Fizioterapeut Nenad Gvozdić

Fizioterapeut

Telefon za zakazivanje
063/687-460

Telefon za zakazivanje

Fizioterapeut Nenad Gvozdić, Fizioterapeut

Telefon za zakazivanje

Raspored rada doktora

Najraniji datum : 27.09.2023.
Prikaži kalendar >

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora


Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Pregled
6,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 20

 1. Dobar dan i postovanje. Pre jedno 3 meseca sam pala na ivicu stepenice na levi m. gluteus i naravno formirala mi se ogromna modrica! Mazala sam hepatrombin i masirala sigurno dve nedelje i modrica je prosla. Nisam prestajala sa treninzima i oni mi nisu predstavljali problem. Od tog perioda proslo je nedelju dana kada sam primetila udubljenje na kozi i pri dodiru se jasno oseti udubljenje, kao da na tom mestu nema misica. Trener mi je rekao da verovatno imam tromb i da treba da masiram i da ce proci. Medjutim bol nisam osetila. Sada nakon 3 meseca, pre 2 dana sam se probudila sa bolom na tom mestu, i od tada me bas boli, na dodir, kada skacem, ili sedim ili zategnem taj deo. Zanima me sta treba da preduzmem, buduci da zbog korone jedva moze i da se dodje do lekara? I da li je u pitanju ruptura misica i kako se to leci? Da li mi je neophodna operacija?

  Odgovoreno: 30. 01. 2021.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   pretpostavka da je povreda koja je krvarila i ostavila modricu znak da je neki broj celija pri padu bio prignjecen i popucao. odatle smatram da se radi o velikom dubokom oziljku. ciljanim tretmanom i tretmanom oziljka moze sa mnogo uspeha da se promeni sadasnja situacija 

 1. Poštovani, Već duže vremena imam problem sa zadržavanjem mokraće. Naime, od prvog osjećaja za mokrenje moram veoma brzo, u roku od 5-10 minuta, da mokrim. Imam dijagnozu BHP i terapiju Tamsol 0,4 mg 1x1, Avodart 0,5 mg 1x1 i Inkontan 15 mg 2x1. Radio sam cistoskopiju i u izvještaju urologa je napisano: Cisto-kapacitet bešike smanjen. Lat lobusi prostate se ne dodiriju. Sluzokoža bešiko b.o. osim nešto trabekularne sluzokože. RU 10-20 cc. Urolog mi je kratko rekao da nema ništa zabrinjavajuća. Ipak, molim Vas da mi pojasnite navedene nalaze. S poštovanjem

  Odgovoreno: 30. 01. 2021.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   napravite trodnevni mikcioni protokol  i nakon sto ste ga uradili javite mi se ponovo.

   pozdrav

   nenad gvozdic

 1. Imam sve češći problem sa kontrolisanjem urina. Nisam se lečila i to traje oko dve godine. Zato retko izlazim iz kuće.. Ne bolujem od drugih bolesti osim oštećene hrskavice kolena. Čekam operaciju zamene kolena veštačkim i to me brine, jer onda neću moći brzo da dođem do toaleta. Niko u porodici ne boluje od toga. Pušim ograničeno (5 do 6 cigareta dnevno), gojazna sam (155 cm- 83 kg), ne pijem alkohol, niti koristim droge. Molim savet. Gledala sam na tv-u dr Sašu Ljuštinu i prepoznala svoj problem. Molim odgovor kome da se javim i kako ovo da rešim. Hvala.

  Odgovoreno: 19. 10. 2020.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   postovana,

   inkontinenciju  tretiram fizioterapeutskom tehnikom pelvitrain koja ima vrlo visoki procenat uspeha (86%). Savetujem da napravite termin za pregled i tretman kod mene, da bi ispalnirali koncept po kome mozemo da resimo vas problem.

   pozdrav

   nenad gvozdic

 1. Poštovani doktore imam 31godinu i imam problem sa noćnim umokravanjem dali se to može resi nekim tabletama.

  Odgovoreno: 27. 09. 2020.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   nisam doktor kao sto ste oslovili u pitanju, ali se bavim inkontinencijom vec 20-tak godina.

   napravite trodnevni mikcioni protokol i zakazite termin za kod mene za 02.10. jer tada ordiniram u beogradu.

   napravite mikcioni protokol tako sto treba da napravite tabelu sa rubrikama datum, vreme, sta ste pili, koliko ste popili, i koliko ste mokrili. kolicinu mokrace treba da pri svakom mokrenju merite. uzmite obicnu menzuri ili neku posudi sa skalom. prvoga dana zabelezite onako kao je sada. drugog dana i dalje pijte kao sto ste navikli, samo se skoncentrisite da prvi nagon za mokrenje odlozite, tako i drugi nagon, tek kada dodje treci nagon ispraznite besiku i upisite svaki put kolicinu urina. 

   pozdrav

   nenad gvozdic

 1. Poštovani! Već 3 mjeseca imam problema sa mokrenjem u smislu učestalosti. Naime svakih sat vremena imam potrebu za mokrenjem. Mokraću je teško zadržati, a pražnjenje je otežano! Napominjem da nemam nikakvih peckanja, a prostata je provjerena prije 4 mjeseca nalazima urina i krvi te je sve u redu! Seksualna aktivnost uredna bez ikakvih smetnji sa potencijom ili ejakulacijom1 Molim savjet!

  Odgovoreno: 27. 09. 2020.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   postovani, na zalost tek sam sada video vase pitanje. no, ako budemo brzi nadoknadicemo izgubljeno.

   napravite mikcioni protokol, napravite tabelu sa rubrikama datum, vreme i sta ste pili koliko ste popili i koliko ste mokrili. kolicinu mokrace treba da pri svakom mokrenju merite. uzmite obicnu menzuri ili neku posudi sa skalom. prvoga dana zabelezite onako kao je sada. drugog dana i dalje pijte kao sto ste navikli, samo se skoncentrisite da prvi nagon za mokrenje odlozite, tako i drugi nagon, tek kada dodje treci nagon ispraznite besiku i upisite svaki put kolicinu urina. 

   u beogradu ordiniram u sledeci petak 02.10 od 12h. zakazite termin i smatram da Vam mogu efikasno pomoci ako dodjete kod mene na pregled i tretman

   pozdrav

   nenad gvozdic

Prikazano 1-5 od ukupno 20 pitanja
Zakažite pregled kod Fizioterapeut Nenad Gvozdić