Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (86664)

  1. Da li bi mogao da dobijem tumačenje snimka st skenerom glave kod bebe. Poslao bi snimak I platio

    Odgovoreno: 28. 12. 2021.
  1. Poštovani, Koja je cena hirurškog uklanjanja ciste na dojci?

    Odgovoreno: 31. 10. 2021.
  1. treba da uradim UZ mekih tkiva dorzuma desne sake molio bih telefon za kontakt

    Odgovoreno: 05. 08. 2021.
  1. Poštovanje, imam 21 godinu, išla sam doktoru zbog povišenog bilirubina, malo i željeza. Upućena sam između ostalog i na rtg pluća: Na pl. parenhimu vidi se naglašen bronhovaskularni crtež. Koreolirati nalaz sa kl.slikom i lab.obradom.

    Molim Vas za pojašnjenje.. Od lijekova uzimam kontracepcijske pilule, pušač nisam. Hvala.

    Odgovoreno: 07. 06. 2021.
    • Poštovana,

      naglašen bronhovaskularni crtež može biti i fiziološki.

      Ukoliko nemate povišenu temrp. kašalj,nema te razlog za brigu.

       

      Veliki pozdrav,

      dr Ivana Kostadinović

      radiolog

  1. Dobar dan. Moje pitanje je sledece. Napipala sam na vratu kvrgu sa leve strane i otisla kod lekara opste prakse. On me me poslao na magnetnu rezonancu i rezultat je bio: u Va predelu nespecificni limfanesntis koli s obe strane jaci sa leve. Rezultate je poslao kod moje doktorke koja mi je prvo rekla da je sve u redu,a onda nakon što sam ja izrazila vecu zabrinutost ona je rekla ne zna sta sad jedino biopsija. Otisla sam odande jako slabo ubedjena da je sve u redu. Moje pitanje je da li na MR moze da se vidi ukoliko je u pitanju neki malignitet. Ja sam zenskog pola, 32 godine. Jos da dodam da su mnogi u mojoj familiji imali razne kancere. Trenutno imam stomacnih problema u vidu napetosti, gasova i retke stolice jednom do dva puta dnevno. Unapred zahvalna!

    Odgovoreno: 07. 06. 2021.
    • Poštovana,

      ja razumen Vaš strah,ali da li je nešto maligno ili benigno jedino nam može reći Patolog nakon patohistološke obrade uzorka tkiva koje mu se dostavi.

      Možda da pre nego uradite biopsiju,odete kod Infektologa ili Hematologa,jer se može raditi i o infektivnim agensima.

       

      Veliki pozdrav,

      dr Ivana Kostadinović

      radiolog

Prikazano 1-5 od ukupno 429 pitanja