1. Padanje unazad na leđa

    Pitanje broj: #133286

    Poštovanje,
    imam jedno pitanje za vas. Imam 24 godine, već 6 godina padam unazad na leđa (ne gubim svijest, jednostavno ne mogu odmah reagovati) iznenada bez ikakavog predznaka, dođem sebi za 5-10 sekundi, poslije mi se spava i ponekad me glava boli u potiljku. Prije mjesec dana sam ležala na KC Sarajevo odjel neurologija, uspostavili su dijagnozu disocijativni motorni poremecaj in obs, da li su mi tablete od kojih sam samo spavala i bila "umrtvljena". Nakon toga su mi smanjili dozu, ali nemam nikakvog napretka. Čitala sam na internetu da je moguće da bude pankreas uzrok, da napomenem da su mi mjerili šećer bio je u granicama normale od 3.3 nekad bude 5.9. Da li je moguće da ovo bude gastrološke prirode? 
    Hvala unaprijed pozdrav

    Odgovoreno: 19. 12. 2014.

Komentari na pitanje: #133286

    • Dobro vece U poslednje vreme dešava mi se kad stojim da odjednom pocnem da padam unazad i lelujam se pomalo,ali se trgnem kad krenem da padam. Dešava mi se i da malo posrnem. O cemu se radi,sta treba da radim?

    • Kad hodam bez ikakvih naznaka povremeno padam unazad. Nastaje blokada misica i drhtanje i ne mogu da ustanem. O cemu se radi.

Ostavite komentar