1. Posle rizicnog kontakta strah od HIV-a

    Pitanje broj: #164608

    Pre 20 dana samimao zaštićeni seksualni odnos sa devojkom koju ne poznajem najbolje. U jednom trenutku sam prstom penetrirao unutar vagine, i tek nakon nekoliko minuta setio se da bas na tom prstu imam posekotinu dužine oko 1 cm ili manje koja je nastala samo 24 sata pre tog odnosa. Posekotina nije mnogo krvarila kad sam se posekao, možda nesto vrlo malo neprimetno. Da li ima šanse da sam inficiran HIV-om preko te posekotine, naravno ako je devojka HiV +.

    Nakon nekoliko dana, pa evo i nakon 20 dana, ja imam problema sa grlom, kao da je upaljeno malo ali nemam temperaturu. Čislim i da su mi pljuvačne žlezde ispod jezika u vratu blago otekle, ali to je možda samo deo aksioznosti u kojoj se nalazim. Da li mislite da je ovo neka bakterija ili drugi virus, ili ima sansa da je Hiv? 

    Odgovoreno: 08. 11. 2019.

Ostavite komentar