1. Pitanje broj: #169282

    Posle odstranjivanja materice i jajnika (zbog mioma i ciste)decembra 2019 imam problem sa inkontinencijom pila sam inkontan,saurus ali do poboljšanja nije došlo plaši me to što sam videla da mi urin curi iz vagine imam 42 godine i četiri poriđaja.

    Odgovoreno: 28. 05. 2020.
    • dobar dan Vam zelim,

      posle 4 porodjaja i intervencije koju ste imali je i ne tako neuobicajeno da imate takve tegobe kao sto ste ih opisali. ta problematika se vrlo uspesno tretira Pelvis treningom (kvota uspesnosti je vrlo visoka i negde je oko 86%) uz jos nekoliko dopunskih procedura. da bi mogao da Vam preciznije odgovorim na koji nacin najefikasnije da se borite sa problemom ipak morate da zakazete termin kod mene. ne znam, gde zivite, ali ja cu biti u beogradu i ordiniracu u periodu 15-19 juna i 27.07 do 05.08.2020. ukoliko ste zainteresovani, i napravili ste termin za pregled i tretman molim da mi se javite da Vam objasnim kako da napravite mikcioni protokol koji nam je neophodan i stedi nam vreme. 

       

      pozdrav Nenad Gvozdic

Komentari na pitanje: #169282

    • Sonja Ðorđević 29. 05. 2020.

      Hvala Vam na odgovoru. Prošle nedelje sam išla kod ginekologa koji me je operisao i ultrazvučnim pregledom mi je ustanovio cistu na mestu izvađenog jajnika i sugerisao na neophodnost nove operacije.

Ostavite komentar