1. dr Nataša Stefanović Stoimenov rivotril opšta anestezija

    Pitanje broj: #136744

    Poštovani, koristim lek rivotril u ukupnoj dnevnoj dozi od 2-4 mg unazad oko tri godine. Epilepsija mi nije dijagnostikovana, nikada nisam imala epi napade, lek mi je propisan zbog jer mi je ustanovljena anksioznost. Za 20-ak dana bih trebala da idem na intervenciju u opštoj anesteziji (uklanjanje cisticnih promena u dojkama i eventualno ugradjivanje implanata). Osim toga, dijagnostikovana mi je miopija (-9.0 na oba oka), s tim sto je očni pritisak u granicama normale. Ne bolujem od ikakve druge bolesti. Da li je moguće uvodjenje u opštu anesteziju pored svega gore navedenog, da li je potrebno prekinuti sa uzimanjem rivotrila i kada? Bila bih vam zahvalna ukoliko ste u mogućnosti da mi odgovorite. Unapred zahvalna. S postovanjem, Tamara

    Odgovoreno: 19. 12. 2016.

Ostavite komentar