Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (91494)

  1. Postovanje doktore da li od hpv infekcije mogu imati problem sa stomakom bol i neformiranu stolicu zute boje vec 6 meseci sta god jeo boja se ne menja nema krvi radio sam fob test kalprotektin u redu

    Odgovoreno: 11. 06. 2024.
    • Mala je verovatnoa da su Vaši prolivi posledica hpv infekcije. Savetujem Vam da uradite i pregled stolice na parazite, koprokulturu i antitela na HIV, a ukoliko su ovi nalazi negativni savetujem da se uradi kolonoskopija.. Ukoliko se ni na kolonoskopiji ne uoči uzrok proliva možete zakazati moj pregled u poliklnici Milenium u Beogradu gde radim.

  1. Dobar dan,odstranjena mi je zucna kesa pre nekih godinu dana,krenuo sam da jedem normalno,ponekad cak uzmem i hranu iz Meka ili tako bas przenu hranu...desava mi se to da me negde u desnoj strani rebra i tu ispod rebra ili grudnog kosa nesto pecka,kao tupo boli i konstantno nervira...radio sam 5-6 puta ultrazvuk abdomena ali nista se ne da videti kao opasno,i jedino su kao zucni putevi mestimicno hiperehogeni(valjda se tako kaze) i imam neki hemanigiom(valjda se tako kaze) na jetri...nemam bolove,povracanje,krv je odlocna jedino sto.imam.holesterola i imam uvecan neki parametar koji imaju sportisti kod.upale misica ne znam da li je enzim ili protein...da li imam rwzloga za brigu ili je to.normalni osecaj posle.odstranjenja zk?unapred hvala

    Odgovoreno: 11. 06. 2024.
    • Posle operacije žučne kese može da se javi bol na mestu odstranjene žučne kese (takozvani fantomski bol) tako da bol koji osećate može biti posledica operacije koju ste imali. Ipak savetujem konsultaciju gastroenterologa zato što bol može poticati ne samo od operacije nego biti i posledica postojanja kamena u žučnim putevima ili može poticati od neog drugog organa.

       

       

       

       

       

      0

  1. Imam problem sa crevima godina unazad, poslednje sto se desilo je ponovo prisustvo sluzi zajedno sa stolicom ili samo sluz bez stolice. Posle jednog odlaska u wc izasao je samo sadrzaj sluzi i nesvarena tableta Dibuzin posle 4 sata od Kako sam je popila. Test na kandidu I bakterije je radjen nista nije otkriveno. Gasovi i grcevi su prisutni.

    Odgovoreno: 11. 06. 2024.
    • Ne navodite koji problem sa crevima je u pitanju, da li se radi o zatvoru ili prolivu i da li ste ispitivani u nekoj zdravstvenoj ustanovi. Ako nist, možete zakazati moj pregled u polilklinici Milenium ili Rončević u Beogradu gde radim. Pozdrav, dr Kažić.

  1. Poštovani,javio se bol sa desne strane stomaka,kod zadnjeg rebra. Uradjeni nalazi krvi,urina,uz abdomena i RTG i kazu da je sve u redu. Pominju creva al nema termina za gastro. Bol nije jaka ne treba mi nista za bolove,nema povracanja,temperature,praznjenje creva je isto kao i do sada. Da li imam razloga za brigu,i da li mozda predpostavljate sta bi moglo biti.

    Odgovoreno: 11. 06. 2024.
  1. Dobar dan,htela bih da Vas pitam da li kod vas moze da se sprovede davanje hemoterapije koja je nabavljena u inostranstvu privatno sa datim protokolom?Inace pacijent je operisan od karcinoma debelog creva i radjena je operacija Hipec procedurom.Unapred hvala na odgovoru!

    Odgovoreno: 11. 06. 2024.

Prikazano 11-15 od ukupno 3703 pitanja