Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (79613)

 1. Zdravo.Pre dve nedelje sam bila bolesna i ozdravila sam,ali već nedelju dana mi se svakog dana vrti u glavi,imam glavobolje i preterano sam pospana,čak i tek kad ustanem...Ne znam šta nije uredu sa mnom,kod doktora nisam išla,a na internetu nisam pronašla ništa slično..Da li Vi možda znate u čemu je stvar..Nisam malokrvna...

  Odgovoreno: 17. 02. 2020.
  • Potrebno je uraditi opšti fizikalni pregled, sa neurološkim pregledom i kompletnom krvnom slikom sa biohemijom. Simptomi koje imate su česti, nespecifični i mogu biti uzrok mnogim bolestima. Potrebno je javiti se izabranom lekaru. Svi pacijenti koji se leče od zloćudnog tumora i teško podnose terapije (imaju jake bolove, vrtoglavice, otežano disanje, anemije, infekcije, opstipaciju, dijareju i druge propratne simptome) im potrebna im je kvalitetna simptomatsko-suportivna podrška, mogu zakazati konsultativni pregled kod mene preko svog izabranog lekara, ISKLJUČIVO SA PLAVIM UPUTOM SA TERMINOM, izborom ustanove DOM ZDRAVLJA ZEMUN, specijalnosti DOKTOR MEDICINE, lekar ŽELJKO RANILOVIĆ. Sve preporučene terapije po izveštaju dalje prepisuje izabrani lekar.

 1. Poštovani,obracam Vam se ponovo pošto na prvi mejl nisam dobila odgovor.24.1. dobila temperaturu,kasalj,slabost itd..ks pokazala virus..posle pet dana temp i lošeg opšteg stanja ponovimo ks,dr konstatuje da je prešlo u bakterijski prepiše sinacilin 2*500 na 12h.Dan posle završenog Antib.slabost se vraća temp 37.2 ponovo ks, le 11,7 cro 3,8 dr prepiše hemomicin 5 dana..jer putujemo na planinu. Juče sam završila hemomicin,bilo mi je OK dok sam ga pila,danas oopet slabost i temp 37.. Šta se to dešava,sta savetujete da uradim..Na plannini sam,lezim u sobi i razmišljam kome više da se obratim,nikada mi se ovako nešto nije desilo da se vraća toliko puta..očajna sam,molim za savet

  Odgovoreno: 17. 02. 2020.
  • Bez detaljnog kliničkog pregleda Vam ne mogu pomoći. Morate se obratiti najbližem dežurnom lekaru.

 1. Kojoj ustanovi u Beogradu da se obrati moja prijateljica kako bi se napravila neka vrsta „kontrolnog“ pregleda za njenog sina koji ima dijagnozu Prader Willi sindrom?

  On ima 20 godina, a izrazito je agresivan u posljednje vrijeme, pa ona želi da prekontroliše njegovo zdravstveno stanje kao i lijekove koje uzima.

  Odgovoreno: 08. 02. 2020.
  • Prader-Willi sindrom zahteva multidisciplinarni pristup genetičara, endokrinologa, psihijatra, defektologa, neurologa. Pošto se radi o hromozomskoj aberaciji koja se ne može lečiti, potrebno je obratiti se onoj ustanovi u čijem domenu je najizraženija simptomatologija. Pošto ste naveli agresivnost, najbolje je javiti se Klinici za psihijatriju Kliničkog centra Srbije, koji će zbrinuti problem, a po potrebi mogu uključiti npr. endokrinologa, ako se javila gojaznost ili dijabetes, neurologa, ako se javila mlitava paraliza i sl.

 1. Pre dva dana sam vadio krv zato što sam bolestan, i danas sam otišao po rezultate, krvna slika mi je odlična ali me brine samo Sedimentacija eritrocita ona je čak 45mm/h, da li je to zbog virusa nekog ili?

  https://photos.app.goo.gl/tUFWjdbxuVKszCmm6

  Odgovoreno: 08. 02. 2020.
  • Sedimentacija eritrocita je nespecifičan parametar, i može biti povišena iz više razloga, a najčešće kod različitih vrsta zapaljenskih procesa. Najverovatnije je u pitanju virusna infekcija. Antibiotici nisu indikovani. Potrebno je dosta tečnosti, vitamina i odmor. 

 1. Imam tup, povreneni bol, ispod levog rebra. Malo je čudan i neugodan i plaši me, pa me zanima šta može da bude. Bol je oko mesec dana prisutan.

  Odgovoreno: 08. 02. 2020.

Prikazano 1-5 od ukupno 1782 pitanja