Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (83685)

  1. Poštovani imam 42 godine.Od polovine prošle godine,sam osetio da vise nemam punu erekciju,tj.puna erekcija bude kratka,i ubrzo oslabi.Ranije sam bio optewrećen sa tim da ne svrsim pre supruge,a sada sam bukvalno opterećen zbog erekcije.I često mi se desava u zadnje vreme da u toku odnosa skroz opadne.Do prošle godine sam dostizao erekciju kad god zagrlim suprugu,sedne mi u krilo,ili joj se uveče primaknem u krevetu.Ali sada to nije slučaj. Inače prošle godine sam prolazio kroz težak period,zbog neverstva od strane supruge,pa povezujem te stvari sa tim. Molim Vas za vaše mišljenje.I da li imate neke efikasne lekove za potenciju da mi preporučite da probam.

    Odgovoreno: 11. 03. 2021.
    • Postovani,

       

              sigurno je da nezeljene situacije emotivne prirode mogu uzrokovati padom libida i smanjenjem erektilne funkcije. Da bi se napravila diferencijalna dijagnoza, ili preciznije, tacnije utvrdio uzrok erektilne disfuncije, potreban je pazljiv pregled urologo ili androloga i kolor dopler penisa kako bi se odstranili fizioloski uzroci.

       

      Pozdrav

  1. Pozdrav, Imam 25 godina već 8 meseci pijem Cavedu 5mg, prvih mesec dana sam pio svako veče i normalno je sve funkcionisalo, onda sam počeo da uzimam svaki 3 dan i to je donekle funkcionisalo, međutim zadnji nedelju dana imam problem da odma u početku seksa završim bukvalno u prvih 5-10sekundi, čak smo probali partnerka i ja dva puta zaredom ali se desilo još brže. Ibače osećam se zdravo nemam nekih zdravstvenih problema. CAVEDU mi je prepisao urolog nakon detaljnog pregleda. Nisam bio u mogućnosti da odem na kontrolu kod urologa zbog pandemije bolnica ne prima.

    Odgovoreno: 11. 03. 2021.
  1. Pozdrav, Imam 21 godinu, od 3 godine imam dijabetes. Moj problem je taj da imam slabu erekciju i slabu osjetljivost glavića. Na koji način se može riješiti ovaj problem? Hvala.

    Odgovoreno: 11. 03. 2021.
    • Postovani,

       

          terapija udarnim talasima niskog inteziteta predstavlja najnovije kurativno resenje u terapiji erektilne disfunkcije. Bilo bi pozeljno javiti se na pregled radi precizijne dijagnoze i terapijskog protokola.

       

      Pozdrav

  1. Postovani,imam 33 godine,nemam dijabetes,nemam probleme sa pritiskom,fizicki sam aktivan. Pre izvesnog vremena,zbog povremenih problema sa erekcijom i tupim bolovima iznad korena penisa,ultrazvucnim i rektalnim pregledom dijagnostifikovan mi je hronicni prostatitis.Eho prostate- prostata vol. 13ml,heterogena,u centralnom delu hiperehogena(kalcifikacija),prikazane kapsule. RT- prostata velicine kestena,manjeg,neravna.Bris na ureaplazmu,mikoplazmu i hlamidiju negativan. Testosteron 15.3 nmol/I, prolaktin 385.0 mU/I. Nalaz PSA 0,1 ng/ml. Eksrpimatom prostate izolovana bakterija stafilokokus aureus,osetljiva na Amoxicillin + Clavulanic Acid,Ciprofloxacin,Gentamycin,Cloramphenicol,Cefaclor,Norfloxacin i Cephalexin. Lekarov izbor prema antibiogramu je bio panklav 2x,(2 puta dnevno 7 dana ( zar to nije prekratko i za akutni a kamoli hronicni prostatitis ???),chymoral forte (3x1), nistatin (3x1),a kad sam to popio nitroxolin forte 250mg 30 dana jednom dnevno.I bilo je sve odlicno,erekcija se vratila u potpunosti posle svega par dana,nema bolova,ali 15ak dana posle terapije panklavom opet problemi s erekcijom,koju teze postizem i bude na nekih 60,70%.Da li moze ovo da se izleci,posto je urolog rekao kako to ne moze da se izleci,niti je hteo da radi novi eksprimat posle terapije da vidimo da li je uopste resena stafilokoka,kaze necemo vise da cackamo?!?!Zanima me vase misljenje o svemu ovome,i hvala vam najlepse unapred!!

    Odgovoreno: 22. 12. 2020.
    •  

      Postovani,

       

          posle terapije antibioticima kod prostatitisa, nakon 10 dana od kraja terapije  treba sigurno ponoviti urinokolturu i spermiokolturu da bi se videlo a li je antibiotik bio delotvoran.

       

      Pozdrav

       

      Dr. G. Arandjelovic

       

  1. Postojanje. Imam problem sa potencijom tj.imam slabu erekciju i nemogu da je odrzim dugo i posle 2,3 minuta ejakuliram. Imam 40 god,ozenjen sam i imam troje dece. U pocetku nije smetalo ni meni ni supruzi sto nas odnos traje vrlo kratko ali sada smo oboje nervozni zbog toga. Nismo imali odnose 5,6 meseci.jako sam ocajan zbog toga sto nemogu da zadovoljim svoju suprugu. I ona je jako nervozna i neznam kako da je zadovoljim. Da li postoji neki lek da mogu da imam jaku erekciju i da nam odnos traje dugo a da ne svrsim prerano. Citao sam o leku Puriwagri i neznam da li bi mi on pomogao kod mog problema. Takodje sam nasao na internetu neki caj koji se zove gopotent. Interesuje me vase misljenje o ovim lekovima. Inace moj penis u erekciji je 13,14 cm pa me isto interesuje da li je moguce uz pomoc nekog leka povecati penis za neki cm.

    Odgovoreno: 22. 12. 2020.
    •  

      Postovani,

       

                problem erektilne disfunkcije je uglavnom odvojen od problema prevremene ejakulacije, iako mogu koegzistirati. Sigurno je da Vam je potrebno detaljno savetovanje urologa/androloga kako bi detaljno razmotrili problem i napravili pravi terapijski protokol.

       

      Pozdrav

       

      Dr. G. Arandjelovic

Prikazano 11-15 od ukupno 45 pitanja