Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (87752)

 1. Doktore Biljana Todorović molim vas kad mogu na pregled kod vas zokap se placa neznam sta da radim bila sam kuce na pregledu

  Odgovoreno: 13. 11. 2022.
 1. Poštovanje,

  Imam 43god a od svoje 14. patim od migreniznih glavobolja kojima predhodi svetlosna aura. Poslednjih meseci me boli samo desna strana i to jedna tacka iza slepoočnice duboko unutra (tu negde) i zmagaljen mi je preferni vid na desnom oku stalno više kada imam migernu. Da li je ovako stanje tipično posle ovoliko godina borbe sa bolovima ili se trebaju uraditi dodatne analize?

  Hvala unapred Andjela Marković

  Odgovoreno: 13. 11. 2022.
 1. Rađena MR endokranijuma zbog jakih glavobolja
  ukazuje na - solitarnu punktiformnu leziju levo subkoritalno u nivou inferiornog frontalnog girusa, nespecifičnih MR karakteristika, ddg hronične mikroangiopatske , ddg demijelinizacijske etiologoje Možete li mi reći da li treba da se zabrinem? Glavobolje su svakodnevne , traju po nekoliko sati.

  Odgovoreno: 24. 09. 2022.
 1. Molimvas da li je neohodna operacija u pitanju je dishushernija,vise ne pomazu ni lekovi za bolove,ni fizikalna terapija ni banjsko lecenje nista koje je vase misljenje?

  Odgovoreno: 24. 09. 2022.
 1. Poštovani, imam pitanje za Vas. Imam glavobolje koje su bukvalno svakodnevne, nekada budu i na dva dana do tri. Išla sam na pregled kod neurologa i on mi je rekao da imam dve vrste glavobolje. Migrenu i tenzionu glavobolju, dao mi je terapiju i neke smernice šta bih trebalo da izbacim iz upotrebe i pridržavam se toga. Dao mi je da odradim magnetnu rezonancu glave sa krvnim sudovima. Međutim, još uvek nisam otišla da to odradim jer nema termina ali imala bih pitanje. Da li je moguće da mene glava boli stalno jer koliko znam kada je migrena u pitanju glavobolje nisu baš svakodnevne? Takođe, po nekada imam i mučnine. Pre nekolkiko dana desilo mi se da mi je desna ruka bila ukočena i taj bol se širio ka vratu i to je trajalo nekih desetak minuta možda manje ali nakon toga sam osetila jaku glavobolju. Popila sam lek za bolove i tako zaspala da bih se ujutru probudila sa istom samo slabijeg inteziteta. Pored toga, konstantno se osećam jako umorno, iako ne radim ništa fizički teško na poslu pa da to bude posledica toga, prevelika buka mi dosta smeta i stvara jako veliku nervozu da glava krene istog trenutka da boli. Dali biste mogli da mi ukratko kažete Vaše mišljlenje o mom stanu? Hvala unapred na odgovoru.

  Odgovoreno: 24. 09. 2022.

Prikazano 1-5 od ukupno 4419 pitanja