1. Potražiti pomoć u sebi samom

    Pitanje broj: #133383

    Ja već jedno 8 godina ne mogu da živim normalno. Bio sam kod bezbroj doktora i niko da otkrije moj problem. Ja sam težak slučaj. Probleme koje imam se u toku dana smenjuju više puta. Bude mi dobro par dana, pa se opet pogorša. Ne pusim već 8 godina, pijem baš retko, trčim na traci, hranim se zdravo, uglavnom posno, bez nezdravih salama, čajni i drugih suvomesnatih proizvoda. Jedemo domaći tamni hleb, spremamo na maslinovom ulju, voće svaki dan, 2 jabuke, narandže. Uvek po nešto od voća mora da ima. I opet problemi. 

    Trenutno osecam kad se probudim nisam odmoran, osećam malu nelagodnost u rukama i nogama, i kao neku jezu po telu i osećaj hladnoće. I sada mi je po malo hladno, nelagodno, i varira mi, čas osećam malu mučninu u desnom delu trbuha, pa zatim pređe u predelu  želudca, tj. u grudima, pa mi teško u glavi, sve sam kao umoran, neraspoložan. Ne osećam se dobro. Zna da mi bude hladno na nogama, kad pokrećem vrat i ramena čuje se pucketanje u zglobovima, krvna slika dobra, zučna kesa presavijena, imam zeludačnu kilu, pritisak oko 135/85, ultra zvuk srca uredan, imao sam heliko bactery, mozda se opet pojavila. Osetim da mi ponekad i srce preskoči, teško mi u grudima, i varira mi pritisak 120 do 140/80 do 95. 

    Od sada ste vi moji doktori, pitajte šta vas zanima, i koje analize da radim. Ja kad uradim poslaću vam rezultate. Molim vas. Sve je počelo kad sam pre oko 8 godina bio u Sijarinskoj banji i kao da sam nešto pojeo u hrani u restoranu, neki virus ili šta već i odmah su posle 3 dana počeli ti problemi i evo ja već 8 godina živim napeto i pod nekim tegobama. Ja radim sa auto delovima, ako vam nešto treba za auto nabavicu vam.

    Odgovoreno: 24. 12. 2014.
    • Poštovani,
      Ako imate brojne smetnje već 8 godina, ako su vas već pregledali brojni lekari i niko da otkrije u čemu je problem bilo bi dobro još jednom uraditi kompletno ispitivanje i kompletnu procenu vašeg stanja - ali kod drugih osoba i u drugim ustanovama. (napr. u nekoj dobroj ustanovi u kojoj do sad niste bili). To je takozvano pravo na drugo mišljenje

      Ukoliko rezultati vaših nalaza i težina vaših subjektivnih osećanja i tegoba, (koje sigurno itekako postoje), i posle toga nisu u skladu - potražiti i objašnjenje na drugoj strani - u sebi samom, što vrlo često lako previdimo, i što je duboko ljudski. A, tome se takodje može efikasno pomoći.
      Pozdrav

Ostavite komentar