1. Zlatna maka, upotreba teglice u prahu

    Pitanje broj: #128415

    Nemam neko posebno iskustvo sa upotrebom prirodnih lekova, ali volela bih više znati o njihovoj delotvornosti i upotrebi. Mog supruga muči problem prostate i erektivne disfunkcije. Unapred hvala za savet i pomoc

    Odgovoreno: 04. 06. 2014.
    • zlatna-maka-prah.Poštovana,

      Problemi muškaraca posle 45 godine su najčešće prostata i erektivna dinsfunkcija. To je znak da se organizam, malo umorio, i da treba napraviti neke izmene u navikama i dodati nešto od prirodnih preparata, ako problem nije izmakao kontroli. Kako god, ja kao čovek i lekar uvek krećem sa predlogom da počnemo sa prirodnim lečenjem jer uvek imamo vremena za agresivnije metode.

      Dakle, što se zlatne make tiče, iz mog dugogodišnjeg iskustva i povratnih informacija, kako pacijenata tako i klinika koje su radile istraživanja, ova biljka se pokazala kao najbolji i najprirodniji način da vratimo u ravnotežu funkciju prostate i podignemo potenciju.

      Mislim da bi vašem suprugu odgovarala zlatna maka.

      Pored zlatne make, imajte u vidu da većinu nasih loših stanja donosi stres i pogrešne navike, tako preporucujem, ako ste spremni na neke promene: više šetnje, manje gledanja i slušanja loših informacija (znam da je teško ali može) i hrana, bogatija vitaminima i mineralima, više jezgroviotog voća, seenke bundeve ili bundevino ulje za salatu. Jednom rečju malo sveobuhvatnih promena na bolje uz pomoć prirode! Ako nesto imate a da ja nisam odgovorila, slobodno možete da me kontaktirate.
      Sve najbolje vam želim!

Ostavite komentar