Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (82560)

  1. Poštovani, Koliko vremena je potrebno da prodje posle rendgenskog snimanja vilice (donje i gornje) da bi moglo bezbedno da dodje do začeća?

    Odgovoreno: 12. 02. 2021.
  1. Postovani, zamolio bih Vas za tumacenje sledeceg rtg nalaza pluca.

    Bezi vizuelizacije aktivnih zona kondenzacije niti infiltracije pl. parenhima uz hilobazalno obostrano lako naglaseniji bronhovaskularni intersticijum. Bez bitnije dinamike u poredjenju sa prethodnom grafijom (na kojoj je inace sve bilo u redu). KFS transparentni. SSS odgovara starosnoj dobi i konstituciji.

    Unapred hvala.

    Odgovoreno: 12. 02. 2021.
  1. Postovani imao sam upalu pluća,uradio skener posle 15 dana bolesti,rekli su mi da je snimak u redu, ali bez nekih dodatnih objasnjenja. Na izvestaju pise: Bilatelatno u posteriornim aspektima donjih lobusa vide se manje subpleularne zone naglašenog intersticijumskog crteža. Ako mozete ovo malo da mi pojasnite. Hvala najlepse

    Odgovoreno: 12. 02. 2021.
  1. Postovanje, molila bih da mi pojasnite nalaz uz dojke. Obe dojke sa predominacijom zlezdanog parenhima. U obe dojke nekoliko manjih cisticnih promena. U medijalnim kvadrantima uočavaju se masne sobe. Solidne TU zone se ne uocavaju. U obe aksile centralno lipomatozno izmenjeni limfatici. Javila sam se zbog bola u dojci kao da je u pitanju upala mlecnih kanala i iscetka nalik mlijeku (godinu dana nakon prestanka dojenja. Dr je rekao da je sve u redu ali mi i dalje nije jasno da li postoji nesto sto bi trebalo detaljnije pratiti. Da naoomenem, mama ima karcinom dojke

    Odgovoreno: 12. 02. 2021.
  1. Pozdrav. 18god., zensko.Imam oteknute limfne cvorove na vratu vec godinu i pol, bez dodatnih simptoma. Jedan s lijeve drugi s desne strane vrata, na istoj su razini .Je li normalan izgled reaktivnih limfnih cvorova na UZV u obliku kruga? (1cm su)Hvala!

    Odgovoreno: 12. 02. 2021.
    • Poštovana,

      ukoliko su vam lab.rezultati u redu,sami limfni čvorovi vrata za sebe ne pokazuju ništa.Otiđite na pregled kod ORL i stomatologa.

       

      Veliki pozdrav,

      dr Ivana Kostadinović

      radiolog

Prikazano 1-5 od ukupno 404 pitanja