Dr Ivan Jeremić

Specijalista interne medicine, reumatolog

Telefon za zakazivanje
063/687-463

Telefon za zakazivanje

Dr Ivan Jeremić, Specijalista interne medicine, reumatolog

Telefon za zakazivanje

Raspored rada doktora

Najraniji datum : 26.08.2022.
Prikaži kalendar >

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora


Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Pregled reumatologa
6,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 1

 1. Poštovani doktore, Imam šifru bolesti M05 i pojavu E11.9..Artritis rheumatoides seropositiva imam već 20 godina.do sada sam koristila lek Pronison i Imuran..Na savet doktora Apro Arnolda interniste i onkologa iz Sente potrebno je te lekove promenuti jer već utiču na jetru i srce.Da li mi možete preporučiti lek.Koja medicinska dokumentacija je Vama potrebna pa bih zakazala termin.

  Odgovoreno: 28. 02. 2022.
  • Dr Ivan Jeremić

   Poštovana, ukratko ste rekli od čega bolujete, koju ste terapiju koristili i koje moguće posledice imate od ovakvog lečenja.

   Smatram da se na ovakav način ne može dati preporuka za dalje lečenje. Potrebno je znati istoriju Vašeg dosadašnjeg lečenja, razloge zašto se lečite aktuelnom

   terapijom. Osim toga potreban je reumatološki pregled, rendgenski snimci zglobova, laboratorijski nalazi (parametri zapaljenja, kompletna krvna slika, biohemijski 

   nalazi, nalaz urina). 

   Srdačan pozdrav,

   Dr Ivan Jeremić

    

    

    
Zakažite pregled kod Dr Ivan Jeremić