1. Pitanje broj: #173186

    Poštovani! Već 3 mjeseca imam problema sa mokrenjem u smislu učestalosti. Naime svakih sat vremena imam potrebu za mokrenjem. Mokraću je teško zadržati, a pražnjenje je otežano! Napominjem da nemam nikakvih peckanja, a prostata je provjerena prije 4 mjeseca nalazima urina i krvi te je sve u redu! Seksualna aktivnost uredna bez ikakvih smetnji sa potencijom ili ejakulacijom1 Molim savjet!

    Odgovoreno: 27. 09. 2020.
    • postovani, na zalost tek sam sada video vase pitanje. no, ako budemo brzi nadoknadicemo izgubljeno.

      napravite mikcioni protokol, napravite tabelu sa rubrikama datum, vreme i sta ste pili koliko ste popili i koliko ste mokrili. kolicinu mokrace treba da pri svakom mokrenju merite. uzmite obicnu menzuri ili neku posudi sa skalom. prvoga dana zabelezite onako kao je sada. drugog dana i dalje pijte kao sto ste navikli, samo se skoncentrisite da prvi nagon za mokrenje odlozite, tako i drugi nagon, tek kada dodje treci nagon ispraznite besiku i upisite svaki put kolicinu urina. 

      u beogradu ordiniram u sledeci petak 02.10 od 12h. zakazite termin i smatram da Vam mogu efikasno pomoci ako dodjete kod mene na pregled i tretman

      pozdrav

      nenad gvozdic

Ostavite komentar