Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (86698)

 1. Уклоњен ми је младеж који је дијагностификован као меланом и на другој операцији ,контролној, је налаз био чист. Треба ми лекар који ће ми водити контроле које су ми препоручене. Можете ли Бити лекар који ће то водити? .

  Odgovoreno: 19. 05. 2022.
 1. Zanimaju me intravensko uzimanje Vitamina C i Fe . Gde mogu da dobijem to .

  Odgovoreno: 20. 04. 2022.
 1. Poštovanje dali je moguće bez analiza,dermoskopa...odmah dati terapiju i vase misljenje

  Odgovoreno: 07. 03. 2022.
 1. Postovani,

  Uradila sam pregled dojki, zanima me Vase misljenje

  Odgovoreno: 05. 02. 2022.
  • Kod vas su nadjeni dobroćudni tumori u obe dojke čiji je naziv fibroadenoma.Oni se najčešče javljaju kod devojaka i mladih žena kao što ste vi.Dobroćudni su i ne mogu preći u maligni tumor.Najčešće se u dojci nalazi jedan do dva čvora ali kod vas ih ima više i to ne prestavlja nikakvu opasnost. Ti tumori imaju osobinu da rastu i zato je potrebna povremena UZ kontrola. U slučaju da neki od tih čvorova predje veličinu od 2cm ili više u prečniku preporučuje se operacija koja je relativno laka.

 1. Postovana,

  Imam medularni karcinom stitaste zlezde. Operisana sam pre oko 5 godina. Tumor markeri rastu ali se sam tumor nigde ne vidi na PET, CT, MRI i UZ. Redovno idem na sestomesecne kontrole. Nisam imala nikakve terapije osim operacije do sada. Uradjena mi je totalna tireodektomija i radikalna disekcija vrata desno. Bilo je 12/33 malignih ln testiranih posle disekcije.

  Zelim da uradim rinoplastiku iz estetskih i funkcionalnih razloga. Takodje, imam bas veliki estetski problem sa podbradkom koji hitno zelim da resim.

  Da li mozete da me posavetujete koje tretmane mogu da koristim u ove svrhe? Da li ja mogu da imam operacije rinoplastike? Liposukciju? Lasersko uklanjanje podbradka?

  Razumem da je najbolje da pitam svog hirurga ili da trazim upute za dr nuklearne medicine koji mi inace vodi kontrole, ali zbog situacije sa Kovidom, to je ovom momentu nemoguca misija, a i stvarno ne zelim da ih gnjavim za ovako trivijalne stvari.

  Razumem da ne mozete da mi date direktne odgovore specificne za moju situaciju i da ovo nije zamena za konsultaciju, ali bi mi znacilo barem okvirno u kom pravcu da razmisljam.

  Hvala!

  Odgovoreno: 07. 01. 2022.

Prikazano 1-5 od ukupno 861 pitanja