Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (90712)

 1. Da li se bavite nesanicom? Psihijatar upućuje na razgovor sa psihologom. Najbolje bi bila Cognitive Behavioral Therapy for Insomnia (CBT-I), ali nisam nasla nikog da se time bavi u Srbiji. Može li psiholog da pomogne, i koja vrsta terapije?

  Odgovoreno: 15. 12. 2023.
 1. Dobro vece. Susrela sam sa pojmom 'preterano razmisljanje' ili 'overthinking'. Citajuci ispovesti drugih ljudi, shvatila sam da i ja imam dosta slicnih simptoma i nacina razmisljanja. Mozete li mi reci nesto vise o tome?

  Odgovoreno: 15. 12. 2023.
  • Poštovana,

   navedeni pojam je prisutan kod svih ljudi u manjoj ili većoj meri. Ipak, kada traje duže i osobu sputava u odlučivanju, donošenju odluka i opterećuje tada se može potražiti stručna pomoć u vidu psihoterapije. Ovakav način mišljenja ima preventivnu i protektivnu ulogu. Npr. kada dete odrasta u nesigurnom okruženju ono razvija ovu veštinu koja mu je veoma korisna za funkcionisanje, problem nastaje kada ovako razmišljanje postane dominantno i u situacijama koje ne zahtevaju preteranu analizu.

    

   Srdačan pozdrav!

 1. Od pre cetiri godine posecujem psihijatra u Kraljevu jer mi je iznenada umro otac i tu su se stvoril ogromni porodicni probllemi koji su se obrusili na mene.Inace bolujem od neuroloske bolesti Blefaraospazam i kso terapiju dobijam Ruvotril 2mg dnevno sto mi je izvesno vreme bilo sasvim ok.Psisijstar mi je davao izvesnu terapiju koja mi je delimicno pomagala ali sam pocela da dobijam na tezini i od nove godine vratila sam se na rivotril.Osecsm zamor,slabost,tugu,nezadovoljstvo i potrebna mi je neka vrsta pomoci.Pokussla biĥ sa psihologom jer mislim da bi mi razgovor prijao a nasi psihijatri prepisiju samo lekove...Kolilo kosta dolazak kod vas i kako to funkcionise,hvala unapred....

  Odgovoreno: 05. 06. 2023.
 1. Koliko kosta jedna seansa

  Odgovoreno: 29. 05. 2023.
  • Poštovana,

   Cena seanse je različita i zavisi od vrste terapije i terapeuta. Najbolje je kontaktirati Stetoskop i sa konkretnim upitom kod kod psihoterapeuta želite da zakažete dobićete preciznu informaciju o ceni i slobodnim terminima.

   Srdačan pozdrav!

 1. Sta smem od lekova za umirenje da uzmem zbog dojenja? Osecam se umorno zbog nespavanja ,beba ima 2meseca.

  Odgovoreno: 22. 05. 2023.

Prikazano 1-5 od ukupno 226 pitanja