadjenja konaca

  Odgovoreno: 19. 01. 2020.
 1. Posle apikotomije na rani mi se stvara neka bijela opna kada je dodirnem nema gnoja u njoj a izgleda kao da ima. Od operacike ke proslo 20 dana. Na tom mjestu sam nekada pre operisala cistu da li je toliko osteceno tkivo ili je nesto drugo?

  Odgovoreno: 13. 01. 2020.

Prikazano 1-5 od ukupno 1225 pitanja