Fizioterapeut Nenad Gvozdić

Fizioterapeut

Telefon za zakazivanje
063/687-460

Telefon za zakazivanje

Nenad Gvozdić je fizioterapeut koji radi u Beogradu i u Švajcarskoj i ima bogato iskustvo i u državnom zdravstvu i u privatnoj praksi. Pročitajte njegovu biografiju.

Telefon za zakazivanje

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
063/687-460

Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Pregled
5,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 18

 1. Imam sve češći problem sa kontrolisanjem urina. Nisam se lečila i to traje oko dve godine. Zato retko izlazim iz kuće.. Ne bolujem od drugih bolesti osim oštećene hrskavice kolena. Čekam operaciju zamene kolena veštačkim i to me brine, jer onda neću moći brzo da dođem do toaleta. Niko u porodici ne boluje od toga. Pušim ograničeno (5 do 6 cigareta dnevno), gojazna sam (155 cm- 83 kg), ne pijem alkohol, niti koristim droge. Molim savet. Gledala sam na tv-u dr Sašu Ljuštinu i prepoznala svoj problem. Molim odgovor kome da se javim i kako ovo da rešim. Hvala.

  Odgovoreno: 19. 10. 2020.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   postovana,

   inkontinenciju  tretiram fizioterapeutskom tehnikom pelvitrain koja ima vrlo visoki procenat uspeha (86%). Savetujem da napravite termin za pregled i tretman kod mene, da bi ispalnirali koncept po kome mozemo da resimo vas problem.

   pozdrav

   nenad gvozdic

 1. Poštovani doktore imam 31godinu i imam problem sa noćnim umokravanjem dali se to može resi nekim tabletama.

  Odgovoreno: 27. 09. 2020.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   nisam doktor kao sto ste oslovili u pitanju, ali se bavim inkontinencijom vec 20-tak godina.

   napravite trodnevni mikcioni protokol i zakazite termin za kod mene za 02.10. jer tada ordiniram u beogradu.

   napravite mikcioni protokol tako sto treba da napravite tabelu sa rubrikama datum, vreme, sta ste pili, koliko ste popili, i koliko ste mokrili. kolicinu mokrace treba da pri svakom mokrenju merite. uzmite obicnu menzuri ili neku posudi sa skalom. prvoga dana zabelezite onako kao je sada. drugog dana i dalje pijte kao sto ste navikli, samo se skoncentrisite da prvi nagon za mokrenje odlozite, tako i drugi nagon, tek kada dodje treci nagon ispraznite besiku i upisite svaki put kolicinu urina. 

   pozdrav

   nenad gvozdic

 1. Poštovani! Već 3 mjeseca imam problema sa mokrenjem u smislu učestalosti. Naime svakih sat vremena imam potrebu za mokrenjem. Mokraću je teško zadržati, a pražnjenje je otežano! Napominjem da nemam nikakvih peckanja, a prostata je provjerena prije 4 mjeseca nalazima urina i krvi te je sve u redu! Seksualna aktivnost uredna bez ikakvih smetnji sa potencijom ili ejakulacijom1 Molim savjet!

  Odgovoreno: 27. 09. 2020.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   postovani, na zalost tek sam sada video vase pitanje. no, ako budemo brzi nadoknadicemo izgubljeno.

   napravite mikcioni protokol, napravite tabelu sa rubrikama datum, vreme i sta ste pili koliko ste popili i koliko ste mokrili. kolicinu mokrace treba da pri svakom mokrenju merite. uzmite obicnu menzuri ili neku posudi sa skalom. prvoga dana zabelezite onako kao je sada. drugog dana i dalje pijte kao sto ste navikli, samo se skoncentrisite da prvi nagon za mokrenje odlozite, tako i drugi nagon, tek kada dodje treci nagon ispraznite besiku i upisite svaki put kolicinu urina. 

   u beogradu ordiniram u sledeci petak 02.10 od 12h. zakazite termin i smatram da Vam mogu efikasno pomoci ako dodjete kod mene na pregled i tretman

   pozdrav

   nenad gvozdic

 1. Beba ima 6,5 meseci od rodjenja vuce glavu na levu stranu,u dom zdravlja nisu hteli da rade sa njom do 4 meseca. I dalje krivi glavu na levu stranu bili smo u Tirsovoj pokazali vezbe,beba ne dozvoljava da uradimo vezbe pruza otpor. Da li nam mozete dati savet. Beba ima tortikolis. Sliku nije htelo da prihvati.

  Odgovoreno: 27. 09. 2020.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   nadam se da su vam u tirsovoj pokazali ne samo vezbe vec i protokol ponasanja kroz dan. .... dete uvek dojite da se okrece na suprotnu stranu od skracenja vratnih misica, znaci i na jednoj i na drugoj dojci isti polozaj deteta prema maminom telu. stavite dete u prostoriji tako da okrece glavu ka vama, takodje preko "zdrave strane" da bi skracena bila istegnuta. stavite krevet tako da dete ako hoce kontakt ka sobi mora da se okrene u tom pravcu a ne da gleda u zid. svu komunikaciju  vodite tako da DETETU PRILAZITE TAKO DA FORSIRATE ISTEZANJE SKRACENE STRANE...

    pozdrav

   nenad gvozdic

 1. Postovani.Vec 2 godine pogorsava mi se erekcija.povremeno sam uzimao cialis,ali se plasim zbog neugodnpsti,koje sam imao sa ubrzanim disanjem i preskakanjem srca posle uzimanja.vodio sam redovan i intenzivan sexualni zivot,pa mi sada itekako smeta,cak i psihici imam promene raspolozenja,depresiju. Uradio sam uroloski pregled i saljem vam nalaze. Urolog mi je prepisao testoszeron 1 ampula na 15 dana i kontrolu nivoa posle druge inekcije Da li je terapija dobra,da li treba nesto fodatno uzimati.inace sam gojazan,a zrenutno sam u fazi ozbiljne dijete.imam 120 kg,a vec sam smrsao 10,nameravam da lilazu skinem ispo 100. Uzimam lek lopril za pritisak i konkor za aritminu,koja mi je dijagnostikovana. Koliko je potrebno primiti inekcijs testosterona,kako bih doveo ured sexualnu funkciju. Nemam uvecanje prostate,tumor marker uredan.

  Odgovoreno: 27. 09. 2020.
  • Fizioterapeut Nenad Gvozdić

   Postovani,

   ukoliko, kao sto kazete, proces slabljenja erekcije traje vec dve godine, smatram da je moguce specificnim i vrlo preciznim vezbama ojacati misice korena penisa. ti misici smanjuju oticanje venske krvi da bi erekcija bila dugotrajnija i pre svega jaca. bavim se inkontinencijom i tu trening te sekvence utice i na erekciju, odnosno pomazu pri tretiranju erektilne disfunkcije.

   u beogradu cu ordinirati u petak 02.10. ukoliko zelite da vam objasnim proceduru treninga i pomognem po tom pitanju, zakazite termin za taj petak 02.10 , recimo u 13h.

   pozdrav

   nenad gvozdic

Prikazano 1-5 od ukupno 18 pitanja
Zakažite pregled kod Fizioterapeut Nenad Gvozdić