Psiholog Uroš Rajaković

Diplomirani psiholog

Telefon za zakazivanje
063/687-463

Telefon za zakazivanje

Psiholog Uroš Rajaković, Diplomirani psiholog

Telefon za zakazivanje

Raspored rada doktora

Najraniji datum : 05.12.2023.
Prikaži kalendar >

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora


Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Indvidualna psihoterapija
3,600
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 84

 1. Od pre cetiri godine posecujem psihijatra u Kraljevu jer mi je iznenada umro otac i tu su se stvoril ogromni porodicni probllemi koji su se obrusili na mene.Inace bolujem od neuroloske bolesti Blefaraospazam i kso terapiju dobijam Ruvotril 2mg dnevno sto mi je izvesno vreme bilo sasvim ok.Psisijstar mi je davao izvesnu terapiju koja mi je delimicno pomagala ali sam pocela da dobijam na tezini i od nove godine vratila sam se na rivotril.Osecsm zamor,slabost,tugu,nezadovoljstvo i potrebna mi je neka vrsta pomoci.Pokussla biĥ sa psihologom jer mislim da bi mi razgovor prijao a nasi psihijatri prepisiju samo lekove...Kolilo kosta dolazak kod vas i kako to funkcionise,hvala unapred....

  Odgovoreno: 05. 06. 2023.
  • Psiholog Uroš Rajaković

   Poštovana,

   Poziv na broj Stetoskopa saznaćete cene i slobodne termine psihologa/psihoterapeuta.

    

   Srdačan pozdrav!

 1. Koliko kosta jedna seansa

  Odgovoreno: 29. 05. 2023.
  • Psiholog Uroš Rajaković

   Poštovana,

   Cena seanse je različita i zavisi od vrste terapije i terapeuta. Najbolje je kontaktirati Stetoskop i sa konkretnim upitom kod kod psihoterapeuta želite da zakažete dobićete preciznu informaciju o ceni i slobodnim terminima.

   Srdačan pozdrav!

 1. Sta smem od lekova za umirenje da uzmem zbog dojenja? Osecam se umorno zbog nespavanja ,beba ima 2meseca.

  Odgovoreno: 22. 05. 2023.
  • Psiholog Uroš Rajaković

   Poštovana,

   Ovo pitanje je najadekvatnije da postavite Vašem lekaru ili pedijatru.

   Srdačan pozdrav!

 1. Znam da se na ove poruke ne odgovara često,ali MOLIM vas da pomognete.Mladja sestra mi ima 14 godina i sad završava 8. razred,nesigurna je u bilo šta što uradi,opterećena obavezama u svojoj školi (hvala Bogu prestaju i s tim),društvo joj je bukvalno asocijalno i skoro nikad se ne vidjaju,zavisna je od roditelja,a opet neće da sluša neke normalne savete i ljubomorna je na drugu decu iz odeljenja koja puše,izlaze gde god hoće kad god hoće i ne uče ništa. Ranije se najviše bavila crtanjem i plesom u slobodno vreme,ali su je bila udarila kola pa je operisala nogu i nije mogla da ide na treninge i onda nije dugo igrala,sad može,ali ne stiže od školskih obaveza. Roditelji su je neprekidno gurali na učenje i pravdali se da je neorganizovana i to se bilo koji put završi celodnevnim razvlačenjem i zajedničkim učenjem.Zapostavila je i te hobije i sad samo sedi na tik toku kad god ne uči.Nisam se dovoljno potrudila da je usmerim na njih.Sad js batalila i spremanje za prijemni ispit,ne ide na pripreme,sa mnom neće da radi. NE ZNAM šta ću i ne mogu da nadjem izlaz i kako da joj pomognem. MOLIM VAS odgovorite makar sa 3 rečenice ako ništa drugo,ja sam joj starija sestra.

  Odgovoreno: 22. 05. 2023.
  • Psiholog Uroš Rajaković

   Poštovana,

   Ono što možete da uradite kao starija sestra očigledno već radite. S obzirom da sestra najverovatnije ne vidi da ima neki problem, na Vama je da potražite stručnu pomoć (psiholog u Domu zdravlja, psihoterapeut pri Centru za socijalni rad ili privatno) za sebe. Razgovor sa stručnjakom pomoći će Vam da razgraničite šta objektivno možete, a šta je preko Vaših mogućnosti. Podstaknuti Vašim primerom roditelji bi mogli takođe da se uključe i da menjaju pristup u vaspitanju, a u nekom momentu porodična psihoterapija bi mogla da da dobre rezultate.

   Srdačan pozdrav!

 1. Dobar dan,razumela sam da je ovo privatna ordinacija.Meni je potreban psihijatar zbog trenutne depresije koje se nalazim zbog bolesti.

  Odgovoreno: 22. 05. 2023.
  • Psiholog Uroš Rajaković

   Poštovana,

   Termin kod psihijatra možete zakazati pozivom telefona dostupnog na sajtu.

   Srdačan pozdrav.

Prikazano 1-5 od ukupno 84 pitanja
Zakažite pregled kod Psiholog Uroš Rajaković