Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (91054)

 1. Postovani doktore. Da li pacijent kome je dijagnostikovana "akutna porfirija" sme da koristi lek "Thyogamma"? Hvala

  Odgovoreno: 28. 08. 2023.
 1. Kupila sam omegu 3 kapsule,medjutim one su ogromne,a ja imam problem sa gutanjem tableta.Da li mogu zubima da iatisnem ulje iz tablete i da popijem sa vodom?

  Odgovoreno: 05. 02. 2020.
  • Poštovana, sadržaj kapsule možete da istisnete i da popijete. Na tržistu postoji i Omega-3 u tečnom stanju,pa bi Vam moja preporuka bila da pokušate sa takvom vrstom preparata s obzirom na probelem koji percipirate.  Pozdrav!!

 1. Postovanje,koristim Glukofage XR1000 za secer i Onglyza 5mg.Da li uz to mogu da pijem eritromicin za upalu grla?Hvala

  Odgovoreno: 04. 02. 2020.
  • Poštovana, ukoliko je upala grla uzrkovana bakterijskom infekcijom i ukoliko je opravdana upotreba antibiotika, možete kombinovati Eritromicin sa lekovima koje koristite za dijabetes. Pozdrav!

 1. Mogu li koristiti apuretim slim,za mrsavljenje gojazna sam?

  Odgovoreno: 04. 02. 2020.
  • Poštovana, Apuretin slim je suplement na biljnoj bazi koji osim biljaka koje imaju ulogu u eliminaciji viška tečnosti, mogu da se koriste kao sinergistička terapija programu redukcije telesne težine. Ukoliko ste zdrava osoba i ne uzimate nikakvu terapiju možete koristiti kapsule Apuretin slim, dve kapsule dnevno.  Ukoliko koristite nešto od terapije, savetovala bih da posaljete spisak terapije, kako bih Vam dala odgovor. Naravno,  uz upotrebu Apuretina savetuje se redukcija ishrane i obavezna fizička aktivnost. Pozdrav!

 1. Poštovani, pijem eliceu 10 mg dnevno 10 meseci zbog napada panike, za dva meseca će mi dr postepeno ukidati lek jer se osećam mnogo bolje. Treba da idem na operaciju umnjaka, pa me zanima da li smem da kombinujem eliceu i lek protiv bolova, jer sam pročitala da treba da izbegavam ibuprofen? Odnosno, koji lek protiv bolova smem da koristim? Hvala unapred.

  Odgovoreno: 04. 02. 2020.
  • Poštovana, možete uzeti lek protiv bolova bez obzira na lek koji pijete. Preporuka bi bila analgetik na bazi paracetamola, koji biste dozirali 1-4 puta dnevno u zavisnosti od potrebe. Pozdrav!

Prikazano 1-5 od ukupno 1292 pitanja