Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (87009)

 1. Može li se ugraditi zubni implatant osobi koja ima fibroznu displaziju maxile desno? Nemam tegoba, nedostaju mi na tom dijelu 4 i 5-tica. Imam 66 godina, žena, disperzija je pod kontrolom dr i ne napreduje bitno. Hvala.

  Odgovoreno: 04. 10. 2022.
 1. Dobro vece, interesuje me sto mislite on Hello smile olovkama za izbjeljivanje zuba? Hvala unaprijed

  Odgovoreno: 04. 10. 2022.
 1. Pozdrav, da li je moguća korekcija cirkona jedinice posle definitivnog cementiranja( okrnjena je)? I da li je tačno da postoje plove za keramiku? Hvala🙂

  Odgovoreno: 04. 10. 2022.
 1. Poštovanje Sinu od 13 godina treba zubna proteza.Kako su rekli njemu je potrebno estetski,jer treba da spoje gornje jedinice,takodje i da su mu zubi naspram vilice i gradje mali zubi.Mene zanima koja proteza je najbolja za njega?

  Odgovoreno: 04. 10. 2022.
 1. Postovani, imao sam plombu na gornjoj levoj sestici. Pre nekih 2 i po meseca mi je pukao deo tog zuba prilikom zvakanja zvake. Nije me to opterecivalo, pa nisam isao na vreme kod doktora. Medjutim, juce sam bio i ustanovljen mi je kvar na tom zubu. Rekao mi je da je kvar veliki, stavio mi je neki lek(vrv. za umtljavljanje zivca) i zakazao za 18 dana vadjenje zivca, a oko sedam dana posle toga ce biti postavljanje plombe. Mene zanima da li uvek pre ili kasnije tako "umrtvljen zub" promeni boju ili pukne? Zato sto je avitalan i ne prima hranljive materije preko zivca. Odnosno da li je moguce da uvek takav zub izgleda prirodno i dobro sluzi ili eto pre ili kasnije dodje do postavljanja krunice i vadjenja ako treba i postavljanja implanta?Imam stvarno zdrave i lepe zube, svega par plombi pa me malo plasi taj estetski efekat. Nemogu sebi da oprostim sto nisam isao na vreme, ali eto, sta je tu je.

  Odgovoreno: 01. 10. 2022.
  • Zub kome je "vadjen zivac" u najvecem broju slucajeva izgleda kao i "zdrav" zub i sluzi godinama. Da nije tako, ne bi se ta metoda ni primenjivala. Ukoliko promeni boju, postoje nacini da se to sanira.

Prikazano 1-5 od ukupno 1720 pitanja