1. Pitanje broj: #99995

    Od kako su mi konstantovani kondilomi koji su bili u jako ranoj fazi dobio sam terapiju tečnim azotom da se javljam dva puta nedeljno. Danas sam bio na terapiji , treći tretman, od kako su mi prepisali tečni azot. Međutim, stvar se zakomlikovala jer sam peškirom dok sam se tuširao (kako mi je rekla medicinska sestra da uradim) skinuo krastice koje su bile formirane. Danas kada su mi prskali tečni azot došlo je do pojave krvi na mestima gde je bila krastica. Odmah su mi dali gazu da očistim krv i mast Geritromicin da premažem ta mesta.

    Prosledili su me kod doktorke koja je konstantovala krvarenje i prepisala mi da mažem Geritromicin 7 dana nakon čega je kontrola. Da li je opasno to što se pojavila krv na tim mestima i kako će delovati mast Geritromicin? Zanima me da li je moguće da pomoću te krvi koja se pojavila da se pojave novi kondilomi na istom mestu ili da se prenesu dalje? Da li je ovo normalna pojava prilikom terapije?
    Hvala

    Odgovoreno: 26. 05. 2012.
    • Poštovani,
      Garamicin je antibiotska mast. To će sve da zaraste za koji dan. Predlažem da se javite nekom od urologa ako sve promene ne budu odstranjene da se to skine radio talasima.
      Ostala pitanja i odgovore iz ove oblasti pogledajte na linku Urologija.
      Takođe, o ovoj temi pročitajte članak na linku Kondilomi.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #99995

    • Da li je opasno to sto se pojavila krv na tim mestima i kako ce delovati mast geritromicin? Zanima me da li je moguce da pomocu te krvi koja se pojavila da se pojave novi kondilomi na istom mestu ili da se prenesu dalje? Da li je ovo normalna pojava prilikom terapije? Hvala

Ostavite komentar