Pitajte doktora

Najnoviji odgovori (78663)

 1. Postovani,posle teskog fizickog posla od nekoliko dana(podizanje djakova);u prepnskom delu stomaka sa leve strane,osecam blagi bol,osecaj pecenja i nelagodnosti koji se siri do levog testisa,bez otoka i vidljivih ispupcenja,U stanju mirovanja posle nekoliko dana bez bola ali blagi osecaj neprijatnosti u levom testisu ostaje,isti simptomi pre par meseci takodje nakon teskih fizickih naprezanja pa sam u dilemi da li se mozda radi o nekoj vrsti bruha i da li da se javljam lekaru za neku dijagnostiku daljnu,koja je vec procedura.Napominjem da mogu da radim ali osecaj neprijatnosi ostaje..Hvala unapred za savet i misljenje

  Odgovoreno: 28. 06. 2019.
 1. Postovani, operisao sam pilonidalni sinus dva puta za 10 dana. previjao sam se do srede prosle nedelje vec 10 dana kako se previjam nemam krvarenja ali kao da se pojavljuje neki sekret. Doktor na poslednjem previjanju je rekao da je sve u redu i da se vise ne previjam. operisan sam 13 januara pa 23 jan.

  Odgovoreno: 14. 05. 2019.
  • Postovani, 

   nedostaje mi nekoliko podataka, da li je radjena operacija ili samo incizija, da li je rana zatvorena ili ne itd. Plasticni hirurzi nakon operacije ranu u potpunosti rekonsruisu i to je metoda koju preporucujem.

   Najbolje bi bilo da dodjete na pregled nakon koga Vam mogu detaljnije reci da li je moguce potpuno zatvaranje Vase rane i time i potpuno izlecenje,

   Srdacan pozdrav,

   Mr sci med dr Dragana Petrovic-Popovic

 1. Rupica iznad anusa, ne smeta i ne boli. U prilogu saljem fotografiju. Mozete li mi preciznije reci o cemu je rec?

  Odgovoreno: 14. 05. 2019.
  • Postovani, 

   najverovatnije se radi o pilonidalnom sinusu ali mi za precizan odgovor nedostaje dosta podataka: da li imate neke tegobe, kakve, koliko to stanje traje......itd. Najbolje bi bilo da dodjete na pregled nakon koga Vam mogu reci tacnu dijagnozu i predlozim nacin lecenja.

   Srdacan pozdrav,

   Mr sci med dr Dragana Petrovic-Popovic

 1. Imam 39 godina i pre mesec dana sam primetila kvržicu na vratu, sa prednje strane uz grkljan (desno). Kvržica je otprilike veličine trešnje, ali nepravilnog oblika, vrlo čvrsta na dodir. Osećaju se jake pulsacije (kao na arteriji), a kvržica se ne pomera prilikom gutanja i ne beži pod prstima. Pozicija je u gornjoj polovini vrata. Inače nemam nikakve bolesti, vrlo sam aktivna fizički. Zanima me šta to može da bude i da li bi trebalo ipak da odem na pregled?

   

  Odgovoreno: 14. 05. 2019.
 1. Cena operacije ušiju
  Pitanje broj: #161181

  Interesuje me koja je cena operacije ušiju. Nisu preterano klempave, ali sam ipak nesrećna sa mojim ušima. Ja sam iz Austrije i ne mogu baš dugo da ostanem u srbiji zato što radim.

  Odgovoreno: 24. 02. 2019.
  • Poštovana,

   Moguće je organizovati sve tako da u jednom danu završite pregled, operaciju i da se odmah vratite kući. Potrebno je da se javite radi preciznog dogovora, plana i pripreme za operaciju. Pregled i operaciju možete zakazati ovde.

   Stojim Vam na raspolaganju za sve detalje,

   Srdačan pozdrav,

Prikazano 1-5 od ukupno 1238 pitanja