Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (80665)

 1. Da li astma predstavlja kontraindikaciju za ugradnju silikona?

  Odgovoreno: 02. 05. 2020.
  • Postovana, 

   dobro kontrolisana astma adekvatnom terapijom i uz adekvatnu preoperativnu pripremu pripremu i misljenje Vaseg nadleznog pulmologa mozete biti operisani. svakako je neophodno da dodjete na pregled i ponesete svu pratecu medicinsku dokumentaciju.

   Srdacan pozdrav, 

   Mr sci med dr Dragana Petrovic-Popovic

 1. Zanima me da li se ubrizgavanjem hijalurona u usnu može bar za nijansu smanjiti tzv. vidljivost desni prilikom smijanja? Da li će ubrizgavanje popraviti situaciju bar malo ili neće imati nikakvog utjecaja?

  Odgovoreno: 30. 04. 2020.
  • Odgovore je DA, i ne samo uz pomoć hijalurona, već i je to moguce postici i botoxom ili kombinacijom oba preparata. Neophodno je da dođete na pregled, gde ćemo utvrditi stanje i razmotriti Vaše želje i napraviti detaljan plan šta je najbolje i najdelotvornije za Vas.

   Srdačan pozdrav, 

   Mr sci med dr Dragana Petrović-Popović

 1. Postovanje, Pre 2 godine sam gornju usnu popunila biopolimerom (iako prirodno vec imam punije usne),stavila sam 2 kubika. Nisam imala nikakvih komplikacija u vidu otoka i bolova i usne stvarno lepo izgledaju i niko nije primetio da sam ih punila koliko je dobro uradjeno.Medjutim, zadnjih par meseci, pojavila se asimetrija sa desne strane usne, takva da mi je ta strana za nijansu spustenija od leve strane. Zelim da izvadim silikon iz gornje usne i zanimaju me detalji oko operacije i cena i koliko se vremenski ceka na termin za operaciju? Hvala unapred, veliki pozdrav!

  Odgovoreno: 16. 04. 2020.
  • Postovana, 

   operacija se ivodi u lokalnoj anestezi i nakon operacije oporavak nastavljate kuci, mozete ocekivati otok koji ce trajati oko 7 dana. Svakako predlazem da operciju odlozite do smirivnja situacije vezane za korona virus, 

   Srdacan pzodrav, 

   Mr sci med dr Dragana Petrovic-Popovic

 1. Postovana,imam problem s izgledom nosa tj.grbu.Od detinjstva mi stvara problem ,znate vec sta sve.Nikako nisam imala sredstava da to resim.Pomozite mi molim vas.

  Odgovoreno: 02. 04. 2020.
 1. Koliko kosta korekcija vec operisanog nosa,ali samo vrh,tacnije,onaj usek sto definise oblik nozdrve je problem,samo sa desne strane.

  Odgovoreno: 08. 02. 2020.

Prikazano 1-5 od ukupno 42 pitanja