Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (81074)

  1. Dobar dan, vec nekoliko godina patim od bruksizma a u poslednjih par meseci sam pocela da imam poteskoca sa otvaranjrm usta a onda je pocelo i skljocanje vilice prilikom zvakanja. Da li treba da se obratim vama ili stomatologu?

    Odgovoreno: 03. 08. 2020.
  1. Postovani, Da li je moguce doci prvi put na pregled kod maksilofacijalnog hirurga sa vec stavljenim fiksnim aparatom. Moj stomatolog mi nije nikada predlozio pregled kod hirurga prije stavljanja fiksnog aparata. Trenutno je vidljivo da fiksni aparat nije dovoljan. On mi je predlozio da posjetim hirurga tek nakon uklanjanja aparata jer mu problem nije veliki medjutim meni jeste. Srdacan pozdrav.

    Odgovoreno: 01. 08. 2020.
  1. Pre par godina sam imao infekciju zuba kutnjaka.Zub sam izvadio ali je ostao blagi otok na desnoj strani lica.U unutrasnjem delu obraza imam kao jednu bubuljicu=masu razgranatnih zila.Verovatno prosirenje infekcije na obraz.Pa me zanima kako to da izlecim isao sam kod dosta dr,ali mi niko nije pomogao kazu sve je u redu nije to nista,Zanima me da li moze to da preraste u maligni karcinom stvarno ne bih to. Kako to da izlecim tesko sad da mogu kod doktora zbog situacije sa korona virusom.Sta da radim molim vas pomoc.Hvala unapred.

    Odgovoreno: 25. 07. 2020.
  1. Dobar dan, moje ime je Sladjana Nikic, imam 19 godina. Htela sam da Vas pitam koja je cena korekcije usnih skoljki i da li ja mogu raditi kod Vas u bolnici, iako pripadam Opstoj bolnici Sremska Mitrovica i da li je moguce raditi tu operaciju zbog trenutnog stanja sa korona viruso? Unapred zahvalna Sladjana Nikic

    Odgovoreno: 15. 07. 2020.
  1. Postovanje, Majka mi je pre otprilike mesec dana primetila kuglicu sa strane jezika velicine 1.5 cm u precniku. Ne boli je i ne raste. Tri puta je bila kod maksilofacijalnog hirurga na kontroli i on je rekao da je u pitanju benigna promena, ali nije radila nikakve testove za tumor ili bilo sta. Moje pitanje je da li ima razloga za brigu, i da li je potrebno da hitno radi testove, ili moze da ceka neko vreme bez rizika, obzirom da u mom gradu ima samo jedan maksilofacijalni hirurg? Takodje, da li je moguce da je lekar bez testova zakljucio da li je promena benigna, na osnovu pipanja i pracenja rasta u toku tih mesec dana?

    Odgovoreno: 07. 07. 2020.

Prikazano 1-5 od ukupno 1287 pitanja