Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (83685)

  1. Od pre 5,6 godina pojacana kiselina, vracanje hrane iz zeludca, oseca tezinu, stolica tvrda i ne redovna, podrigivanje, i cesto gusenje posle jela. Molim da mi posaljete broj fax na koji bih vam poslao, rezultate i pregled lecenja u zadnjih nekoliko godina koji ne daju rezultate,

    Odgovoreno: 07. 09. 2007.
  1. da li otisak na stolici može biti od unutrašnjeg hemoroida.Nema krvarenja, bolova,samo se ponekad oko anusa opipava meka masa veličine zrna graška.Molim za odgovor i savet.Imam 25 godina.Radila sam analizu krvi na tumor marker za debelo crevo i nalazi su u redu.
    Unapred zahvalna.

    Odgovoreno: 02. 09. 2007.

    • Poštovana,
      Sve što se pomenuli u poruci može biti od hemoroida, ali bih želeo prethodno da Vas pogledamn na Klinici za gastroenteologiju. Kontaktirajte me ponovo preko emaila kako bih Vam zakazao termin.
      S postovanjem

  1. Hypersecretio ventriculi, Reflux oesophagitis I. Hiatus hernia Vec sest meseci na controloc i ranisan nista nije bolje dok pijem lekove ok ali cim prestanem bol u duodenumu i jaka kiselina. Ne pusim ali imam visak kilograma
     Molim za pomoc
    P.S Heliobakterija iskljucena pre oko godine


    Odgovoreno: 02. 09. 2007.
    • Postovani gospodine,

      Želeo bih lično da popričam sa Vama i da Vas pregledam, kao i da pogledam dokumentaciju. Komunicirajmo elektronskom poštom da bih Vam zakazao pregled na Klinicvi za gastroenteorlogiju posle 10-og septembra.

      S poštovanjem A. Nagorni

  1. Postovani profesore,

    pre 4 godine gastroskopijom mi je dijagonostikovana velika klizajuca hiatus hernia i hronicni gastritis.Gastroskpiju sam nakon toga radio nakon godinu dana, i dijagnoza je naravno bila ista.U maju mesecu ove godine opet je uradjena gastroskopija sa istom dijagnozom,samo sto je ovaj put dijagnostikovan i kaskadni zeludac.Posto mi svi ti problemi prave izuzetne probleme u normalnom funkcionisanju, zeleo bih da vas pitam,da li moze operativnim putem da se ove bolesti otklone?

    Hvala


    Odgovoreno: 02. 09. 2007.
    •  Postovani gospodine,

      Operativno rešavanje h. Herniae je jedna od metoda , da ne kažem poslednja, koja se primenjuje u terapiji h. Herniae. Stojim Vam na raspolaganju da prethodno pregledam Vašu dokumentaciju, da Vam eventualno ponovim gastroskopiju na Klinici za gastroeneteologiju i nakon toga predložim dalju terapiju.

      S poštovanjem
      A. Nagorni

  1. mišljenje o mojoj bolesti

    Odgovoreno: 28. 08. 2007.
    • Poštovana gospođo, Treba saćekati patohistološki nalaz biopsije sa izetog polipa. Razlog za krvarenje mogu biti u Vašem slučaju hemoroidi, ali i biopsiorani polipi, ali da ne biste bili i dalje u strahu dok ne stigne biopsija polipa potražite me na Klinici 29.08 2007 oko 8h45min sa dokumentacijom kada žu moći da VAm pružim bližu ionformaciju. S poštovanjem A. Nagorni

Prikazano 3326-3330 od ukupno 3332 pitanja