1. Pitanje broj: #166668

    Zdravo. Treba mi savet kako da postupim jer ne bih danesto uradim pogresno. Naime, muz i ja nismo bili intimni god ipo dana sto zbog trudnoce i period posle porodjaja. Ziveli smokao brat i sestra bukvalno. I kad bi se desilo da me poljubi bilo bi u celo il u glavu... Kada sam pokusala da vidim u cemu je problem govorio bi pa znas dete itd... To je proslo kako je proslo kad je konacno doslo vreme intimnosti dosta se promenilo... Odjednom mnoge stvari ne zeli, govori ne mogu to sa tobom razumi i sl. Osecam se malo nepozeljno i nije mi jasno u cemu je problem... Da dodam ds nemam visak kg itd.. Kako vi to tumacite i sta predlazete... Jer on kako smo sve dublje ulazili u ozb prvo vezu pa onda brak(, 2godsmo u brsku a ukupno 6 god zajedno) sve vise izbegava neke stvari u intimi govori ne mogu to sa tobom... Ne zelim da nesto shvatim pogresno a osecam se cudno, nepozeljno .

    Odgovoreno: 15. 02. 2020.

Komentari na pitanje: #166668

    • Milica Milenkovic 16. 02. 2020.

      Da dodam da je jako opusten bio u intimi ranije. Sada nekako vise potencira da provodimo vreme sa malom, zagrli nas obe, poljubi obe u celo itd. To je meni mnogo drago ali ja sam i zena, zena koja ga voli i zeli naravno sa njim sve u svakom smislu i neprijatno mi je kad me odbije u necemu... Nadam se da ne razumete. Da dodam da je u onih god ipo dana odlazio da masturbira jer sam ga par puta zatekla. Tada sam izasla iz sobe uvredjena jer jednostavno je mogao da me nozove da dodjem kod njega da se igramo da tako kazem jer je mala spavala. Mi se jako postujemo i volimo i stvarno nemamo nikakvih drugih problema. Imamo cerkicu koju oboje obozavamo, on je otac kakav se samo pozeleti moze...

    • Milica Milenkovic 16. 02. 2020.

      Veujte da sam pokusala normalno lepo bez svadje naravno. Pitala ga lepo postoji li neki problem, reci mi sta nije u redu. Rekla mu da mi je neprijatno, da imam osecaj da mu vise nisam privlacna zbog secenog stomaka (carski sam porodjena) zbog opustenih grudi od dojenja(da dodam da ih od kako je prestalo dojenje negujem i vec su pocele polako da se menjaju). Rekla sam mu da mi je jako potreban, da ga volim, zelim... On mi je na to samo rekao nije tacno da te ne zelim, tvoj oziljak mi ne smeta, i ja tebe volim, poljubio me na blic zagrlio. Razlog nisam saznala jer nesto postoji ali ne znam kako na lep nacin da saznam sta.

Ostavite komentar