Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (86979)

 1. Poštovanje. Nakon spontanog odradila sam na svoju ruku analize i ispostavilo se da imam homozigot pai 4g 4g. Hematolog smatra da je blaga mutacija i da nema potrebe za terapijom. Trenutno sam trudna d dimer mi je dobar. Da li smatrate da treba da potražim mišljenje još nekog hematologa i budem uporna za terapiju. Plašim se. Da napomenem samo prva trudnoca je bila uredna. Hvala unapred za odgovor.

  Odgovoreno: 02. 07. 2022.
 1. Dali bi mogla da zakazem kod vas pregled cetri godine bolujem od niskih trobocida , primala Sam razne terapije , nista mi nije pomoglo.?

  Odgovoreno: 26. 06. 2022.
 1. Poštovani, imam 25 godina, ponekad imam problem sa hemoroidima kao posledica dužeg sedenje i loše ishrane, osim neprijatnosti i svraba nije bilo bolova i krvarenja i 3-4 dana mazanja Hepatrombina H reši problem. Ali pre 5 dana mi se u blizini anusa pojavilo nesto kao bubuljica sto je blago bolelo, ali kada se bliže pogleda izgleda kao neki mali čvor. Mazao sam HepatrombinH mast i bol je nestao, ali se nije povuklo i osećam povremeno malo neprijatnost. Da li da nastavim da mažem mast i da li će se povući, što se iskreno nadam? Hvala vam unapred. Miloš

  Odgovoreno: 07. 02. 2022.
 1. Dobar dan želim! Pitao bi, koliko koštaju pregledi, sve ukupno. Radi se o povišenoj HGB-a u krvi, pa imam rizika za trobombozu, i zato ne bi smeo da primam vakcinu protiv Covid-a! Znači uverenje bi mi trebalo sa pregledom od Hematologa! Hvala vam unapred za odgovor! Pozdrav, Norbert Buš, Bačka Topola

  Odgovoreno: 26. 01. 2022.
 1. Postovani, bila sam na testiranju za kovid, negativna sam. Doktorka mi je naglasila anemiju za koju ja vec znam godinama i vodim borbu sa istom, gde mi je pomenula i kostanu srz sto nisam najbolje razumela. Zanima me cena pregleda kod vas? Anemiju imam vec 10 godina na sve nacine sam pokusavala to da sredim ali neuspesno. Ocemujem vas odgovor. Hvala.

  Odgovoreno: 09. 01. 2022.

Prikazano 1-5 od ukupno 818 pitanja