Fizioterapeut Nenad Gvozdić

Fizioterapeut

Telefon za zakazivanje
063/687-460

Telefon za zakazivanje

Nenad Gvozdić je fizioterapeut koji radi u Beogradu i u Švajcarskoj i ima bogato iskustvo i u državnom zdravstvu i u privatnoj praksi. Pročitajte njegovu biografiju.

Telefon za zakazivanje

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
063/687-460

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 12

 1. Poštovanje Doktore, htio bih da vam postavim jedno pitanje, potrudicu se da bude što jasnije a sažeto.. Imam 27 godina i imam problem sa potencijom tj ne mogu da održim erekciju, malo sam čitao o tome i to je neki strucni naziv impotencija ali kako ulazim u da se izrazim duža istraživanja svašta pročitam a lično moje mišljenje je da je na psiho bazi, cak sam i na druge načine testirao to..ali nikako da se oslobodim pritiska nekog i iz situacije u situaciju sve izgleda sa još većom i dodatnom strepnjom..? Bio bi vam zahvalan za bilo kakav savjet..pozdrav!

  Odgovoreno: 01. 07. 2020.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   savetujem vam da napravite pregled kod urologa, i ukoliko nema nekih patoloskih stanja, ili drugih oboljenja, napravite termin kod mene za 27 ili 28.07 da vam pokazem i da Vas obucim kako da vezbate misice koji su involvirani u vasoj problematici.

   pozdrav Nenad Gvozdic

 1. Podrav ima duzi problem sa kicmom sad mi se pojavila tamno braon fleka duz kicmenog stuba dali je opasna hvala

  Odgovoreno: 01. 07. 2020.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   na slici izgleda da ste tim delom u cestom kontaktu sa nekom tvrdjom podlogom i da kostima kicmenog stuba pritiskom dovodite do pucanja kapilarnih krvnih sudova u tom tkivu. mikro povrede dovode do mikrokrvavljenja koji se kasnije oksidacijom, kao kod modrice ofarbaju u braon boju. braon boja se vidi jer iz dubljih slojeva tkiva treba duze vremena da dodje do povrsine, za to vreme od plavoga, preko zelenog postane braon.

   pozdrav Nenad Gvozdic

 1. Postovani, Vec 2 meseca me muci problem, kao da imam neka stezanja u penisu i u predelu izmedju anusa i penisa, nije bolno, nego je samo neprijatno, takodje mislim da mi i utice na erekciju jer jako tesko postizem erekciju,i ako postignem tesko je zadrzavam. Imam 21 godinu,nemam nikakve bolesti srca itd, ne pusim , sportno sam aktivan.

  Odgovoreno: 30. 06. 2020.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   imam utisak da opisujete stanje povisenog misicnog tonusa (moze se reci skoro spazam) misica dna karlice. pokusajte da prstom pritisnete u bolni predeo i da voljno zategnete te misice kao da hocete da prekinete mokrenje. ukoliko se bol poveca i tu je lociran trebalo bi da aktivno opustate te misice. postoje tri vrste vezbanja tih misica. za snagu i izdrzljivot, za tenziju, i za koordinaciju. ne mogu da vam pisanjem objasnim, vec treba da zakazete termin ili kod urologa ili kod mene. ja cu ordinirati 27 i 28.07,

   pozdrav Nenad Gvozdic 

 1. Učestalo mokrenje kod muškarca
  Pitanje broj: #170769

  Postovani, pre dva meseca primetio sam da sam počeo učestalo da mokrim i da pri tome nisam mogao dobro da izmokrim kao i da pri mokrenju nikako nisam mogao da istresem višak mokraće koji bi redovno završavao u vešu. Nakon toga posetio sam lekara i dao bris i uradio ultrazvučni pregled uroloških organa gde mi je utvrđeno da je sve u redu.

  Takodje sam uradio i mokraću gde je nalaz bio uredan, ali i dalje imam problem sa učestalim mokrenjem i nemogućnoćžu izmokravanja. Zamolio bih vas da mi odgovorite da li je neophodno da uradim i digitorektalni pregled, s obzirom da možda preko ultrazvuka abdomena može doći do izostavljanja nečega ( ne znam, čisto nagađam) i šta vi mislite da bi bilo poželjno? Hvala vam unapred na odgovoru, najbolji ste

  Odgovoreno: 24. 06. 2020.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   Postovani, ne znam da li ste mene prozvali i napisali da sam najbolji, ali u svakom slučaju se javljam sa ponudom i predlogom da rešite svoj problem koji ste opisali.

   Učestalo mokrenje je rastegljiv pojam. Predlažem da napravite mikcioni protokol jer su sve ostale pretrage B.O. (bez osobenosti).

   Mikcioni protokol se vodi tako što se tri uzastopna dana tabelarno upisuje vreme, količina  (u mililitrima m.l.) i šta ste pili u sledecoj koloni se upisuje vreme i količina koliko ste izurinirali u ml. Prvoga dana upišite kako je činjenično stanje. Od drugog dana pokušajte da prvi nagon za mokrenjem potisnete, kao i sledeći nagon i tek pri trećem nagonu da odete u wc da mokrite i da upišete kolicinu. Trećega dana mokrite u stavu suprotno kako ste naviknuti. ako obično sedite trecega dana stojte i obrnuto, to tako i zapišite. Naredni korak bi bio da zakažete termin za pelvitrain i da se vidimo krajem jula, ukoliko smatrate da sam ja taj na koga ste misli da Vam može pomoći.

   Pozdrav,

   Nenad Gvozdić

 1. Koja terapija i koja banja se preporučuju ya Sindrom rotatorne manžetne?

  Odgovoreno: 01. 06. 2020.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   postovana,

   ne postoji banja koja leci sindrom manzete rotatora ramena, vec ce vam fizikalna terapija pomoci, ma gde ona bila, u domu zdravlja, privatnoj ordinaciji ili banji. boravak u banji sa sigurnoscu pomaze ali nije osnov lecenja. krenite za pocetak od fizioterapeuta u vasoj blizini. ako on ne moze dovoljno da Vam pomogne siguran sam da on ima neka iskustva iz vama najblize banje.

   pozdrav

   nenad gvozdic

Prikazano 1-5 od ukupno 12 pitanja
Zakažite pregled kod Fizioterapeut Nenad Gvozdić