Pitajte doktora

Najnoviji odgovori (77717)

 1. Zanima me hiruško uklanjanje biopolimera iz gornje usne. Da li se lokalna anestezija aplikuje direktno u usnu? Koliko traje procedura i oporavak?

  Odgovoreno: 25. 02. 2019.
  • Poštovana,

   Uklanjanje biopolimera se najčešće izvodi u lokalnoj anesteziji. Nakon samog davanja anestezije opracija je potpuno bezbolna, a pre toga se koristi i lokalni anestetik u obliku kreme tako da je i samo davanje anestezije dodatno obezboljeno. Preporučujem Vam da dođete na pregled radi dogovora o svim detaljima operacije, a sam pregled možete zakazati ovde.

   Srdačan pozdrav.


 1. Piling tečnim azotom
  Pitanje broj: #155582

  Gde je najbolje raditi piling tečnim azotom?

  Odgovoreno: 24. 02. 2019.
  • Poštovana, 

   Niste napisali razlog zbog koga želite da radite piling. U svakom slučaju Vam preporučujem pregled kod plastičnog hirurga, a ako ima potrebe za Vas će biti odabran odgovarajući hemijski piling jer tečni azot ima limitirane mogućnosti.

   Srdačan pozdrav.


 1. Promena pola
  Pitanje broj: #161146

  Interesuje me koliko košta promena pola iz ženskog u muški, i koliko je to komplikovana procedura? Imam 30 godina, 169cm i 45 kilograma.

  Odgovoreno: 24. 02. 2019.
 1. Poštovani, imam 36 godina. Interesuje me šta mi preporučujete od tretmana za negu kože lica, održavanje tonusa. . . ? Nemam nekih posebnih problema sa kožom izuzev što je malo suvlja. Za negu jedino koristim hidratantnu la roche kremu. Šta preporučujete? Da li je dobro ići na masažu lica i posebno me interesuje da li je delotvorno i bezbedno raditi tretmane radiotalasima? Hvala.

  Odgovoreno: 25. 11. 2018.
  • Poštovana,
   Teško je precizno odgovoriti bez pregleda, ali generalno, vreme je za pocetak palete antiaging tretmana. Svakako krema za hidrataciju kože, mezoterapijski kokteli i po potrebi botox i hijaluronski fileri.
   Pozdrav

 1. Imam 31 godinu, suvu i osetljivu kožu. Predeo oko očiju ume da bude crven i da pecka od suvoće. Koristila sam vital plus aktiv hijaluronske kapi i prijale su mi. Koju Vi kremu preporučujete za hidrataciju kože i smanjenje bora? Koji preparat koristiti za hidrataciju celog tela, s obzirom na to da mi je koža suva? 

  Odgovoreno: 29. 10. 2018.

Prikazano 1-5 od ukupno 17 pitanja